4.3/5
(304598 rentals)
Vuokraa auto 5 minuutissa
Select Page

Lumo tarjoaa asukkailleen ilmaisen 24Rentin kanta-asiakkuuden

Ekotehokas yhteiskäyttöautopalvelu on Lumo-kotien ja 24Rentin yhdessä kehittämä autoilukonsepti, joka palvelee näppärästi satunnaista henkilö- tai pakettiauton tarvitsijaa. Yhteiskäyttöautot ovat kaikkien Lumo-kotien asukkaiden varattavissa ja käytettävissä riippumatta autojen sijoittelusta.

Kanta-asiakasohjelman piiriin kuuluu satoja autoja kymmenillä paikkakunnilla. Käytettävissä on eritasoisia ja -kokoisia henkilö- ja pakettiautoja, uusimpana vaihtoehtona itselataavat hybridimallit.

24Rent Yhteiskäyttöautot

alk. 19 € (sis. alv 24 %)

Hyundai minileasing

Haluatko hoitaa viikon ruokaostokset kerralla? Onko edessä viikonloppureissu? Tarvitsetko autoa muuttopäivänä? 24Rent -yhteiskäyttöauto on ihanteellinen ja edullinen ratkaisu.

Autonvuokraus 24/7

Vuokraa auto verkosta milloin tahansa.

Valmista 5 minuutissa

Autonvuokraus käy oikeasta nopeasti.

Edullinen hinta

Maksat vain tarvitsemastasi käyttöajasta ja kilometreistä.

Maksuton parkkeeraus

Pysäköit Z-tunnuksisella vuokra-autolla hintaan 0 €.

Liikkumisen lisäpalvelu läheltä

Yhteiskäyttöauto on julkista liikennettä täydentävä liikkumisen lisäpalvelu ja konkreettinen ekoteko. Yhden yhteiskäyttöauton on laskettu korvaavan keskimäärin 8–25 omistusautoa. Palvelu on helppo ja toimintavarma, sillä auton voi ottaa käyttöön ympäri vuorokauden omien tarpeiden mukaan, esimerkiksi harrastuksissa tai kaupassa käyntiä varten. Varaukset hoituvat verkosta käsin ja naapurustosta löytyvän auton ovet aukeavat omalla puhelimella.

24Rent-yhteiskäyttöautot ovat ihanteellinen ratkaisu, sillä ne ovat aina käytettävissäsi – 24/7 vuoden jokaisena päivänä

Kanta-asiakkuus

Lumo tarjoaa asukkailleen ilmaisen 24Rent kanta-asiakkuuden, jossa käyttäjää palkitaan kustakin vuokrauskerrasta. Käytettävissäsi on satoja 24Rentin autoa ympäri Suomen.

Ensimmäinen palkintotaso saavutetaan viiden vuokrauskerran kohdalla. Tällöin yhteiskäyttöauton vuokraajalle tarjotaan 10 euron lahjakuponki. Lahjakupongin voi käyttää haluamallaan vuokrauskerralla alentamaan yhteiskäyttöauton vuokraushintaa tai ostamalla vuokrauksen yhteydessä lisäpalvelun, kuten vaikkapa lisäkuljettajan tai rajoittamattomat ajokilometrit.

Kanta-asiakasohjelman seuraava palkintotaso saavutetaan 12 vuokrauskerran jälkeen, jolloin käyttäjälle tarjotaan uusi lahjakuponki. Seuraavat edut saavutetaan 20. ja 30. vuokrauskerran jälkeen.

Kanta-asiakasohjelman pisteet ovat voimassa kaksi vuotta siitä, kun ne on ansaittu. Kerätyt pisteet poistuvat, mikäli vuokraaja muuttaa pois Lumo-kodista. Muutto Lumo-kodista toiseen ei vaikuta pistekertymään.

HUOM! KANTA-ASIAKKUUS-PISTEET KERTYVÄT SINULLE VAIN SILLOIN KUN VARAAT AUTON MY LUMO-PALVELUN KAUTTA!

