Pikkubussin vuokraus

Vuokraa pikkubussi vain 5 minuutissa! Katso lähelläsi olevat vapaat pikkubussit ja nappaa sopiva alle 24/7 vuoden ympäri.

Löydät suositut vuokra-autot meiltä nopeasti parhailta paikoilta. Maksat vain käyttämästäsi ajasta. Vuokra-auto on edullinen ja helppo tapa autoilla!

Hinta on selkeä, etkä maksa lainkaan lisäpalveluista, ellet niitä erikseen tarvitse. Säästät selvää rahaa! Valitse ekologinen ja turvallinen 24Rent-pikkubussi jo tänään.

24Rent Pikkubussit

alk. 42 € (sis. alv 24 %)

Pikkubussin vuokraus

Onko mukaan lähdössä enemmän porukkaa? Onko edessä viikonloppureissu? Tarvitsetko pikkubussia? 24Rent -pikkubussi on ihanteellinen ja edullinen ratkaisu.

Minibussin vuokraus 24/7

Pikkubussin vuokraus 24/7

Vuokraa pikkubussi verkosta milloin tahansa.

Minibussin vuokraus helposti ja nopeasti

Valmista 5 minuutissa

Pikkubussin vuokraus käy oikeasta nopeasti.

Pikkubussi halvalla

Edullinen hinta

Maksat vain tarvitsemastasi käyttöajasta ja kilometreistä.

Pikkubussin vuokraus

Pikkubusisn vuokraus on yhtä helppoa kuin ruoan tilaaminen kotiin. Nykypäivänä et tarvitse välttämättä omaa pikkubussia, sillä käytössäsi ovat helpot pikkubussit.

24Rent-pikkubussit ovat ihanteellinen ratkaisu, sillä ne ovat aina käytettävissäsi – 24/7 vuoden jokaisena päivänä

Pikkubussi on ennen kaikkea ympäristöystävällinen valinta, sillä yksi pikkubussi palvelee joustavasti useampia käyttäjiä.

Arjessa mielekästä on myös se, että saat vuokra-auton valmiiksi tankattuna ja siistinä – onko parempaa tapaa lähteä liikkeelle tarvittaessa vaikka ad hocina?

Voit noutaa ja luovuttaa vuokra-auton helposti niille varatuille keskeisille paikoille. Vakuutukset sekä 24/7-asiakaspalvelu kuuluvat pikkubussin vuokrauksen hintaan.

Kokeile ja huomaa, miten vuokra-auto helpottaa elämää. Asiakkaidemme arvio 24Rent-pakettiautonvuokrauksesta on 4.3/5 ja kokemuksia on kaikkiaan yli 300 000.

24Rent pikkubussin vuokraaminen on nopeaa ja vaivatonta

Varaa pikkubussi

1.Varaa pikkubussi

Valitse sopiva pikkubussi ja tee varaus puhelimella tai tietokoneella.

Nouda pikkubussi

2. Nouda pikkubussi

Ota pikkubussista kuvat, jotka toimivat todisteenasi, jos autolle sattuu jotain. Avaa ovet puhelimellasi saamiesi ohjeiden mukaan. Avaimet löydät hanskalokerosta.

Nauti minibussilla ajosta

3. Nauti ajosta!

Voit ajella vapaasti kuin omalla pikkubussillasi. Tarvittaessa apunasi on 24/7 asiakaspalvelumme sekä Falck-tiepalvelu.

Nouda ja palauta pikkubussi kätevästi

4. Palauta noutopaikkaan

Tankkaa tankki täyteen ja palauta pikkubussi noutopaikkaan. Siivoa roskat, jätä avaimet hanskakeroon ja lukitse ovet puhelimellasi saamiesi ohjeiden mukaan. Nappaa lopuksi kuvat.

Pikkubussin vuokraus: katso video!

