Ajankohtaista

Säästä 15 euroa hiihtolomalla

Oletko huomannut, että aurinko on pilkistellyt tavanomaista enemmän pilvien välistä? Myös eteläinen Suomi on saanut kauniit talvikelit ja lumihunnun maahan. Molemmat ilmiöt viittaavat selkeästi hiihtolomiin!

Säästä 15 euroa varaamalla auto nyt lomallesi! Alennus koskee ihan kaikkia henkilöautojamme ja se on voimassa yli 48 tuntia kestävissä varauksissa.

Alennus on voimassa 26.2.2018 mennessä tehdyissä varauksissa, jotka kestävät vähintään 48 tuntia. Alennus henkilöautoille on voimassa ainoastaan arkipäivinä.


Talviautoilu on haastavaa – näillä vinkeillä onnistut

Talviautoilu voi tuoda eteesi haasteita silloin kun olet tekemässä matkaa autollamme. Selätä lumen ja pakkasen tuomat haasteet näillä vinkeillä:

1. Voit mennä varaamallesi autolle 15 minuuttia ennen varauksesi alkua ja saat jo silloin ovet auki. Sinun ei tarvitse käyttää varausaikaasi talvitoimiin jos olet ajoissa paikalla.
2. Pakettiautomme toimivat dieselillä ja niitä pitää hehkuttaa ennen liikkeellelähtöä tarvittaessa kaksikin kertaa. Käännä avainta niin, että auton virta menee päälle. Voit startata auton kun hehkutusvalo sammuu mittaristosta. Starttaa kylmällä pakkassäällä useamman sekunnin ajan kunnes auto käynnistyy kunnolla.
3. Pakkasella pyyhkijät voivat jäätyä tuulilasiin kiinni, joten tarkista asia ennen pyyhkijöiden käyttöä. Odota, että tuulilasi lämpiää, jolloin pyyhkijät irtoavat lasista helposti. Älä väännä niitä irti voimalla tai ne vääntyvät käyttökelvottomiksi.
4. Kaikissa autoissamme on lumiharja, jolla saat lumet putsattua auton päältä ja skrapattua ikkunat jäästä. Huolehdi, että auton ikkunoista on hyvä näkyvyys ulos ennen kuin lähdet ajoon.
5. Huomioithan sen, että auton sähkölaitteet käyttävät myös akkua ja kylmällä säällä akku latautuu tavallista hitaammin. Vältä lyhyillä matkoilla mm. lisälämmittimen käyttöä. Käynnistettyäsi auton aja sillä vähintään 30 kilometriä, niin moottori lämpiää ja akku latautuu kunnolla.
6. Ennakoi ja pidä silmät auki. Varsinkin talvella korostuu turvavälin pitäminen edellä ajavaan ja oman nopeuden sopeutus ajokeliin sopivaksi.

Auringon pilkistäessä viimein pilvenraoista on talviautoilukin paljon mukavampaa. Pakkaa siis ulkoilukamppeet autoon ja aja nauttimaan talvikeleistä.

 


Älä anna lakon vaikuttaa suunnitelmiisi perjantaina

Perjantaina 2.2. järjestettävä mielenilmaus vaikuttaa erityisesti bussiliikenteeseen ja suurin osa kaukoliikenteen sekä kaupunkien sisäisen joukkoliikenteen vuoroista tullaan perumaan. Sinun ei kuitenkaan tarvitse perua omia suunnitelmiasi lakon vuoksi, sillä yhteiskäyttöautot eivät lakkoile koskaan.

Haluamme, että sinäkin pääset liikkumaan mielenilmauksesta huolimatta. Vuokraa korvaava menopeli lakon ajaksi, sillä saat henkilöauton käyttöösi vain 50 eurolla. Jopa 50 % alennushinta on voimassa ainoastaan perjantaina, joten nappaa sopiva auto läheltäsi käyttöön ennen muita.

Alennus on voimassa ainoastaan perjantaina 2.2.2018 klo 06:00-23:45 henkilöautojen varauksissa ja voit käyttää sen kerran. Alennus sisältää 100 ajokilometriä eikä se koske polttoainetta, lisäpalveluita tai maastavientiä.


Talvikausi alkaa

Talvi tulee tänäkin vuonna!

Talvirengaskausi on aluillaan ja myös me olemme alkaneet vaihtaa autoihin talvirenkaita. Talvirenkaat voivat olla paikallaan jo nyt jos ajelet pitkää matkaa tai olet liikkeellä myöhään illalla jolloin saattaa olla liukkaampaa. Tarkista siis jo varausta tehdessäsi onko valitsemassasi autossa talvikumit alla.

valitse auto www.24rent.fi1. Valitse auto
Valitse itsellesi sopiva auto tuttuun tapaan verkossa www.24rent.fi. Klikkaa ”auton tiedot”.

 

 

tarkista talvirenkaat www.24rent.fi2. Tarkista rengastilanne
Katso lisätiedoista onko autossa talvirenkaat. Rengastilanne päivittyy verkkoon reaaliajassa.

 

 

Teitkö jo varauksen?

Meillä on monta sataa autoa, joten emme voi valitettavasti vastata puhelintiedusteluihin, tai luvata tiettyä rengastusta/auto. Voit olla yhteydessä meihin oma24Rent-sivusi kautta jos tarvitset talvirenkaat varaamaasi autoon esimerkiksi pitkää matkaa varten.


Premium-luokan Toyota Proacet liikkeellä

Uudet Toyota Proace-pakettiautot ovat nyt vuokrattavissa. Uutukainen Proace löytyy Espoosta, Helsingistä, Hämeenlinnasta, Lahdesta, Tampereelta, Turusta, Jyväskylästä ja Kuopiosta. Mikä uudesta Proacesta sitten tekee niin mahtavan?

Toyota Proace

– Kuuden kuution tavaratila erinomainen arkikäyttöön
– Ajotuntuma kuin henkilöautolla
– Nykyajan herkut vaativalle ajajalle: mm. navigaattori, bluetooth ja vakionopeudensäädin
– Peruutuskamera apuna ahtaissa tiloissa
– Kuolleen kulman vahti kuljettajan sivupeilissä