24Rent - 24Rentin jatkuvat -20% opiskelijatarjoukset nyt saatavilla!

24Rentin jatkuvat -20% opiskelijatarjoukset nyt saatavilla!


Suomen suurin yhteiskäyttöautopalvelu 24Rent syventää entisestään opiskelijayhteistyötä korkeakoulujen, yliopistojen ja ammattiopistojen kanssa, kun toimme jatkuvat opiskelijatarjoukset Slice -ja Pivo -applikaatioihin. Henkilöauton ja pakettiauton vuokraus on alennuksen myötä entistä lähempänä opiskelijan arkea!

24Rentin ja Slicen yhteistyön myötä yhteiskäyttöiset henkilö -ja pakettiautot ovat entistä lähempänä opiskelijan arkea. Haluamme tarjota palveluitamme entistä laajemmin erilaisessa elämäntilanteessa oleville ihmisille ja opiskelijayhteistyö on yksi arvoillemme tärkeä kohderyhmä. Opiskeluaika voi olla taloudellisesti haastava elämäntilanne ja omaa autoa ei välttämättä ole mahdollista hankkia. Tämä ei kuitenkaan poista autoilun satunnaista, tai säännöllisempää tarvetta. Yhteiskäyttöautoilu on ekologinen ja taloudellinen ratkaisu hoitamaan yksityisautoilun tarve.

Auton varaus onnistuu kätevästi omalla puhelimella


Jatkuvat alennukset täysi-ikäisille opiskelijoille pakuista ja henkilöautoista
24Rent on ollut jo vuosia hyvin tunnettu opiskelijoiden keskuudessa edullisen ja toimivan pakettiautojen vuokrauspalvelun myötä. Opiskelijayhteistyön myötä myös henkilöautojen käyttäminen on entistä lähempänä jokaisen opiskelijan arkea. Yhteiskäyttöinen henkilöauto auttaa viikonloppumatkoilla ja arkena, kun tarvitaan halpaa liikkumista nopeasti ja vaivattomasti.

Slice ja Pivo -appien kautta täysi-ikäiset opiskelijat saavat henkilöautovuokrauksista 20% alennuksen ja su-to välisistä pakettiauton vuokrauksista 20% alennuksen. Nämä merkittävät alennukset tuo opiskelijalle täysin uuden ja monipuolisen tavan arkiseen liikkumiseen. Alennuksien myötä esimerkiksi muuttohommat ja monelle opiskelijalle tutuksi tulleet Ikea-reissut on entistä edullisempaa.

Opiskelija! Lataa siis puhelimeesi Slice tai Pivo -applikaatio ja lunasta etusi!

 

Edullinen kaupunkiauto kaikkien saatavilla
Tänä keväänä lanseerasimme myös kaupunkiauto-konseptin, jonka myötä toimme Suomen suuriin kaupunkeihin erittäin edulliset pienet henkilöautot asiakkaidemme käytettäviksi. Halvimmillaan kaupunkiauton saa palvelustamme arkena 7€/2h, joka tekee yhteiskäyttöautoilusta entistä edullisempaa ja samalla mahdollistaa autoilun kaikille ajokortin omaaville ihmisille.

Tutustu Slice.fi -palveluun osoitteessa: https://www.slice.fi/

Tutustu Pivo -palveluun osoitteessa: https://pivo.fi/

Varaa auto osoitteessa: www.24rent.fi