Löydät 24Rent yhteiskäyttöauton naapurustostasi. Autojen tarkempi saatavuus ja sijainti varmistuu varausjärjestelmästämme.

Lumo-kodin asukkaana sinulla on oikeus ilmaiseen 24Rentin kanta-asiakkuuteen. Alla oleva linkki vie sinut suoraan My Lumo-palveluun.

Henkilöauton vuokraaminen on nopeaa ja vaivatonta

1.Varaa auto

Valitse sopiva auto ja tee varaus puhelimella tai tietokoneella.

2. Nouda auto

Ota autosta kuvat, jotka toimivat todisteenasi, jos autolle sattuu jotain. Avaa ovet puhelimellasi saamiesi ohjeiden mukaan. Avaimet löydät hanskalokerosta.

3. Nauti ajosta!

Voit ajella vapaasti kuin omalla autollasi. Tarvittaessa apunasi on 24/7 asiakaspalvelumme sekä Falck-tiepalvelu.

4. Palauta noutopaikkaan

Tankkaa tankki täyteen ja palauta auto noutopaikkaan. Siivoa roskat, jätä avaimet hanskakeroon ja lukitse ovet puhelimellasi saamiesi ohjeiden mukaan. Nappaa lopuksi kuvat.

Katso video!

Usein kysyttyjä kysymyksiä auton vuokraamisesta

Mitä autonvuokraus maksaa?

Ajantasaisen hinnan näet varauskoneestamme www.24Rent.fi. Syötä sinne paikkakunta ja aika jolloin tarvitset autoa, hae ja näet kaikki saatavilla olevat autot ja niiden hinnan ko. ajankohdalle.

Mitkä ovat vuokraamon aukioloajat?

Meiltä saa auton käyttöön joka päivä kellon ympäri. Ensimmäistä kertaa vuokraavien varauksen tulee alkaa klo 08-21 välillä.

Mitä autoja teillä on saatavilla?

Meillä on erikokoisia henkilöautoja, pakettiautoja ja minibusseja. Ajantasainen saatavuustilanne paikkakunnallasi löytyy www.24Rent.fiSyötä sinne paikkakunta ja aika jolloin tarvitset autoa, hae ja näet kaikki saatavilla olevat autot ja niiden hinnan ko. ajankohdalle.

Onko teillä vapaita autoja saatavilla?

Ajantasaisen saatavuustilanteent näet varauskoneestamme  www.24Rent.fiSyötä sinne paikkakunta ja aika jolloin tarvitset autoa, hae ja näet kaikki saatavilla olevat autot ja niiden hinnan ko. ajankohdalle.

Saako autoja viedä ulkomaille?

Pääosalla kalustostamme saa matkustaa yleisimpiin Euroopan maihin kun ostaa autolle maastavientiluvan. Luvan saatavuus ja tarkat kohdemaat selviävät varauskoneestamme www.24Rent.fi. Valitse “Rajaa tuloksia” kohdasta “lisäasetukset” ja sieltä maa/alue jonne haluat autolla matkustaa, niin tulokset rajataan valintasi mukaisesti.

Tarvitseeko vuokraukseen luottokortin?

Et tarvitse. Voit maksaa myös nettipankilla, mobiilimaksulla tai laskulla (eräpäivä ennen varauksen alkua).

Joudunko maksamaan vakuusmaksun?

Vakuusmaksu ja sen suuruus määräytyy tapauskohtaisesti asiakkaan ja varauksen tietojen perusteella. Yli 95% varauksistamme onnistuuu ilman vakuusmaksua.

Millainen vakuutusturva autoissanne on?

Katso tarkat autokohtaiset vakuutukset ja lisävakuutukset varauskoneestamme www.24Rent.fi. Syötä sinne paikkakunta ja aika jolloin tarvitset autoa, hae ja näet kaikki saatavilla olevat autot ja valitsemalla auton löydät siihen liittyvät vakuutukset ja lisävakuutukset.