Pieni pakettiauto – Renault Kangoo 4m³

Vuokraa pieni pakettiauto vain 5 minuutissa! Katso lähelläsi olevat halvat pakettiautot ja nappaa sopiva alle kellon ympäri.

Pakun vuokraus nopeasti parhailta paikoilta ja maksat vain käyttämästäsi ajasta. Pienen pakettiautonvuokraus on edullinen ja helppo tapa liikuttaa tavarat, jotka eivät palvelumme farmarimallisiin henkilöautoihimme mahdu! Kaikissa pikkupakuissamme on nokkakärryt helpottamaan tavaroiden siirtelyä.

Hinta on selkeä, etkä maksa lainkaan lisäpalveluista, ellet niitä erikseen tarvitse. Säästät selvää rahaa! Valitse ekologinen, turvallinen ja pieni 24Rent pikkupaku jo tänään.

24Rent-pienet pakettiautot

alk. 14€ / h (sis. alv 24 %)

Pieni pakettiauto vuokraus 24Rent

Haluatko hoitaa viikon ruokaostokset kerralla? Onko edessä viikonloppureissu? Tarvitsetko pientä pakettiautoa Ikea-reissulle? Pienet 24Rent -pakettiautot on kätevä ja edullinen ratkaisu.

Pakettiauton vuokraus 24/7

Pienen pakettiauton vuokraus 24/7

Vuokraa pikku pakettiauto verkosta milloin tahansa.

Pakettiauton vuokraus 5 minuutissa

Valmista 5 minuutissa

Pieni vuokrapaku käyttöön helposti ja nopeasti.

Pakettiauton vuokraus halvalla

Edullinen hinta

Maksat vain vuokra-ajasta ja polttoaineesta.

Pakettiauton vuokrauksessa ilmainen parkkeraus

Maksuton parkkeeraus

Pysäköit lähes aina hintaan 0 €.

Pikku pakettiauton vuokraus

Pienikokoisen pakettiauton vuokraus on yhtä helppoa kuin ruoan tilaaminen kotiin. Kun edessä on esimerkiksi Ikea-reissu, etkä tarvitse isoa pakettiautoa, voit ottaa varata käyttöösi henkilöautomaisemman pikkupakun!

24Rent-pakettiautot ovat ihanteellinen ratkaisu, sillä ne ovat aina käytettävissäsi – 24/7 vuoden jokaisena päivänä. Sopii hyvin esimerkiksi pienten tilojen muuttoautoksi, tai pienen tavaran kuljetukseen yritykselleni.

Pakun vuokraus on ennen kaikkea ympäristöystävällinen valinta, sillä yksi yhteiskäyttöinen pieni pakettiauto palvelee joustavasti useampia käyttäjiä.

Arjessa mielekästä on myös se, että saat pienen pakun vuokralle valmiiksi tankattuna ja siistinä. Onko parempaa tapaa lähteä liikkeelle tarvittaessa nopeastikin?

Voit noutaa ja luovuttaa pienet vuokra pakettiautomme helposti niille varatuille keskeisille paikoille. Vakuutukset ja 24/7-asiakaspalvelu kuuluvat vuokrauksen hintaan.

Kokeile ja huomaa, miten halvin vuokrapaku helpottaa elämää. Asiakkaidemme arvio 24Rent-pakettiautonvuokrauksesta on 4,3/5, ja kokemuksia on kaikkiaan yli 425 000.

Pieni ja paras pakettiauton vuokraus ei voisi olla nopeampamaa ja vaivattomampaa!

Varaa 24Rent pakettiauto

1.Varaa pieni pakettiauto

Valitse sopiva pikku pakettiauto ja tee varaus puhelimella tai tietokoneella.

Nouda 24Rent pakettiauto

2. Nouda pikku pakettiauto

Ota pakusta kuvat, jotka toimivat todisteenasi, jos autolle sattuu jotain. Avaa ovet puhelimellasi saamiesi ohjeiden mukaan. Avaimet löydät suoraan pakusta!

Nauti ajosta 24Rent pakettiautolla

3. Nauti ajosta!

Voit ajella vapaasti kuin omalla autollasi. Tarvittaessa apunasi on asiakaspalvelumme sekä 24/7-tiepalvelu.

