Laskimme autojen hintoja – useat perheet valitsevat yhteiskäyttöauton

Koko Suomi on tuntenut lompakoissaan viime aikoina nopeasti kiihtyneen inflaation. Viimeisen kahden vuoden aikana esimerkiksi polttoaineen hinta ja elämisen kokonaiskulut on kasvaneet huomattavasti. Me 24Rentillä haluamme toimia toisin ja tukea arkisen elämän sujuvuutta laskemalla koordinoidusti palvelumme hintoja, jotta asiakkaalla jää rahaa myös muuhun elämiseen.

Haluamme edelleen olla, sekä pysyä asiakkaalle merkittävästi kannattavampana vaihtoehtona oman auton omistamisen sijasta. Hintojen laskun myötä pystymme myös entistä paremmin toimimaan erilaisten perheiden arjen kumppaneina myös lomien ja pidempien auton käyttöjaksojen ulkopuolella.

Henkilöautojen hinnat laskevat

Katsoimme peiliin ja viilasimme hinnat kuntoon!


Henkilöautojen hinnat laskevat ensiksi suurissa kaupungeissa
Prosessin ensimmäisessä vaiheessa laskemme kaikkien henkilöautojen varauksien hintoja. Eniten varausten hinnat laskevat arkeen sijoittuvissa lyhyemmissä varauksissa, jotta voimme vastata entistä paremmin asiakkaiden arjen ja vapaa-ajan haasteisiin. Kaikkien henkilöautojen hinnat laskevat varsinkin maanantain ja perjantain välisenä aikana, mutta myös viikonlopun lyhyempien varausten hinnat laskevat hieman. Suurin hintojen pudotus näkyy arjen 08.00-16.00 välille kohdistuvissa lyhyissä varauksissa, jossa hintojen pudotus on jopa 40%.

”Olemme Suomen suurin yhteiskäyttöautopalvelu, ja haluamme olla asiakkaillemme entistä parempi ja kestävä arjen kumppani. Nykyisillä huolto-, vakuutus-, vero- ja polttoainehinnoilla oman auton omistaminen on entistä kyseenalaisempi ja joustamaton kuluerä perheiden kiristyvässä taloudessa”, toteaa 24 Rental Network Oy:n toimitusjohtaja Matti Hänninen

Perheet valitsevat yhteiskäyttöauton

Varsinkin kaupunkiautojen hinnat laskivat


Aggressiivisin hintojen lasku kohdistetaan ns. kaupunkiautojen varauksiin. PK-seudulla, Tampereella, Turussa, Jyväskylässä ja Oulussa olevien  henkilöautojen kuten Peugeot 208, Toyota C-HR, Toyota Yaris, Toyota Corolla, Citroen C4, Hyundai Ioniq, Renault Captur ja Renault Clion hintoja pudotetaan merkittävästi. Kaupunkiautojen hintoja laskettiin eniten arkena ja alle 24h kestävissä varauksissa. Tavoitteenamme on, että mahdollisimman moni ihminen ja varsinkin autottomat perheet voisivat nauttia arjen helposta, ekologisesta ja nykyaikaisesta liikkumisesta hintojen laskun myötä.

”Esimerkiksi leasing-sopimus, tai perinteinen auton vuokraus ei palvele niitä tuhansia perheitä jossa on epäsäännöllinen tarve kakkosautolle. Silti perheissä on kuitenkin jatkuva satunnainen tarve pienikokoiselle henkilöautolle. Tätä varten luomme entistä edukkaamman yhteiskäyttöautoilumallin”, toteaa Matti Hänninen


Entistä useampi perhe valitsee yhteiskäyttöauton
Prosessin toisessa vaiheessa tarkistamme henkilöautojen hinnat myös kaikilla muilla paikkakunnilla Suomessa, jotta varsinkin arkiliikkuminen olisi mahdollisimman helppoa. Entistä useampi autoton perhe on valinnut palvelumme yhteiskäyttöauton pääkulkineekseen helpottaakseen oman arjen liikkumista. Varsinkin suuremmissa kaupungissa asuvat perheet, ovat omaksuneet yhteiskäyttöautoilun arjen kestäväksi ja säännölliseksi liikkumismuodoksi. Oman auton omistamisen sijasta on halvempaa ja useasti myös helpompaa turvautua yhteiskäyttöautoon omistamisen sijasta. Myös entistä useampi perhe on valinnut myös “kakkosautoksi” 24Rentin henkilöauton. Satojentuhansien varausten kokemuksella olemme huomanneet, että esimerkiksi perheiden kiireinen elämä on useissa tapauksissa vaivattomampaa ja pitkällä aikajänteellä myös halvempaa, jos perheen kakkosautona on yhteiskäyttöauto.

 

Pakettiauto 24Rent

24Rentiltä löytyy suuri määrä myös erilaisia pakettiautoja

 

“Olemme huomanneet että varsinkin suurten kaupunkien perheet haluavat eroon taloutta rasittavasta kakkosautosta. Erityisesti auton pysäköintiin kaupungissa liittyvät murheet on merkittävä kuluerä. Haluamme tuoda mahdollisuuden helpompaan ja kuluiltaan joustavampaan arkeen tarjolle tasapuolisesti ympäri Suomea.” – Toteaa 24Rentin tj Matti Hänninen


24Rent – kesä ja syksy 2024
Aikaisemmin keväällä kerroimme, että tuomme palveluumme 300 uutta ekologista autoa ympäri Suomea. 24Rentin kalustoon kuuluu kaupunkiautojen lisäksi autoja useissa kokoluokissa pikkubusseista ja pakettiautoihin. Perinteisen käyttövoiman lisäksi autoja on tarjolla ladattavina hybrideinä ja täyssähköautoina. Vuosien kokemuksella suositamme varautumaan loppukesän ja syksyn tarpeisiin varaamalla sopivan auton meiltä mahdollisimman pian.

24Rent laskimme hintoja

24Rent toimii kätevästi verkossa. Auton varaaminen ja käyttöönotto onnistuu helposti ja nopeasti puhelimella, tai tietokoneella


24 Rental Network Oy on liikkumispalveluiden kehittämiseen keskittyvä 100 % kotimaisessa omistuksessa oleva perheyritys. Yritys toimii yhteistyössä kaupunkien, liikennelaitosten sekä asumis- ja liikkumispalveluita tuottavien yritysten kanssa. 24Rent on alan markkinajohtaja Suomessa tarjoten lähes 1000 yhteiskäytössä olevaa ajoneuvoa yli 30 paikkakunnalla. Palvelusta löytyy henkilöautoja, pakettiautoja ja minibusseja kaikissa kokoluokissa. Palvelusta voi varata auton minimillään 2h tarpeeseen ja pisimmillään peräti vuodeksi. 

Varaa auto hakukoneestamme:
http://www.24rent.fi

divider kuva

Uutiskirjeen tilaamalla pysyt mukana ajankohtaisissa tarjouksissamme!

24Rent tilaa uutiskirje (1)