Talviautoilun vinkit ja autojen varaukset talvella

Tervetuloa 24Rentin oppaaseen talviautoilun vinkit ja autojen varaukset talvella! Talvi Suomessa tuo mukanaan ainutlaatuisia haasteita ja elämyksiä tiellä. Tällä sivulla jaamme kattavat vinkit ja ohjeet, jotka auttavat sinua navigoimaan talvisissa olosuhteissa turvallisesti ja mukavasti käyttäessäsi yhteiskäyttöautojamme. Olipa kyseessä ensimmäinen kerta lumisilla teillä tai olet kokenut talvikuski, nämä neuvot varmistavat, että yhteiskäyttöautoilusi sujuu sujuvasti ja turvallisesti kylmän kauden aikana.

Saavu yhteiskäyttöautolle ajoissa - 24Rent

Ennen varauksen alkua

Valmistaudu etukäteen ja huomioi sääennuste ennen matkaa! Jos on odotettavissa lunta tai jäätä, varaa ylimäärästä aikaa varaustasi varten!

Pukeudu lämpimästi ja muista hanskat, sillä auto tulee puhdistaa lumesta!

Autolle kannattaa saapua ajoissa, sillä sinulla on mahdollisuus ottaa auto käyttöön 15 minuuttia ennen varauksesi aloitusaikaa!

Talviautoilu ja pakettiautot 24Rent

Varauksen alkaessa

Yhteiskäyttöautojen ovet voivat olla pakkasesta jäiset. Mikäli ovet ovat kohmeessa, voit auttaa ovien aukeamista oven reunasta tai sisäpuolelta. Kahvasta ei tule vetää tavallista lujempaa!

Muista hehkuttaa pakettiautojamme! Kun olet starttaamassa pakettiautoamme, tulee sinun kääntää virta-avain toiseksi viimeiseen asentoon ennen kuin yrität käynnistät auton!  

Talvivaraaminen vuokra-auto 24Rent

Varauksen aikana

Pidä ajaessa aina riittävä turvaväli edellä ajavaan. Lumisella tai jäisellä tiellä jarrutusmatka on pidempi. Aja rauhallisesti. Älä kiirehdi.

Jos matkustat pakettiautollamme pohjoiseen, tulee sinun tankata dieselin talvilaatua! Huomioithan, että arktista dieseliä ei välttämättä ole tarjolla kaikilla huoltoasemilla eteläisessä Suomessa.

Autojen varaukset talvella 24Rent

Varauksen loppuessa

Jos olet liikenteessä pakettiautolla, tankkaa tankki täyteen talvidieseliä. Jos huoltoasemalla on tarjolla arktista dieseliä, tankkaa mieluiten sitä.

Varmista, että pysäköit auton sallittuun ja turvalliseen paikkaan. Myös talvella on tärkeää huomioida, että auto pysäköidään oikein, ja että se on helposti lähestyttävissä seuraavalle käyttäjälle.

Huomioi, että voit ottaa auton käyttöösi 15 minuuttia ennen varauksesi alkua!

Kaikki yhteiskäyttöautomme sisältävät lumiharjan jossa myös jääraappa!