Nouda ja palauta 24Rent pakettiauto kätevästi

4. Palauta noutopaikkaan

Tankkaa tankki täyteen ja palauta pakettiauto noutopaikkaan. Siivoa roskat, jätä avaimet pakettiautoon ja lukitse ovet puhelimellasi saamiesi ohjeiden mukaan. Nappaa lopuksi kuvat.

Pienen pakettiauton vuokraaminen: katso video!

Pienen pakettiauton vuokraus: turvallisuus edellä

Pienen 24Rent-pakettiauton varaaminen ovat huoleton valinta. Moderneissa autoissamme turvallisuus on erinomaisella tasolla. Varmistamme autojen kunnon säännöllisillä merkkihuolloilla ja renkaiden vaihdoilla, jolloin sinun ei tarvitse murehtia pakettiauton kunnosta. Mikäli matkasi varrelle sattuisi ikävä yllätys kesken vuokra-ajan, tavoitat asiakaspalvelumme sekä päivystävän tiepalvelun kellon ympäri. Vakuutusturva normaalilla omavastuulla kuuluu aina vuokrahintaan.

Huoleton pienen pakettiauton vuokraus:

  • modernit hyväkuntoiset pienet pakettiautot
  • huolletut ja tarkastetut pikkupakettiautot
  • pakettiautojen nouto- ja luovutuspisteet vilkkailla näkyvillä paikoilla
  • hintaan sisältyvä vakuutusturva
  • 24/7 palveleva asiakas- ja tiepalvelu

”Pienen pakettiauton varaaminen on nopeaa ja helppoa ja ajo turvallista! Kokeile ja ihastu.”

Usein kysyttyjä kysymyksiä pakettiauton vuokraamisesta

Mitä pakettiauton vuokraus maksaa kohteessa?

Ajantasaisen hinnan näet varauskoneestamme www.24Rent.fi. Syötä sinne paikkakunta ja aika jolloin tarvitset pakettiautoa, hae ja näet kaikki saatavilla olevat pakettiautot ja niiden hinnan ko. ajankohdalle.

Mitkä ovat vuokraamon aukioloajat?

Meiltä saa pakettiauton käyttöön joka päivä kellon ympäri. Ensimmäistä kertaa vuokraavien varauksen tulee alkaa klo 08-21 välillä.

Mitä pakettiautoja teillä on?

Meillä on erikokoisia henkilöautoja, pakettiautoja ja minibusseja. Ajantasainen saatavuustilanne paikkakunnallasi löytyy www.24Rent.fiSyötä sinne paikkakunta ja aika jolloin tarvitset pakettiautoa, hae ja näet kaikki saatavilla olevat pakettiautot ja niiden hinnan ko. ajankohdalle.

Onko teillä vapaita pakettiautoja saatavilla?

Ajantasaisen saatavuustilanteent näet varauskoneestamme www.24Rent.fiSyötä sinne paikkakunta ja aika jolloin tarvitset autoa, hae ja näet kaikki saatavilla olevat pakettiautot ja niiden hinnan ko. ajankohdalle.

Saako pakettiautoja viedä ulkomaille?

Pääosalla kalustostamme saa matkustaa yleisimpiin Euroopan maihin kun ostaa pakettiautolle maastavientiluvan. Luvan saatavuus ja tarkat kohdemaat selviävät varauskoneestamme www.24Rent.fi. Valitse ”Rajaa tuloksia” kohdasta ”lisäasetukset” ja sieltä maa/alue jonne haluat pakettiautolla matkustaa, niin tulokset rajataan valintasi mukaisesti.

Tarvitseeko vuokraukseen luottokortin?

Et tarvitse. Voit maksaa myös nettipankilla, mobiilimaksulla tai laskulla (eräpäivä ennen varauksen alkua).

Joudunko maksamaan vakuusmaksun?

Vakuusmaksu ja sen suuruus määräytyy tapauskohtaisesti asiakkaan ja varauksen tietojen perusteella. Yli 95% varauksistamme onnistuuu ilman vakuusmaksua.

Millainen vakuutusturva pakettiautoissanne on?

Katso tarkat pakettiautokohtaiset vakuutukset ja lisävakuutukset varauskoneestamme www.24Rent.fi. Syötä sinne paikkakunta ja aika jolloin tarvitset pakettiautoa, hae ja näet kaikki saatavilla olevat pakettiautot ja valitsemalla pakettiauton löydät siihen liittyvät vakuutukset ja lisävakuutukset.