24Rent laajenee – tule osaksi tiimiämme!

Laajennamme toimintaamme voimakkaasti. Se tarkoittaa sitä, että tarvitaan lisää yhteistyökumppaneita. Jos kiinnostut, laita sähköpostia hakemukset@24rent.fi

Sivutuloja helposti 24Rent-autotalkkarina

24rent-autonvuokraus perustuu asiakkaiden omatoimiseen varauksen tekemiseen ja auton noutamiseen. Autoja tarkastetaan ja huolletaan varausten väleillä, ja tähän työhön etsimme uusia autotalkkareita.

Autotalkkarin vastuulla on sovittu määrä autoja. Huoltotoimenpiteet ovat yksinkertaisia. Jos osaat pestä ja tankata auton, vaihtaa lampun ja renkaat, pärjäät hyvin autotalkkarina.

Etsimme uusia autotalkkareita erityisesti Jyväskylästä, Heinolasta, Hyvinkäältä, Joensuusta, Kuopiosta, Lahdesta, Mikkelistä, Oulusta, Porista, Rovaniemeltä ja Vaasasta. Sinulla ei tarvitse olla omaa yritystä tai ryhtyä työsuhteeseen, vaan voit toimia esimerkiksi osuuskunnan kautta.

Laita hakemus hakemukset@24rent.fi

Yhteistyökumppaneita uusille paikkakunnille

Onko yrityksesi auton tarve epäsäännöllistä? Tarvitsevatko asiakkaasi henkilö- tai pakettiautoja vuokralle? Saat 24Rent-auton parhaimmillaan oman yrityksesi pihaan. Sitä voivat käyttää niin omat työntekijäsi kuin myös asiakkaasi.

Olisi loistavaa, jos sinulta sujuu myös pienet autoon liittyvät huoltotoimenpiteet, kuten auton pesu, tankkaus, lamppujen ja pyyhkijöiden vaihto.

Etsimme uusia yhteistyökumppaneita erityisesti Heinolasta, Hyvinkäältä, Joensuusta, Kuopiosta, Lahdesta, Mikkelistä, Oulusta, Porista, Rovaniemeltä ja Vaasasta.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä hakemukset@24rent.fi

Hauskaa autonvuokrausta 24Rent-yrittäjänä

Autonvuokrausyrittäjyyden ei tarvitse olla tylsää. Istu valmiiseen 24Rent-pöytään ja nauti stressittömästä työstä ilman kiinteitä kuluja!

24Rent tarjoaa pitkälle automatisoidun vuokraustoiminnan. Asiakkaat huolehtivat itse varauksen tekemisestä, auton noudosta ja palautuksesta. 24Rent-vuokrausjärjestelmä valvoo automaattisesti varausten kulkua.

Oman työsi voit tehdä missä haluat ja milloin haluat, kunhan sinulla on internet-yhteys ja päätelaite (älypuhelin, tabletti, tietokone) käytössäsi.

Voimme valjastaa myös nykyiset vuokrauskäytössä olevat autosi 24Rent-autoiksi.

Kysy lisää hakemukset@24rent.fi