Muuttoauton vuokraus ja muuttaminen

Vuokraa muuttoauto vain 5 minuutissa! Katso lähelläsi olevat vapaat muuttoautot ja nappaa sopiva alle 24/7 vuoden ympäri.

Löydät suositut vuokra-autot nopeasti parhailta paikoilta. Maksat vain käyttämästäsi ajasta. Vuokra-auto on edullinen ja helppo tapa autoilla!

Valitse neliveto, automaattivaihteinen tai esimerkiksi vetokoukullinen muuttoauto. Hinta on selkeä, etkä maksa lainkaan lisäpalveluista, ellet niitä erikseen tarvitse. Säästät selvää rahaa! Valitse ekologinen ja turvallinen 24Rent-muuttoauto jo tänään.

24Rent Muuttoautot

alk. 19 € (sis. alv 24 %)

muuttoauton vuokraus

Tarvitsetko muuttoautoa? 24Rent -muuttoauto on ihanteellinen ja edullinen ratkaisu.

muuttoauton vuokraus 24/7

Muuttoauton vuokraus 24/7

Vuokraa muuttoauto verkosta milloin tahansa.

muuttoauton vuokraus 5 minuutissa

Valmista 5 minuutissa

Muuttoauton vuokraus käy oikeasta nopeasti.

muuttoauton vuokraus halvalla

Edullinen hinta

Maksat vain tarvitsemastasi käyttöajasta ja kilometreistä.

Muuttoauton vuokraus

Muuttoautonvuokraus on yhtä helppoa kuin ruoan tilaaminen kotiin.

24Rent-muuttoautot ovat ihanteellinen ratkaisu, sillä ne ovat aina käytettävissäsi – 24/7 vuoden jokaisena päivänä

Muuttoauto on ennen kaikkea ympäristöystävällinen valinta, sillä yksi muuttoauto palvelee joustavasti useampia käyttäjiä.

Arjessa mielekästä on myös se, että saat vuokra-auton valmiiksi tankattuna ja siistinä – onko parempaa tapaa lähteä liikkeelle tarvittaessa vaikka ad hocina?

Voit noutaa ja luovuttaa vuokra-auton helposti niille varatuille keskeisille paikoille. Vakuutukset sekä 24/7-asiakaspalvelu kuuluvat muuttoauton vuokrauksen hintaan.

Kokeile ja huomaa, miten vuokra-auto helpottaa elämää. Asiakkaidemme arvio 24Rent-muuttoauton vuokrauksesta on 4.3/5 ja kokemuksia on kaikkiaan yli 300 000.

24Rent muuttoauton vuokraaminen on nopeaa ja vaivatonta

muuta halvalla 24Rent

1.Varaa muuttoiauto

Valitse sopiva muuttoauto ja tee varaus puhelimella tai tietokoneella.

halpa muuttoauto 24Rent

2. Nouda muuttoauto

Ota muuttoautosta kuvat, jotka toimivat todisteenasi, jos autolle sattuu jotain. Avaa ovet puhelimellasi saamiesi ohjeiden mukaan. Avaimet löydät hanskalokerosta.

muuttopaku vuokraus

3. Nauti ajosta!

Voit ajella vapaasti kuin omalla muuttoautollasi. Tarvittaessa apunasi on 24/7 asiakaspalvelumme sekä Falck-tiepalvelu.

pakettiauto muuttoon

4. Palauta noutopaikkaan

Tankkaa tankki täyteen ja palauta muuttoauto noutopaikkaan. Siivoa roskat, jätä avaimet hanskakeroon ja lukitse ovet puhelimellasi saamiesi ohjeiden mukaan. Nappaa lopuksi kuvat.

Muuttoauton vuokraus: katso video!

