Minibussin vuokraus – Helsinki

Vuokraa minibussi Helsingistä vain 5 minuutissa! Katso lähelläsi olevat vapaat minibussit ja nappaa sopiva alle 24/7 vuoden ympäri.

Löydät suositut vuokra-autot meiltä nopeasti Helsingin parhailta paikoilta. Maksat vain käyttämästäsi ajasta. Vuokra-auto on edullinen ja helppo tapa autoilla!

Hinta on selkeä, etkä maksa lainkaan lisäpalveluista, ellet niitä erikseen tarvitse. Säästät selvää rahaa! Valitse ekologinen ja turvallinen 24Rent-minibussi jo tänään.

24Rent Minibussit – Bussivuokraus Helsinki

alk. 42 € (sis. alv 24 %)

Minibussin vuokraus

Onko mukaan lähdössä enemmän porukkaa? Onko edessä viikonloppureissu? Tarvitsetko minibussia? 24Rent -minibussi on ihanteellinen ja edullinen ratkaisu.

Minibussin vuokraus 24/7

Minibussin vuokraus Helsingistä 24/7

Vuokraa Minibussi verkosta milloin tahansa.

Minibussin vuokraus helposti ja nopeasti

Valmista 5 minuutissa

Minibussin vuokraus käy oikeasti nopeasti.

Pikkubussi halvalla

Edullinen hinta

Maksat vain tarvitsemastasi käyttöajasta ja kilometreistä.

Minibussin vuokraus Helsingistä

Minibussin vuokraus Helsingistä on yhtä helppoa kuin ruoan tilaaminen kotiin. Nykypäivänä et tarvitse välttämättä omaa minibussia, sillä käytössäsi ovat helpot 24Rent-minibussit. Bussi vuokrauspalvelu ei voisi olla tämän kätevämpi, sillä kaikki hoituu suoraan netissä!

24Rent-pikkubussit ovat ihanteellinen ratkaisu, sillä ne ovat aina käytettävissäsi – 24/7 vuoden jokaisena päivänä
Minibussi on ennen kaikkea ympäristöystävällinen valinta, sillä yksi pikkubussi palvelee joustavasti useampia käyttäjiä.

Arjessa mielekästä on myös se, että saat vuokra-auton valmiiksi tankattuna ja siistinä – onko parempaa tapaa lähteä liikkeelle tarvittaessa!

Voit noutaa ja luovuttaa vuokra-auton helposti niille varatuille keskeisille paikoille. Vakuutukset sekä 24/7-tiepalvelu kuuluvat minibussin vuokrauksen hintaan.

Kokeile ja huomaa, miten vuokra-auto helpottaa elämää. Asiakkaidemme arvio 24Rent-autonvuokrauksesta on 4.3/5 ja kokemuksia on kaikkiaan yli 425 000.

24Rent minibussin vuokraaminen Helsingistä on nopeaa ja vaivatonta

Varaa pikkubussi

1.Varaa minibussi

Valitse sopiva minibussi ja tee varaus puhelimella tai tietokoneella.

Nouda pikkubussi

2. Nouda minibussi

Ota minibussista kuvat, jotka toimivat todisteenasi, jos autolle sattuu jotain. Avaa ovet puhelimellasi saamiesi ohjeiden mukaan. Avaimet löydät hanskalokerosta.

Nauti minibussilla ajosta

3. Nauti ajosta!

Voit ajella vapaasti kuin omalla minibussillasi. Tarvittaessa apunasi on asiakaspalvelumme sekä 24/7-tiepalvelu.

Nouda ja palauta pikkubussi kätevästi

4. Palauta noutopaikkaan

Tankkaa tankki täyteen ja palauta minibussi noutopaikkaan. Siivoa roskat, jätä avaimet hanskakeroon ja lukitse ovet puhelimellasi saamiesi ohjeiden mukaan. Nappaa lopuksi kuvat.

Minibussin vuokraus Helsingissä: katso video!

