Yhteistyökumppanit

CityvarastoOy

Usean Cityvaraston parkkipaikalta löytyy nykyään myös 24Rentin pakettiauto, joilla tuot ja viet varastoitavat tavarasi näppärästi paikasta toiseen. Tarkemmat tiedot varastoista ja nettivaraukset 24h suoraan Cityvaraston verkkosivuilta. Cityvaraston asiakkaana saat meiltä myös etuja!

RTV_kuutio_RGB

 

 

 

 

 

Usean RTV:n parkkipaikalta löytyy 24Rentin pakettiauto. Hoida suuret ostokset RTV:llä ja kuljeta ne 24Rentin vuokrapakulla kotiisi!

 

hsl_160x103mm

HSL:n matkakorttiasiakkaat saavat meiltä etuja.

vvo lumo sin logo

VVO on ennakkoluuloton ja rohkea kumppani, jonka kanssa toimme yhteiskäyttöautot Helsingin, Vantaan, Espoon, Tampereen, Turun ja Jyväskylän Lumo-kohteiden asukkaiden käyttöön.

fira

Fira otti parkkipaikkarakentamisen kustannukset huomioon alkaessaan rakentaa Rastilan kohdetta. Yhdellä yhteiskäyttöautolla korvataan 30-40 % alueen parkkipaikkatarpeesta.

ABC logo

 

 

 

 

 

ABC-Liikennemyymälöiden parkkipaikoilta noudat pakettiautot helposti. Myös auton tankkaus ennen palautusta onnistuu jouhevasti.

footerlogo

Q-Park laajensi tuoteportfoliotaan ja se tarjoaa nykyään yhteiskäyttäautoja pysäköintilaitoksissaan lisäpalveluna. Tällä hetkellä autojamme on saatavilla seuraavista pysäköintilaitoksista: Iso-Erottaja Helsinki, Finlandia Helsinki, Kasarmitori Helsinki, Tampereen postitalo sekä Turun teknologiakiinteistöt.

forenom_logo

Forenomin asukkaat nukkuvat hyvin Forenomin huoneistohotelleissa ja ajavat mukavasti lähistöltä löytyvillä autoillamme.

turun teknologiakiinteistöt logo

Turun teknologiakiinteistöjen vuokralaiset saavat etuja ajaessaan samasta kiinteistöstä löytyvällä autollamme.

share-button-small-fi

24Rent-kyydin voi jakaa helposti Ridefy-kimppakyytipalvelun kautta.