(266144 vuokrausta)
4.3/5
Vuokraa auto 5 minuutissa

Varaus ulkomaanmatkalle

Voit käydä autoillamme Baltiassa, Skandinavian maissa sekä Keski-Euroopassa. 

Auton varaaminen, noutaminen ja palauttaminen on yhtä yksinkertaista kuin kotimaan varauksessakin. Voit tehdä varauksen kotisohvaltasi, kunhan muistat lisätä varaukseesi lisämaksullisen maastavientiluvan ja kohdemaan.

Saat ennen varauksen alkua maastavientiluvan sähköpostiisi. Tulosta se ja ota mukaasi matkalle. 

Matka Skandinaviaan


Kaikilla autoillamme voi käydä Skandinavian maissa: Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Liikennevakuutuksen omavastuuosuus Eurooppaan ja Skandinaviaan matkatessa on sama kuin kotimaassa.

Talvella tapahtuvaa matkaa varten meiltä saa myös kitkarenkailla varustettuja autoja, sillä nastarenkaat eivät ole sallittuja kaikkialla Euroopassa. Varaussivumme näyttää, onko autossa kitka- vai nastarenkaat, joten tarkista varausta tehdessäsi kummat renkaat autossa on.

Tiepalvelu (hinaus, pienet korjaustoimenpiteet) ei palvele ulkomailla. Puhelintuki on kuitenkin tarvittaessa käytössä normaalisti.

Matka Baltiaan

Osalla vanhemmista pakettiautoista voi käydä Baltian maissa: Virossa, Latviassa ja Liettuassa

Liikennevakuutuksen omavastuuosuus on Baltiassa nelinkertainen. Varkaustapauksissa omavastuu on 25 % auton arvosta.

Tiepalvelu (hinaus, pienet korjaustoimenpiteet) ei palvele ulkomailla. Puhelintuki on kuitenkin tarvittaessa käytössä normaalisti.

 

Autojen varustelu

Autot on varusteltu Suomen lainsäädännön mukaisiksi. Otathan itse selvää kohdemaan erityisvaatimuksista (nastarengaskiellot, huomioliivit, sammuttimet, jne.) ja huomioit ne matkavalmisteluissasi.

Joissain maissa on käytössä myös tietulli- ja ruuhkamaksuja, jotka kannattaa ottaa huomioon. Esimerkiksi Tukholmassa ruuhkamaksua ei voi suorittaa paikan päällä. Laskutamme meille lähetetyt ruuhkamaksut varauksen päätyttyä käsittelykuluineen.