Minibussin vuokraus Helsingistä: turvallisuus edellä

24Rent-minibussit ovat huoleton valinta. Moderneissa autoissamme turvallisuus on erinomaisella tasolla. Varmistamme autojen kunnon säännöllisillä merkkihuolloilla ja renkaiden vaihdoilla, jolloin sinun ei tarvitse murehtia minibussin kunnosta. Mikäli matkasi varrelle sattuisi ikävä yllätys kesken vuokra-ajan, tavoitat asiakaspalvelumme sekä päivystävän tiepalvelun kellon ympäri. Vakuutusturva normaalilla omavastuulla kuuluu aina vuokraushintaan.

Huoleton minibussin vuokraus:

  • modernit hyväkuntoiset minibussit
  • minibussit tarkastetaan ja huolletaan säännöllisesti
  • minibussit nouto- ja luovutuspisteet sijaitsevat vilkkailla näkyvillä paikoilla
  • vakuutusturva sisältyy hintaan
  • tiepalvelu 24/7 ja asiakaspalvelu tavoitettavissasi

”Minibussin varaaminen ja käyttö on nopeaa, helppoa ja turvallista! Kokeile ja ihastu.”

Usein kysyttyjä kysymyksiä minibussin vuokraamisesta Helsingissä

Mitä minibussin vuokraus maksaa?
Ajantasaisen hinnan näet varauskoneestamme www.24Rent.fi. Syötä sinne paikkakunta ja aika jolloin tarvitset minibussia, hae ja näet kaikki saatavilla olevat minibussit ja niiden hinnan ko. ajankohdalle.
Mitkä ovat vuokraamon aukioloajat?
Meiltä saa minibussin käyttöön joka päivä kellon ympäri. Ensimmäistä kertaa vuokraavien varauksen tulee alkaa klo 08-21 välillä.
Mitä minibusseja teillä on?
Meillä on erikokoisia henkilöautoja, pakettiautoja ja minibusseja. Ajantasainen saatavuustilanne paikkakunnallasi löytyy www.24Rent.fi. Syötä sinne paikkakunta ja aika jolloin tarvitset minibussia, hae ja näet kaikki saatavilla olevat minibussit ja niiden hinnan ko. ajankohdalle.
Onko teillä vapaita minibusseja Helsingistä saatavilla?
Ajantasaisen saatavuustilanteen näet varauskoneestamme  www.24Rent.fi. Syötä sinne paikkakunta ja aika jolloin tarvitset autoa, hae ja näet kaikki saatavilla olevat minibussit ja niiden hinnan ko. ajankohdalle.
Saako minibusseja viedä ulkomaille?
Pääosalla kalustostamme saa matkustaa yleisimpiin Euroopan maihin kun ostaa minibussille maastavientiluvan. Luvan saatavuus ja tarkat kohdemaat selviävät varauskoneestamme www.24Rent.fi. Valitse ”Rajaa tuloksia” kohdasta ”lisäasetukset” ja sieltä maa/alue jonne haluat minibussilla matkustaa, niin tulokset rajataan valintasi mukaisesti.
Tarvitseeko vuokraukseen luottokortin?
Et tarvitse. Voit maksaa myös nettipankilla tai mobiilimaksulla.
Joudunko maksamaan vakuusmaksun?
Vakuusmaksu ja sen suuruus määräytyy tapauskohtaisesti asiakkaan ja varauksen tietojen perusteella. Yli 95% varauksistamme onnistuuu ilman vakuusmaksua.
Millainen vakuutusturva Helsingin minibusseissa on?
Katso tarkat minibussikohtaiset vakuutukset ja lisävakuutukset varauskoneestamme www.24Rent.fi. Syötä sinne paikkakunta ja aika jolloin tarvitset minibussia, hae ja näet kaikki saatavilla olevat minibussit ja valitsemalla pikkubussin löydät siihen liittyvät vakuutukset ja lisävakuutukset.