Muuttoauton vuokraus: turvallisuus edellä

24Rent-muuttoautot ovat huoleton valinta. Moderneissa autoissamme turvallisuus on erinomaisella tasolla. Varmistamme autojen kunnon säännöllisillä merkkihuolloilla ja renkaiden vaihdoilla, jolloin sinun ei tarvitse murehtia muuttoauton kunnosta. Mikäli matkasi varrelle sattuisi ikävä yllätys kesken vuokra-ajan, tavoitat asiakaspalvelumme sekä päivystävän tiepalvelun kellonympäri. Vakuutusturva normaalilla omavastuulla kuuluu aina vuokraushintaan.

Huoleton muuttoautonvuokraus:

  • modernit hyväkuntoiset muuttoautot
  • muuttoautot tarkastetaan ja huolletaan säännöllisesti
  • muuttoautojen nouto- ja luovutuspisteet sijaitsevat vilkkailla näkyvillä paikoilla
  • vakuutusturva sisältyy hintaan
  • tiepalvelu ja asiakaspalvelu tavoitettavissasi 24/7

”Muuttoauton varaaminen ja käyttö on nopeaa, helppoa ja turvallista! Kokeile ja ihastu.”

Usein kysyttyjä kysymyksiä muuttoauton vuokraamisesta

Mitä muuttoauton vuokraus maksaa?

Ajantasaisen hinnan näet varauskoneestamme www.24Rent.fi. Syötä sinne paikkakunta ja aika jolloin tarvitset muuttoautoa, hae ja näet kaikki saatavilla olevat muuttoautot ja niiden hinnan ko. ajankohdalle.

Mitkä ovat vuokraamon aukioloajat?

Meiltä saa muuttoauton käyttöön joka päivä kellon ympäri. Ensimmäistä kertaa vuokraavien varauksen tulee alkaa klo 08-21 välillä.

Mitä muuttoautoja teillä on?

Meillä on erikokoisia henkilöautoja, pakettiautoja ja minibusseja. Ajantasainen saatavuustilanne paikkakunnallasi löytyy www.24Rent.fiSyötä sinne paikkakunta ja aika jolloin tarvitset muuttoautoa, hae ja näet kaikki saatavilla olevat muuttoautot ja niiden hinnan ko. ajankohdalle.

Onko teillä vapaita muuttoautoja saatavilla?

Ajantasaisen saatavuustilanteent näet varauskoneestamme  www.24Rent.fiSyötä sinne paikkakunta ja aika jolloin tarvitset autoa, hae ja näet kaikki saatavilla olevat muuttoautot ja niiden hinnan ko. ajankohdalle.

Saako muuttoautoja viedä ulkomaille?

Pääosalla kalustostamme saa matkustaa yleisimpiin Euroopan maihin kun ostaa muuttoautolle maastavientiluvan. Luvan saatavuus ja tarkat kohdemaat selviävät varauskoneestamme www.24Rent.fi. Valitse ”Rajaa tuloksia” kohdasta ”lisäasetukset” ja sieltä maa/alue jonne haluat muuttoautolla matkustaa, niin tulokset rajataan valintasi mukaisesti.

Tarvitseeko vuokraukseen luottokortin?

Et tarvitse. Voit maksaa myös nettipankilla, mobiilimaksulla tai laskulla (eräpäivä ennen varauksen alkua).

Joudunko maksamaan vakuusmaksun?

Vakuusmaksu ja sen suuruus määräytyy tapauskohtaisesti asiakkaan ja varauksen tietojen perusteella. Yli 95% varauksistamme onnistuuu ilman vakuusmaksua.

Millainen vakuutusturva muuttoautoissanne on?

Katso tarkat muuttoautokohtaiset vakuutukset ja lisävakuutukset varauskoneestamme www.24Rent.fi. Syötä sinne paikkakunta ja aika jolloin tarvitset muuttoautoa, hae ja näet kaikki saatavilla olevat muuttoautot ja valitsemalla muuttoauton löydät siihen liittyvät vakuutukset ja lisävakuutukset.