Yhdensuuntaisen pakettiauton vuokrauksen, eli Onewayn edut

oneway palvelu säästää muutossa

Oneway-palvelu säästää silloin, kun muutat toiselle paikkakunnalle!

Onko edessä pakettiauton varaus, muttet haluaisi palauttaa sitä takaisin lähtökaupunkiin? 24Rent-yhteiskäyttöautopalvelulla on helppo ja kustannustehokkas ratkaisu muuttoon ja kuljetuksiin kaupungista toiseen: yhdensuuntainen vuokraus, eli Oneway. Kun muutto, tavarankuljetus tai isompien ostosten noutaminen on ajankohtaista, kannattaa vuokrata Oneway-pakettiauto. Yhdensuuntainen pakettiauton vuokraus tarjoaa monia etuja perinteiseen vuokraukseen verrattuna.

 

O. JOUSTAVA
Suurin merkittävä etu yhdensuuntaisessa pakettiauton vuokrauksessa on joustavuus. Ei ole väliä, mihin kohdekaupunkiimme olet menossa, koska voit palauttaa pakettiauton eri pisteeseen kuin mistä sen noudit. Tämä säästää aikaa ja vaivaa, sillä sinun ei tarvitse ajaa autoa takaisin alkuperäiseen noutopisteeseen!

2. KIIREETÖN
Palvelumme kaikki yhdensuuntaiset varaukset on voimassa sen ajan kun sinä valitset! Voit siis käyttää matkaasi kokonaisen vuorokauden, viisi päivää tai vaikka viikon! Sinä valitset milloin haluat jättää auton määränpää-kaupunkiin, tällöin sinun ei tarvitse kiirehtiä. Halutessasi voit pidentää matka-aikaasi myös varauksen aikana lisähinnasta. Otat vain yhteyttä asiakaspalveluumme.

3. HALPA JA TEHOKAS
Maksat polttoainekulut vain yhteen suuntaan. Kun aikaa vievästä matkasta ei koidu ylimääräisiä kuluja, voit keskittyä itse tehtävään ja säästää rahaa. Tämä on erityisen hyödyllistä, kun tarvitset palveluamme vain kertaluontoisesti, kuten muuton yhteydessä.

4. KILOMETRIMÄÄRÄ
Kaikki oneway-varaukset sisältävät kaupunkien väliset kilometrit + 100 km. Näin ollen voit vapaasti toteuttaa reittisuunnitelmasi sinulle joustavasti. Tämän lisäksi voit halutessasi ostaa asiakaspalvelustamme lisäkilometrejä tarpeen mukaan.

5. SAATAVUUS JA PAIKKAKUNNAT
Oneway-palvelu toimii Suomessa kaikilla yli 37 paikkakunnalla, jossa operoimme. Suurten kaupunkien välisiä Oneway-ajoja on enemmän tarjolla kuin pienten kaupunkien. Tämä johtuu autojen määrästä. Kannattaa kuitenkin huomata, että saatavuus ja paikkakunnat vaihtelevat jatkuvasti. Jos tänään ei ole Onewaytä tarjolla haluamastasi kaupungista toiseen, voi tilanne olla toinen jo heti seuraavana päivänä!

6. HELPPO!
Sen lisäksi, että palvelumme mahdollistaa pakettiauton vuokraamisen vaivattomasti, voit valita sinulle sopivimman ajoneuvon, noutopaikan ja palautuspaikan eri puolilta Suomea. Tämä tekee palvelusta kätevän ja helposti saatavilla olevan.Oneway autonvuokraus säästää rahaa Summa summarum
Yhdensuuntainen vuokraus, eli Oneway, tuo pakettiauton vuokraamiseen selkeitä ja merkittäviä etuja! Tutustu 24Rent-yhteiskäyttöautopalvelun oneway-tarjontaan ja ota seuraava askel kohti sujuvaa ja vaivatonta yhdensuuntaista pakettiauton vuokrausta. Sen avulla voit toteuttaa muuttoa, tavarankuljetusta tai isojen ostosten noutamista koskevat suunnitelmasi ilman ylimääräisiä huolia ja kustannuksia. Nyt on aika ottaa hyöty irti yhdensuuntaisen pakettiauton vuokrauksen eduista ja kokea, kuinka helppoa ja kätevää se voi olla.

Varaa oneway-ajosi täältä: https://www.24rent.fi/#/?oneway

Lue lisää onewaysta: https://www.24rent.fi/yhdensuuntainen-pakettiauton-vuokraus/

divider kuva

Uutiskirjeen tilaamalla pysyt mukana ajankohtaisissa tarjouksissamme!

24Rent tilaa uutiskirje (1)