Lisäkuljettaja

Lisäkuljettaja -vaihtoehto palvelussamme

Varausta tehdessä varaajalla on valittavana lisäkuljettaja vaihtoehto. Valitsemalla tämän vaihtoehdon, voit lisätä varauksen kuljettajaksi itsesi lisäksi myös yhden toisen henkilön. On erittäin tärkeää huomioida että sekä varaajalla ja lisäkuljettajalla on oltava voimassa oleva ajolupa.

Huomioithan että lisäkuljettaja ei ole missään vaiheessa autosta vastuussa, vaikka toimisi täysin yksin auton kuljettajana. Täysi vastuu autosta on aina auton varaajalla. Auton varaajalla on aina täysi vastuu lisäkuljettajan ajokelpoisuudesta ja voimassaolevasta ajo-oikeudesta.

Varausehtojemme mukaisesti, ainoastaan auton varaaja ja lisäkuljettaja saavat ajaa autojamme. Mahdollisista rikkeistä, tai siitä että autoa on kuljettanut ulkopuolinen henkilö, syntyy auton varaajalle aina merkittäviä lisäkuluja palveluhinnastomme mukaisesti.

AUTON VARAAJA

Huomioithan että auton varaaja on aina ensisijainen auton kuljettaja. Auton varaaja on autosta täysin vastuussa kaikissa tapauksissa, vaikka autoa kuljettaisi lisäkuljettaja. Ainoastaan auton varaaja voi muokata varausta, ostaa lisäpalveluita ja peruuttaa varauksen.

LISÄKULJETTAJA

Huomioithan että lisäkuljettaja ei ole autosta missään tilanteessa vastuussa, vaan vastuu on aina auton varaajalla. Lisäkuljettaja ei voi missään vaiheessa muokata tai peruuttaa varausta, tai ostaa lisäpalveluita.

24Rent - lisäkuljettaja - varausta tehdessä (1)

Varausta tehdessä

Jos sinulla on etukäteen tiedossa että varauksellesi tarvitaan toinen kuljettaja itsesi lisäksi, voit valita varausta tehdessäsi autolle lisäkuljettajan. Lisäkuljettaja-vaihtoehto on aina maksullinen lisäpalvelu.

Jos etukäteen on tiedossa että auton varaaja ei ole itse ajamassa varauksen autoa ollenkaan, suositamme että aiottu kuljettaja tekee itse varauksen autolle.

24Rent - lisäkuljettaja - ennen varauksen alkua

Ennen varauksen alkua

Ennen varauksen alkua auton varaajalla on mahdollisuus muokata varausta, ostaa lisäpalveluita ja peruuttaa varaus.  Jos varaaja ei ole muistanut lisätä autolle lisäkuljettajaa varausvaiheessa, voi lisäkuljettajan ostaa asiakaspalvelumme kautta palveluhinnastomme mukaisesti.

Huomioithan, että jos lisäkuljettaja noutaa auton ilman varaajan läsnäoloa, on auton varaaja velvollinen informoimaan lisäkuljettajalle auton sijaintiin, noutoon ja käyttöönottoon liittyvistä asioista.

24Rent - lisäkuljettaja - varauksen aikana

Varauksen aikana

Varauksen aikana ainoastaan auton varaaja voi muokata varaustaan, ostaa lisäpalveluita, tai keskeyttää varauksen. Lisäkuljettaja ei voi muokata varausta myöskään varauksen aikana. Lisäkuljettaja voi kuitenkin olla yhteydessä asiakaspalveluumme varauksen aikana mahdollisissa ongelmatilanteissa.

Lisäkuljettajan ilmoittaminen varauksen aikana on mahdollista asiakaspalvelumme kautta. Lisäkuljettajan lisääminen varauksen aikana on mahdollista asiakaspalvelun kautta, mutta se on kalliimpaa kuin lisääminen varattaessa.

24Rent - lisäkuljettaja - varauksen jälkeen

Varauksen jälkeen

Varauksen päätyttyä vain auton varaaja voi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, esimerkiksi jälkilaskutukseen tai reklamaatioihin liittyen. Lisäkuljettajalla ei ole pääsyä varauksen tietoihin eikä hän voi sen vuoksi olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Huomioithan, että ainoastaan auton varaaja ja mahdollinen lisäkuljettaja saavat ajaa palvelumme autoja.