Päästöhyvityspalvelu – hyvitä hiilijalanjälkesi!

Olemme pitkään pohtineet mikä olisi palvelumme seuraava askel kohti vihreämpää huomista. Nyt voimme ylpeydellä kertoa että olemme tuoneet asiakkaillemme edistyksellisen uuden palvelun, joka palvelee koko maapalloa. Päästöhyvityspalvelu on nyt saatavilla varauskoneessamme, joka tarkoittaa sitä että jokainen asiakas voi nyt halutessaan hyvittää varauksensa hiilijalanjäljen.

Nyt löydät palvelustamme PÄÄSTÖHYVITYSPALVELUN, jonka avulla voit halutessasi kompensoida varauksestasi syntyneen hiilijalanjäljen! 

Päästöhyvityspalvelumme myötä varauksista syntyneet kompensoinnit tilitetään yhteistyökumppanillemme Wood Forest Finlandille. Tällöin voimme olla varmoja, että syntyneet tulot kompensoidaan kestävästi kotimaisiin hiilinieluihin. Kestävä yhteistyömme Wood Forest Finlandin kanssa takaa sen, että palvelu on kätevää, luottamuksellista, ekologista ja läpinäkyvää.

 

Päästöhyvityspalvelusta syntyneet tulot tilitetään Wood Forest Finlandille

Päästöhyvityspalvelusta syntyneet tulot tilitetään Wood Forest Finlandille

 

Päästöt hyvitetään istuttamalla metsää turvetuotannosta poistuneelle alueelle, jonka hiilensidontakyky perustuu Luonnonvarakeskuksen tekemään laskelmaan. Istutettavat puut ovat mäntyjä ja metsä sitoudutaan pitämään hiilinieluna seuraavat 100 vuotta, eikä siihen tehdä päätehakkuuta. Hiilinielu sijaitsee Siikalatvalla, Pohjois-Pohjanmaalla.

 

Päästöhyvityspalvelun hiilinielu sijaitsee Siikalatvalla, Pohjois-Pohjanmaalla

 

Päästöhyvityspalvelun hiilinielu sijaitsee Siikalatvalla, Pohjois-Pohjanmaalla

 

Päästöhyvityspalvelumme haluamasi kompensaation määrä kerrotaan istutettavien puiden summana perustuen varauksesi kilometrimäärään ja palvelumme kaikkien autojen päästöjen keskiarvoon (140g CO2 / km). Päästöhyvityspalvelun ensimmäisen version myötä jokainen varauksen tekijä voi valita kolme eri suuruista kompensaatiota. Tulevaisuudessa muokkaamme päästöhyvityspalvelua entistä joustavammaksi, jotta kaikki varauksen tekijät voivat entistä helpommin ja tarkemmin määrittää haluamansa kompensaation määrän. Nyt valittavanasi on kolme eri vaihtoehtoa:

Minimikompensaatio
Minimikompensaatio on pyritty laskemaan niin että se vastaa n. 100km ajomatkaa valitsemastasi autosta riippumatta. Tämä valinta sopii parhaiten niille jotka ajavat vähän, mutta haluavat hyvittää varauksestaan syntyneet vähimmäispäästöt.

Peruskompensaatio
Peruskompensaatio on pyritty laskemaan niin että se vastaa n. 400km ajomatkaa. Tämä valinta sopii parhaiten sinulle joka ajat selkeesti yli 100km, mutta et tiedä tarkkaa kilometrimäärääsi.

Ylikompensaatio
Ylikompensaatio sopii parhaiten sinulle joka valitset varaukseesi vapaat kilometrit. Hinta perustuu palvelumme autojen keskiarvopäästöön 700km matkalla. Tämän lisäksi palvelun laskuri laskee hintaan päiväkertoimen, jolloin voit olla täysin varma että hiilijalanjälkesi on ylikompensoitu.

 

Päästöhyvityspalvelussa on tarjolla kolme kompensaatiovaihtoehtoa

 

Päästöhyvityspalvelussa on tarjolla kolme kompensaatiovaihtoehtoa

Lue lisää päästöhyvityspalvelustamme sivultamme: www.24rent.fi/paastohyvityspalvelu/
Tutustu Wood Forest Finlandin toimintaan: www.woodforest.fi/
Varaa itsellesi yhteiskäyttö 24Rentistä: www.24rent.fi
Varaa itsellesi leasingauto osoitteessa 24Leasing: www.24leasing.fi