Saat HSL:n asiakkaana 25 % alennuksen arkipäivän varauksista

 Yhteiskäyttöautojamme löytyy lähes 100 kappaletta pääkaupunkiseudulta, joten läheltäsi voi löytyä sopiva menopeli tälläkin hetkellä! Valittavissasi on henkilöautoja, joista suurin osa on muuten hybridejä, ja pakettiautoja Ikea-reissujasi varten.

Vuokraat meiltä yhteiskäyttöauton niin arkeen kuin juhlaan oman tarpeesi mukaan. Palvelumme toimii verkossa ja mobiilissa vuorokauden ympäri. Auton nouto ja palautus hoituu itsenäisesti, sillä automme on sijoitettu aina lähelle sinua – julkisen liikenteen reittien varsille, pysäköintitaloihin, katujen varsille ja ostosmahdollisuuksien lähelle.

Auton ovet aukeavat omalla puhelimellasi varauksen alkaessa. Kaikki varauksesta auton käyttöön saakka on digitalisoitu, jotta palvelun käyttäminen olisi sinulle helppoa ja nopeaa. Pidämme kuitenkin sinusta huolta kun olet tien päällä ja tiepalvelumme auttaa sinua tarvittaessa 24/7.

 

Voit varata auton alennuksella arkisin ma-pe klo 8-16. Alennus koskee kaikkia autoja. Alennus ei sisällä erikseen ostettavia lisäpalveluita tai polttoainetta.