4.3/5
(269201 vuokrausta)
Vuokraa auto 5 minuutissa

Varaus ulkomaanmatkalle

Voit käydä joillakin autoillamme Baltiassa, Skandinavian maissa, Brittensaarilla sekä joissakin Keski-Euroopan maissa. Maat, joihin voit viedä automme, on lueteltu tällä sivulla. Autojamme ei voi viedä Venäjälle, Itä- eikä Etelä-Eurooppaan.

Auton varaaminen, noutaminen ja palauttaminen on yhtä yksinkertaista kuin kotimaan varauksessakin. Ulkomaille suuntautuvat matkat on kuitenkin varattava vähintään 24 tuntia ennen suunniteltua varauksen alkua. Voit tehdä varauksen kotisohvaltasi, kunhan muistat lisätä varaukseesi lisämaksullisen maastavientiluvan ja kohdemaan.

Saat ennen varauksen alkua maastavientiluvan sähköpostiisi. Tulosta se ja ota mukaasi matkalle.

Liikennevakuutuksen omavastuuosuus ulkomaille matkatessa on nelinkertainen. Varkaustapauksissa omavastuu on 25 % auton arvosta.

Minne auton saa viedä?

24Rent-auton saa maastavientiluvalla viedä alla mainittuihin maihin.

Baltia Skandinavia
– Viro – Ruotsi
– Latvia – Norja
– Liettua – Tanska
Keski-Eurooppa Brittensaaret
– Saksa – Englanti
– Ranska – Skotlanti
– Itävalta – Wales
– Sveitsi – Irlanti
– Belgia – Pohjois-Irlanti
– Alankomaat  
– Luxemburg  

Huomaa, että kaikkia autoja ei voi vielä ulkomaille.

Asiakaspalvelu ulkomailla

Asiakaspalvelumme palvelee normaalisti myös silloin, kun matka suuntautuu ulkomaille. Parhaiten saat yhteyden m.24rent.fi-sivuston kautta, mutta kiireellisissä tapauksissa palvelemme myös puhelimitse.

Tiepalvelumme (hinaus, pienet korjaustoimenpiteet) ei ole saatavilla ulkomailla. Kannattaa selvittää ennen matkalle lähtöä, mitä palveluita kohdemaassa on, jos autolle sattuu vahinko.

Autojen varustelu

Autot on varusteltu Suomen lainsäädännön mukaisiksi. Otathan itse selvää kohdemaan erityisvaatimuksista (nastarengaskiellot, huomioliivit, sammuttimet, jne.), ja huomioi vaatimukset matkavalmisteluissasi.

Talvella tapahtuvaa matkaa varten meiltä saa myös kitkarenkailla varustettuja autoja, sillä nastarenkaat eivät ole sallittuja kaikkialla Euroopassa. Varaussivumme näyttää, onko autossa kitka- vai nastarenkaat, joten tarkista varausta tehdessäsi kummat renkaat autossa on.

Joissain maissa on käytössä myös tietulli- ja ruuhkamaksuja, jotka kannattaa ottaa huomioon. Esimerkiksi Tukholmassa ruuhkamaksua ei voi suorittaa paikan päällä. Laskutamme meille lähetetyt ruuhkamaksut varauksen päätyttyä käsittelykuluineen.