Ajomatka ja kilometrit

Ajokilometrivaihtoehdot  palvelussamme

Palvelussamme on valittavanasi kaksi erilaista vaihtoehtoa varauksesi kokonaisajomatkaa varten. Muistathan että polttoaine ei sisälly hintaan kummassakaan vaihtoehdossa.

Varauksestasi syntyvän kilometrimäärän seurantaan kannattaa käyttää auton omaa matkamittaria, jotta pysyt kartalla ajetuista kilometreistä.

 

KAUPUNKIAJO

Jos valitset kaupunkiajon, sisältyy varaukseesi 100km veloituksetonta ajoa per päivä. Jos siis varaat auton esimerkiksi viiden päivän ajalle, saat ajaa varauksesi aikana yhteensä 500km ilman lisäveloitusta.

RAJOITTAMATTOMAT KILOMETRIT

Tämä valinta sopii sinulle joka ajat paljon ja kaupunkiajon kilometrimäärä ei riitä matkaasi varten. Suosittelemme ostamaan varaukseesi rajoittamattomat kilometrit, jos et ole ihan varma ajamastasi kilometrimäärästä.

Ajomatka - varausta tehdessäsi  - 24Rent

Varausta tehdessäsi

Jos sinulla on jo etukäteen tiedossa tulevan varauksesi kilometrimäärä, voit valita varaukseesi sisältyvän kilometrimäärän kätevästi jo varaustilanteessa.

Jos olet varaustilanteessa epävarma syntyvästä kilometrimäärästä, voit valita varaukseesi rajoittamattomat kilometrit. Rajoittamattomat kilometrit takaa sen että voit ajaa niin paljon kuin tahdot, ilman huolta lisäkuluista.

24Rent - vapaat kilometrit ja rajoittamattomat kilometrit

Ennen varauksen alkua

Jos et ostanut rajoittamattomia kilometrejä jo varauksen oston yhteydessä on sinulla on vielä tässä vaiheessa mahdollisuus ostaa rajoittamattomat kilometrit edullisesti mobiiliportaalissamme m.24rent.fi

Varauksesi alettua et voi enää ostaa rajoittamattomia kilometrejä.

Ajomatka - varauksen aikana - 24Rent

Varauksen aikana

Varauksen aikana et voi enää ostaa rajoittamattomia kilometrejä, mutta voit ostaa lisäkilometrejä palveluhinnastomme mukaisesti m.24rent.fi-palveluportaalimme kautta.

Huomioithan että lisäkilometrien ostaminen varauksena aikana tulee usein huomattavasti kalliimmaksi verrattuna etukäteen ostettuun rajoittamattomat kilometrit -vaihtoehtoon.

24Rent - ajomatka - ylimenevät kilometrit

Varauksen jälkeen ja ylimenevät kilometrit

Jos et ole valinnut rajoittamattomia kilometrejä varaukseesi ja ylität sisältyneen kilometrimäärän, ylimenevistä kilometreistä laskutetaan jälkikäteen palveluhinnastomme mukaisesti. Lähetämme laskun sähköpostiisi, jolla on 14 päivän maksuaika ja joka sisältää laskutuslisän.

Ota huomioon, että jälkilaskutettavat ylimenevät kilometrit voivat tulla kalliimmaksi kuin etukäteen ostetut rajoittamattomat kilometrit. Jos et ole varma tulevasta kilometrimäärästäsi, suosittelemme valitsemaan rajoittamattomat kilometrit.

24Rent - ajomatka - oneway kilometrimäärä

Oneway ja ajomatka

Palvelussamme on tarjolla myös Oneway-palvelu eli yhdensuuntainen auton varaus. Onewayn kilometrimäärä on tehty asiakkaillemme joustavaksi, sillä kaikki Oneway-varaukset sisältävät valitsemasi kaupunkien väliset kilometrit + 100 km.

Jos esimerkiksi valitset Oneway-matkan Helsingistä Tampereelle (180km), on sinulla matkaa varten käytettävissä 280km veloituksetonta ajoa.

Muistathan että voit halutessasi ostaa lisäkilometrejä asiakaspalvelustamme myös Oneway-varauksia varten.

Muistathan että polttoaineet eivät sisälly missään vaihtoehdossa palveluumme. Auto on aina tankattava ennen palautusta.