Onnistunut ensimmäinen yritysvaraus

Ensimmäinen varauksesi on nyt viety päätökseen - 24Rent

Onnittelut! Ensimmäinen yritysvarauksesi on nyt viety päätökseen!

Toivottavasti matkasi sujui juuri niin sujuvasti ja mukavasti kuin pitikin. Me 24Rentillä pyrimme tarjoamaan helppokäyttöisen, luotettavan ja ympäristöystävällisen tavan liikkua paikasta toiseen, ja olemme iloisia, että olette nyt osa tätä matkaa.

Tämä sivu on tehty sinua ja teidän yritystänne varten, jotta voitte hyötyä palvelumme monipuolisuudesta ja erilaisista käyttömahdollisuuksista tulevaisuudessa entistä paremmin!

Kuinka voin käyttää palvelua helpommin ja nopeammin seuraavalla kerralla?

Et varmaan tiennyt, että m.24rent.fi-palveluportaalissa voit tehdä myös uusia auton varauksia! Sinun ei siis tarvitse mennä enää kotisivuillemme, vaan voit halutessasi varata auton vielä nopeammin siellä!

Kirjaudu sisään samalla puhelinnumerollasi, jota tähänkin varaukseesi käytit ja uusi varaus onnistuu muutamassa minuutissa!

m.24rent.fi palveluportaalista voit myös varata autoja - 24Rent
lisäkuljettaja yrityksille 24Rent

Tiesithän, että myös lisäkuljettaja voi noutaa ja palauttaa auton!

Jos sinulla on etukäteen tiedossa että varauksellesi tarvitaan toinen kuljettaja itsesi lisäksi, voit valita varausta tehdessäsi autolle lisäkuljettajan. Myös lisäkuljettaja voi hakea ja palauttaa palvelumme auton. Lue lisää täältä.

Laskutusasiakkuus yrityksellenne?

Käytättekö palveluitamme säännöllisesti? Nyt teillä on mahdollisuus saada yrityksellenne koontilasku, jotta kirjanpitonne on entistä helpompaa! Ota meihin yhteyttä tämän sivuston kautta ja helpotetaan yrityksenne arkea entisestään!

Laskutusasiakkuus yrityksellenne 24Rent
ostohyvitys yrityksille 24Rent

Ostohyvitys yrityksille

Palkitsemme yritykset, jotka keskittävät ostonsa meille! Ostohyvityspalvelua hyödyntämällä saatte kaikista yrityksenne koontilaskulle tehdyistä varauksista 10 % alennuksen!

Lue lisää ostohyvityksestä tästä.

Tarvitsetteko henkilö- tai pakettiautoa 2kk – 12kk ajalle? 

Meillä on autoja varattavaksi myös pitemmäksi aikaa! Minileasing-auto helpottaa esimerkiksi sesonkien kiireissä juuri silloin kun yrityksenne autoa tarvitsee. Ei pitkiä sitoutumisia, vaan joustavasti vaikka kuukausi kerrallaan!  Selkeä kuukausihinta sisältää kaiken mitä tarvitset, kuten auton käytön, kilometrit, vakuutukset, verot ja huollot. Ei piilokuluja!

Tsekkaa hinta helposti leasinglaskurissamme ja liitä yrityksenne tuhansien onnellisten minileasingasiakkaidemme joukkoon osoitteessa www.24leasing.fi 

Teemme yhteistyötä tuhansien yritysten kanssa

Teemme kaikenlaista liikkumiseen liittyvää yhteistyötä tuhansien yritysten kanssa ympäri Suomea. Me tuomme yhteiskäyttöautot jokaisen suomalaisen lähelle, nopeasti ja helposti. Autojamme löytyy useiden kumppaniyritystemme parkkipaikoilta ja esimerkiksi kauppojen, ostoskeskusten ja toimistohotellien yhteydestä.

Lue lisää kumppanuuksistamme täältä.

Auto yrityksenne pihaan 24Rent

Yrityksen oma yhteiskäyttöauto tai yhteiskäyttöauto yrityksenne pihaan?

Olisiko yrityksessänne tarvetta pelkästään henkilöstön kesken jaetulle yhteiskäyttöautolle? Tämä onnistuu! Tai haluaisitteko että yrityksenne asiakkaat voisivat ottaa auton käyttöön kätevästi yrityksesi parkkipaikalta? Tämäkin onnistuu! Meiltä löytyy monenlaisia ratkaisuita, kun vain kerrotte meille tarpeenne!

Lue lisää ja tilaa infopaketti yhteisöautosta tästä.

Oneway eli yhdensuuntainen auton vuokraus

Tarvitseeko teidän matkata jonnekin, mutta ette haluaisi palauttaa autoa enää sinne mistä lähditte? Oneway-palvelumme on ratkaisu teille! Oneway sopii erinomaisesti esimerkiksi kaupungista toiseen reissuun. Oneway-palvelustamme löydät henkilö- ja pakettiautoja. Lue lisää aiheesta tästä.

Oneway sopii muuttoon ja pitempiin reissuihin - 24Rent
Autoja yli 30 kaupungissa ympäri Suomea - 24Rent

Autojamme on tarjolla yli 35 kaupungissa ympäri Suomea!

Palvelustamme löydät lähes tuhat yhteiskäyttöistä henkilö -ja pakettiautoa, sekä minibusseja ympäri Suomea! Voit siis matkata toiseen kaupunkiin ja ottaa yhteiskäyttöauton yhtä helposti käyttöösi myös siellä! Laajennumme uusiin kaupunkeihin jatkuvasti, joten tarkista ajankohtainen saatavuus suoraan hakukoneessamme!

Pysäköinti ilmaiseksi ja mikä on Z-lupa?

Yhä useampi kaupunki on mahdollistanut yhteiskäyttöautojen pysäköinnin maksullisilla keskusta-alueilla. Tämä tarkoittaa sitä, että yhä useammalla autollamme voi pysäköidä täysin ilmaiseksi oman varauksen aikana. Lue lisää aiheesta täältä.

yrityspysäköinti ja z-lupa
Yritysten päästöhyvityspalvelu

Päästöhyvityspalvelu yrityksille

Kaikki yritykset voivat halutessaan hyvittää varauksista syntyneet päästöt palvelussamme. Lue lisää aiheesta tästä.

Muista tsekata tarjoukset ja muut edut!

Etuja ja tarjouksia löydät TARJOUKSET-sivultamme, mutta tuoreimmat ja nopeimmat edut löydät kuitenkin sosiaalisen median kanavistamme FacebookistaInstagramista ja TikTokista.

Muista tsekata tarjoukset sivumme - 24Rent