4.3/5
(269201 vuokrausta)
Vuokraa auto 5 minuutissa

 Pysäköi ilmaiseksi Lahdessa

Kaikissa Lahden henkilöautoissa ja osassa pakettiautoista on lupa, joka oikeuttaa pysäköimään varauksesi aikana tietyillä alueilla. Erityinen pysäköintilupa on talletettu pysäköintivalvonnan tietojärjestelmiin ja pysäköinninvalvonta tarkistaa pysäköintioikeuden auton rekisterinumerosta.

Tarkista saamastasi varausvahvistuksesta mainitaanko auton lisätiedoissa pysäköintiluvasta. Lisäksi autossa olevassa ohjeistuksessa opastetaan luvan käyttöön.

Toimi näin

Voit pysäköidä lisämaksutta autossa olevalla pysäköintiluvalla varauksesi aikana ja sen päätteeksi: merkityillä pysäköintitunnusalueilla A–E ilman aikarajoitusta

Rajoitukset pysäköintiin

Muistathan, että pysäköintiä koskevat normaalit liikenne- ja pysäköintisäännöt. Älä pysäköi pihoihin, porttikonkien tai suojateiden eteen tai vuokrausehtojemme mukaisesti alueelle jossa on tai on 3 vuorokauden sisään voimaantuleva siirtokehotus.

Auton pysäköiminen oikein on sinun vastuullasi. Säästät rahaa, kun et laita vahinkoa kiertämään vaikka edellinen vuokraaja olisi pysäköinyt liikennesääntöjen vastaisesti.