24Rentin -20 % opiskelijatarjoukset nyt saatavilla!


Suomen suurin yhteiskäyttöautopalvelu 24Rent syventää entisestään opiskelijayhteistyötä korkeakoulujen, yliopistojen ja ammattiopistojen kanssa, kun toimme jatkuvat opiskelijatarjoukset Slice- ja Frank-sovelluksiin. Henkilöauton ja pakettiauton vuokraus on alennuksen myötä entistä lähempänä opiskelijan arkea!

24Rentin Slice- ja Frank-yhteistyön myötä yhteiskäyttöiset henkilö- ja pakettiautot ovat entistä lähempänä opiskelijan arkea. Haluamme tarjota palveluitamme entistä laajemmin erilaisessa elämäntilanteessa oleville ihmisille, ja opiskelijayhteistyö on yksi arvoillemme sopiva tärkeä kohderyhmä. Opiskeluaika voi olla taloudellisesti haastava elämäntilanne, eikä omaa autoa ole välttämättä mahdollista hankkia. Tämä ei kuitenkaan poista autoilun satunnaista tai säännöllistä tarvetta. Yhteiskäyttöautoilu on ekologinen ja taloudellinen ratkaisu yksityisautoiluun.

24Rent opiskelijatarjoukset -20%

24Rent opiskelijatarjoukset -20%

Auton varaus onnistuu kätevästi omalla puhelimella


Jatkuvat alennukset täysi-ikäisille opiskelijoille pakuista ja henkilöautoista
24Rent on ollut jo vuosia hyvin tunnettu opiskelijoiden keskuudessa edullisen ja toimivan pakettiautojen vuokrauspalvelun ansiosta. Opiskelijayhteistyön myötä myös henkilöautojen käyttäminen on entistä helpommin jokaisen opiskelijan ulottuvissa. Yhteiskäyttöinen henkilöauto auttaa viikonloppumatkoilla ja aina silloin, kun tarvitaan halpaa liikkumista nopeasti ja vaivattomasti.

Slice-, Frank- ja Pivo-sovellusten kautta täysi-ikäiset opiskelijat saavat henkilöautovuokrauksista alennusta 20 %. Pakettiauton vuokrauksista sunnuntain ja torstain välisenä aikana alennus on myös 20 %. Nämä merkittävät alennukset tuovat opiskelijalle täysin uuden ja monipuolisen tavan arkiseen liikkumiseen. Alennusten myötä esimerkiksi muuttohommat ja monelle opiskelijalle tutuksi tulleet Ikea-reissut ovat entistä edullisempia. Alennus ei koske VIP-kohteiden autoja, tai yhdensuuntaisia (Oneway) varauksia. 

Opiskelija! Tsekkaa etusi siis Slicesta, Frankista tai Pivosta ja lunasta käyttöösi jo tänään!

Lataa opiskelijatarjoukset Frankista ja Slicesta

 

Edullinen kaupunkiauto kaikkien saatavilla
Tänä keväänä lanseerasimme myös kaupunkiauto-konseptin, jonka myötä toimme Suomen suuriin kaupunkeihin erittäin edulliset pienet henkilöautot asiakkaidemme käytettäviksi. Halvimmillaan kaupunkiauton saa palvelustamme arkena kahdeksi tunniksi vain 7 eurolla, mikä tekee yhteiskäyttöautoilusta aiempaa edullisempaa ja samalla mahdollistaa autoilun kaikille ajokortin omaaville ihmisille.

Tutustu Slice.fi-palveluun osoitteessa https://www.slice.fi/.

Tutustu Frank-palveluun osoitteessa https://www.frank.fi/.

Varaa auto osoitteessa www.24rent.fi.