Autokaluston ylläpitäjä – Tampere

23

lokakuu

2023

24 Rental Network Oy on voimakkaassa kasvussa oleva autojen vuokrausta, yhteiskäyttöä ja leasingpalveluita maanlaajuisesti tarjoava yritys. Olemme digitalisoineet perinteisen henkilö- ja pakettiautojen vuokrauksen, jotta auton vuokraus olisi asiakkaillemme mahdollisimman nopeaa ja helppoa. Asiakkaillemme uudet tavat autoilla näkyvät 24Rent, 24Leasing ja 24Go -yhteiskäyttöautopalveluina. Tiimissämme saat olla mukana kehittämässä liikkumisen murrosta ja osaltasi mahdollistamassa puhtaampaa liikennettä Suomessa.

Etsitkö vaihtelevaa ja aikatauluiltaan tarvittaessa joustavaa työtä? Tarjoamme paikkaa yhteiskäyttöisten henkilö- ja pakettiautojemme ylläpitotehtävissä Tampereella! Tehtäviin kuuluu mm. autojen sisä- ja ulkopesut, pienet korjaukset ja huoltotehtävät, renkaiden kausivaihdot, siirtoajot sekä muut kaluston elinkaareen liittyvät tehtävät pitkälti itsenäisesti ja omatoimisesti huoltoautolla siirtyen.

Työ on pääosin itsenäisesti ulkotyönä tehtävää autojen ylläpitoa ja tarkistamista. Vaatimuksena on, että tunnet autojen perusteet, mutta sinulla ei tarvitse olla autoalan koulutusta. Työssä apunasi on kollegoiden lisäksi huoltoauto, työkaluja ja älypuhelin, joiden käyttöön opastamme. Etenkin renkaanvaihtojen ja lumisateiden aikaan työ on ajoittain fyysisesti vaativaa.

Arvostamme tiimikaveria, joka on oma-aloitteinen, reipas ja osaa käyttää maalaisjärkeä. Toivomme, että tunnet autojen perusteet, olet tunnollinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Sinulla ei tarvitse olla autoalan koulutusta, kunhan sinulla on ymmärrystä autojen toiminnasta. Ajokortti (B) on edellytys työn hoitamiselle.

 

Hakijalta edellytämme:
-Sujuvaa digitaalisten työkalujen omaksumista, käyttöä ja työtehtävien raportointia digitaalisesti
-Ongelmanratkaisukykyä
-Hyvää kuntoa liikkuvasta, fyysisestä työstä suoriutumiseksi
-Kykyä ja intoa itseohjautuvaan oman työn suunnitteluun ja oma-aloitteiseen itsenäiseen työskentelyyn
-Vähintään B-luokan voimassa olevaa ajokorttia
-Tampereen seudun paikallistuntemusta
-Kevyiden autosähkötöiden osaamista perustasolla. Laajempi osaaminen katsotaan eduksi

Etsimme paikkakunnalta muuttavan kollegamme tilalle uutta tiimikaveria, joka on oma-aloitteinen, toimelias ja osaa käyttää maalaisjärkeä ja ratkaista ongelmia myös itsenäisesti. Meille tärkeää on pitää automme hyvässä kunnossa ja sinä toimisit kentällä silminämme ja käsinämme tavoitteen varmistamiseksi!

Kerro meille millaisessa elämäntilanteessa olet ja millaiset tehtävät erityisesti kiinnostavat. Työtehtävät ajoittuvat joustavasti arkipäiville. Työ on täysipäiväistä.

Voit erikseen sovittessa työllistyä myös alihankkijana ja laskuttaa työsi toiminimen tai yrityksesi kautta!

Tutustu meihin verkossa www.24Rent.fi, www.24Go.fi ja www.24Leasing.fi

Avoimien työpaikkojen lukumäärä: 1kpl
Työaika:
Kokoaikatyö
Työsuhde: Työsuhde
Työn jatkuvuus: Toistaiseksi voimassa oleva
Työskentelyaika: Päivisin, arkisin
Työ alkaa: Mahdollisimman pian
Vaadittu kielitaito: Suomi (erittäin hyvä), Englanti (hyvä)
Ajokortti: B
Palkan peruste: Sopimuksen mukaan.
Työkieli: Suomi

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV sähköpostitse osoitteeseen hakemus@24rent.fi
Hakuaika päättyy 5.11 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä samasta sähköpostiosoitteesta.