(167287 vuokrausta)
4.3/5
Vuokraa auto 5 minuutissa

Kojamo

Kojamo on ennakkoluuloton ja rohkea kumppani, jonka kanssa pilotista alkanut yhteistyö on laajentunut jo kymmeneen kaupunkiin. Yhteensä 32 000 Lumo-kotia on tällä hetkellä yhteiskäyttöautoilun piirissä.

Pelican Self Storage

Usean Pelican Self Storagen läheisyydestä löytyy pakettiauto. Pelicanin asiakkailla on usein tavaran kuljetustarvetta, ja parkkipaikalta löytyvällä pakettiautolla kuljetus hoituu aina mutkattomasti.

VV-Auto

Toimme yhteiskäyttöautot valittuihin K-Rautoihin ja K-Supermarketeihin seitsemässä kaupungissa. Yhteiskäyttöautopilotin tarkoituksena oli selvittää sitä, miten kiinnostavaksi lähikaupat ja rautakaupat koetaan yhteiskäyttöauton noutopisteenä. Asiakkaiden vuokrattavana oli Volkswagen Crafter 4MOTION -pakettiautoja ja SEAT Leon ST -henkilöautoja.

RTV

Usean RTV:n parkkipaikalta löytyy 24Rentin pakettiauto. Hoida suuret ostokset RTV:llä ja kuljeta ne 24Rentin vuokrapakulla kotiisi!

HSL

HSL:n matkakorttiasiakkaat saavat meiltä etuja.

Fira

Fira otti parkkipaikkarakentamisen kustannukset huomioon alkaessaan rakentaa Helsingin Rastilaan uudiskohdetta. Yhdellä yhteiskäyttöautolla korvattiin 30 alueen parkkipaikkatarpeesta.

ABC

ABC-liikennemyymälöiden parkkipaikoilta noudat pakettiautot helposti. Myös auton tankkaus ennen palautusta onnistuu jouhevasti.

 

 

Turun Teknologiakiinteistöt

Turun teknologiakiinteistöjen vuokralaiset saavat etuja ajaessaan samasta kiinteistöstä löytyvällä autollamme.