Lapin aktiiviloma mielessä? – Koe Tunturi-Lappi maastopyöräillen!

Onko mielessäsi aktiiviloma, mutta et ole vielä miettinyt mitä ja missä? Onko mielessä käynyt ajatus tunturin laelle kapuamisesta yöttömänä yönä, tai kalastamisesta tunturipuron äärellä? Maastopyöräily tarjoaa mahtavan tavan kokea Lapin kansallispuistot, uskomattomat maisemat ja ennen kaikkea terveellisen tavan liikkua luonnossa. Lappi tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia aktiivisten luontoelämysten ystäville!

Suomessa on käynnissä vahva pyöräilyn innostus ja entistä useampi etsii kokemuksia myös kotiseutujen ulkopuolelta. Tunturi-Lappi tarjoaa upean mahdollisuuden, jossa voi yhdistellä hienolla tavalla matkailukeskusten modernit palvelut ja monipuoliset maastopyöräilyn mahdollisuudet.

Koe Tunturi-Lappi maastopyöräillen!

Pakettiautoon mahtuu monta maastopyörää


Tunturi-Lappiin on helppo tulla. Matkaa junalla Rovaniemelle ja varaa sieltä käyttöösi 24Rent vuokra-auto. Rovaniemellä on tarjolla tällä hetkellä kymmeniä  erikokoisia henkilöautoja ja pakettiautoa. Laaja-autokalusto mahdollistaa kätevät siirtymiset myös esimerkiksi Ylläksen, Pallaksen ja Levin välillä. 

24Rentin yhteistyökumppani yritys, suomalais-sveitsiläinen Klue-Allegra on toteuttanut Ylläksellä maastopyöräilyn kehitystyötä ja tuntee alueen mahdollisuudet hyvin. Lapin luonto luo taikaa myös pyöräilyn ympärille.

”Lapin yöttömän yön, tunturimaisemien ja aidosti puhtaan luonnon kokeminen maastopyöräillen on todella uniikki juttu. Tiimiläisemme ovat pyöräilleet ympäri maailman, mutta mitään tämänlaista emme ole kokeneet ”, kertoo Lappiin rakastunut Allegra Tourismus -yhtiön Claude Balsiger. 

24Rent pakettiauto helpottaa Lapin reissua

Liikkuminen pakettiautolla helpottaa reissua

 

Klue-Allegran työtä kehitystyötä on helpottanut 24Rent minileasing -palvelu, jonka kautta tiimi on vuokrannut pakettiautokalustoa pidemmälle ajanjaksolle. 

”Meille on todella tärkeätä, että pääsemme kätevästi ja tehokkaasti siirtymään paikasta toiseen ison tavaramäärän kanssa. Ylimääräinen säätö kuormittaa helposti ja vie aikaa. Minileasingin varaus ja käyttö on tehty asiakkaalle selkeäksi. Palvelu on aidosti asiakaslähtöistä ja helppokäyttöistä ”, jatkaa Balsiger.  

 

24Rent tekee jatkuvaa yhteistyötä erilaisten ja kaiken kokoisten yritysten ja yhteisöjen kanssa. Yhteistyökumppaneitamme ovat esimerkiksi yritykset, yhdistykset, yksityishenkilöt, säätiöt, joukkueet, urheilijat, taiteilijat kaupungit ja esimerkiksi sosiaalisen median vaikuttajat. Klue lähestyi 24Renttiä mielenkiintoisen konseptinsa kanssa, joka johti kestävään kumppanuuteen. Tässä pitempään kestävässä kumppanuudessa 24Rentin tarjoama minileasing oli sopiva vaihtoehto Kluelle. 24Rentin minileasing on sovittavissa 2kk – 12kk mittaiselle ajanjaksoille ilman irtisanomisaikoja, tai lisäkuluja. Palvelu on ennen kaikkea kätevä, turvallinen ja joustava, jolloin se palvelee kaikenlaisia asiakkaita ja monenlaisen käyttötarpeen.

“Yrityksemme haluaa olla tukemassa kotimaista matkailua ja erilaisia uusia matkaamiseen liittyviä konsepteja, jotka johtavat elämyksellisyyteen ja ekologisiin kokemuksiin. Klue otti yhteyttä meihin, joka johti välittömään innostukseen ja yhteistyöhön. Minileasing-palvelumme oli tässä tapauksessa paras yhteistyömalli, sillä se on asiakkaalle erittäin kätevä. Haluamme palvella mahdollisimman monia Lapin matkaajille, sillä autojamme on saatavilla esimerkiksi Rovaniemellä. Lapissa liikkuminen julkisilla kulkuvälineillä on huomattavasti hankalampaa kuin täällä etelä-Suomessa, joten vuokrattava henkilö- tai pakettiauto tekee liikkumisesta todella vaivatonta!”, kertoo 24Rentin toimitusjohtaja Matti Hänninen 

Pakut ja Lappi


Tässä Klue-väen tärpit Lapin maastopyöräilyyn

Pallas – Yllästunturin kansallispuisto
Upeat tunturimaisemat ja lappilainen luonto. Reitit pääosin helppoja ja matkan pituudet säädettävissä, joten soveltuu myös vasta-aloittelijalle ja perheelle hyvin varsinkin e-bikella. Matkaan kannattaa lähteä Ylläkseltä Äkäslompolon suunnalta. 

Ylläs Bike Park
Ylläsjärven puolella sijaitseva Bike Parkissa on Suomen suurin, jossa pisimmät reitit ovat neljä kilometriä. Lisäksi uutta ajettavaa tulossa. Upeat Lapin maisemat tekevät ajokokemuksesta poikkeuksellisen hienon.

Ylläs – Levi
Seikkailuhenkinen reitti kahden tunturikeskuksen välillä. Vaihtelevuutta ja upeaa tunturimaisemaa. Reitti on yli 70 km pitkä ja nousumetrejä riittää, joka on tärkeä huomioida. Reitillä on sekä leveämpää että teknisesti haastavampaa osuutta. Koko matkan ajo vaatii kestävyyttä ja kokemusta, mutta sähköavusteisella maastopyörällä reitistä pääsee nauttimaan jo hieman vähemmänkin ajanut. Tällöin kannattaakin ehkä jakaa reitti kahteen päivään, jossa 24Rent vuokra-auto toimi erittäin hyvänä apuna. Auto mahdollistaa myös muutoin reitin jakamisen pienempiin osuuksiin.

Levi Bike Park
Levi Bike Park kasvaa ja kehittyy. Ajettavaa löytyy myös vasta-alkajille ja kannattaakin testata esim. Village Trail.

Varaa auto pakettiauto hakukoneestamme:
http://www.24rent.fi

Tutustu Kluen toimintaan:
http://www.klue.fi/