Kaupunkilaisten 50% tutustumisalennus 24Rent-yhteiskäyttöisille henkilöautoille Kotkassa.

Onneksi olkoon kotkalaiset! 24Rent ja Kotkan kaupunki yhteistyössä haluavat helpottaa liikkumista Kotkassa. 24Rent tarjoaa Kotkassa sijaitseviin henkilöautoihin 50% tutustumisalennuksen. Alennus koskee maksimissaan kolmen vuorokauden (72h) mittaisia henkilöautojen varauksia Kotkan alueella. Alennus ei koske polttoainetta tai lisäpalveluita. Kampanja voimassa 30.4 asti.  Auton varaus tehtävä 19.1 – 11.5 väliselle ajalle.

Palvelustamme voit vuokrata henkilöauton tai pakettiauton vain 5 minuutissa ympäri Suomea! Meiltä löytyy 1000 autoa ympäri Suomea peräti 30 paikkakunnalta. Katso lähelläsi olevat vapaat autot ja nappaa sopiva alle 24/7 vuoden ympäri.

Maksat vain käyttämästäsi ajasta. Yhteiskäyttöauto on edullinen ja helppo tapa autoilla!

Voit valita nelivetoisen, automaattivaihteisen hybridin tai esimerkiksi vetokoukullisen auton. Hinta on selkeä, etkä maksa lainkaan lisäpalveluista, ellet niitä tarvitse.  Ekologinen ja turvallinen 24Rent-yhteiskäyttöauto on vain muutaman klikkauksen päässä!

 

LUNASTA ETUSI TÄYTTÄMÄLLÄ LOMAKE

24Rent ja Kotka

Henkilöauton vuokraaminen meiltä on nopeaa ja vaivatonta!

1.Varaa auto

Valitse sopiva auto ja tee varaus puhelimella tai tietokoneella. Meillä ei ole toimistoja, joissa sinun täytyisi asioida!

2. Nouda auto

Avaa ovet puhelimellasi saamiesi ohjeiden mukaan. Avaimet löydät suoraan autosta.

3. Nauti ajosta!

Voit ajella vapaasti kuin omalla autollasi. Tarvittaessa apunasi on asiakaspalvelumme sekä 24/7-tiepalvelu.

4. Palauta noutopaikkaan

Tankkaa tankki täyteen ja palauta auto noutopaikkaan. Siivoa roskat, jätä avaimet hanskalokeroon ja lukitse ovet puhelimellasi saamiesi ohjeiden mukaan.

Tsekkaa videolta kuinka helppoa auton käyttöönotto on