Pikkubussin vuokraus: turvallisuus edellä

24Rent-pikkubussit ovat huoleton valinta. Moderneissa autoissamme turvallisuus on erinomaisella tasolla. Varmistamme autojen kunnon säännöllisillä merkkihuolloilla ja renkaiden vaihdoilla, jolloin sinun ei tarvitse murehtia pikkubussin kunnosta. Mikäli matkasi varrelle sattuisi ikävä yllätys kesken vuokra-ajan, tavoitat asiakaspalvelumme sekä päivystävän tiepalvelun kellonympäri. Vakuutusturva normaalilla omavastuulla kuuluu aina vuokraushintaan.

Huoleton pikkubussin vuokraus:

  • modernit hyväkuntoiset pikkubussit
  • pikkubussit tarkastetaan ja huolletaan säännöllisesti
  • pikkubussien nouto- ja luovutuspisteet sijaitsevat vilkkailla näkyvillä paikoilla
  • vakuutusturva sisältyy hintaan
  • tiepalvelu ja asiakaspalvelu tavoitettavissasi 24/7

”Pikkubussin varaaminen ja käyttö on nopeaa, helppoa ja turvallista! Kokeile ja ihastu.”

Usein kysyttyjä kysymyksiä pikkubussin vuokraamisesta

Mitä pikkubussin vuokraus maksaa?

Ajantasaisen hinnan näet varauskoneestamme www.24Rent.fi. Syötä sinne paikkakunta ja aika jolloin tarvitset pikkubussia, hae ja näet kaikki saatavilla olevat pikkubussit ja niiden hinnan ko. ajankohdalle.

Mitkä ovat vuokraamon aukioloajat?

Meiltä saa pikkubussin käyttöön joka päivä kellon ympäri. Ensimmäistä kertaa vuokraavien varauksen tulee alkaa klo 08-21 välillä.

Mitä pikkubusseja teillä on?

Meillä on erikokoisia henkilöautoja, pakettiautoja ja pikkubusseja. Ajantasainen saatavuustilanne paikkakunnallasi löytyy www.24Rent.fiSyötä sinne paikkakunta ja aika jolloin tarvitset pikkubussia, hae ja näet kaikki saatavilla olevat pikkubussit ja niiden hinnan ko. ajankohdalle.

Onko teillä vapaita pikkubusseja saatavilla?

Ajantasaisen saatavuustilanteent näet varauskoneestamme  www.24Rent.fiSyötä sinne paikkakunta ja aika jolloin tarvitset autoa, hae ja näet kaikki saatavilla olevat pikkubussit ja niiden hinnan ko. ajankohdalle.

Saako pikkubusseja viedä ulkomaille?

Pääosalla kalustostamme saa matkustaa yleisimpiin Euroopan maihin kun ostaa pakettiautolle maastavientiluvan. Luvan saatavuus ja tarkat kohdemaat selviävät varauskoneestamme www.24Rent.fi. Valitse ”Rajaa tuloksia” kohdasta ”lisäasetukset” ja sieltä maa/alue jonne haluat pikkubussilla matkustaa, niin tulokset rajataan valintasi mukaisesti.

Tarvitseeko vuokraukseen luottokortin?

Et tarvitse. Voit maksaa myös nettipankilla, mobiilimaksulla tai laskulla (eräpäivä ennen varauksen alkua).

Joudunko maksamaan vakuusmaksun?

Vakuusmaksu ja sen suuruus määräytyy tapauskohtaisesti asiakkaan ja varauksen tietojen perusteella. Yli 95% varauksistamme onnistuuu ilman vakuusmaksua.

Millainen vakuutusturva pikkubusseissa on?

Katso tarkat pikkubussikohtaiset vakuutukset ja lisävakuutukset varauskoneestamme www.24Rent.fi. Syötä sinne paikkakunta ja aika jolloin tarvitset pikkubussia, hae ja näet kaikki saatavilla olevat pikkubussit ja valitsemalla pikkubussin löydät siihen liittyvät vakuutukset ja lisävakuutukset.