Ajankohtaista

Säästä rahaa ja pienennä samalla hiilijalanjälkeäsi!

Ylivoimainen joululahjavinkki: säästä rahaa ja pienennä samalla hiilijalanjälkeäsi!

Haluatko antaa itsellesi tai perheellesi joululahjan, joka on ympäristöteko ja samalla säästää vielä rahojasikin?

Onko perheelläsi kakkosauto? Uskaltaisitko jo luopua siitä? Tai ajatko omalla autollasi alle 10 000 kilometriä vuodessa? Monet eivät tohdi ajatellakaan, mitä oman auton ylläpito Suomessa maksaa. Jos lasket yhteen auton vakuutukset, verot, huollot, korjaukset, pysäköintimaksut, mahdolliset lainakulut, katsastukset, rengaskulut ja arvon aleneman, loppusumma nousee yllättävän isoksi.

Siirry siis ajamaan yhteiskäyttöautoilla ja samalla teet ympäristöteon. Tutkimusten mukaan yhteiskäyttöautoilu vähentää useissa tapauksissa turhaa autoilua. Lisäksi esimerkiksi valtaosa 24Rentin tarjoamista henkilöautoista on itselataavia hybridejä, joten vaikutukset hiilijalanjälkeesi ovat sitäkin kautta suuremmat.

Laskelmiemme mukaan esimerkiksi samalla 20 000 kilometrin ajomatkalla uusi hybridimme tuottaa jopa 14 000 g vähemmän Co2-päästöjä verrattuna 10 vuotta vanhaan tavalliseen Toyota Avensikseen. Puhumattakaan siitä, että turhan ajon poistuessa päästöt pienenevät entisestään. Tekniikan maailman laskelmissa viime vuoden suosituimman uutena ostetun automerkin, Skoda Octavian, kolmen vuoden kokonaiskustannuksiksi tuli yli 21 000 euroa

Osuuspankki on puolestaan laskenut, että 10 vuotta vanhan Toyota Avensiksen vuosittainen kustannus saattaa nousta jopa yli 3 700 euron ilman polttoainekustannuksia. Sillä summalla ajaa jo aika kauan yhteiskäyttöautoilla.

Säästyneillä rahoilla voit vaikka viedä perheesi jouluksi talviseen Lappiin. Ja jos otat vielä sillekin matkalle junan ja yhteiskäyttöauton matkavälineiksi, luonto kiittää taas. Tai sijoita säästöt tulevaisuuden varalle. 10 vuoden päästä voit laskeskella tuottoja sekä paljonko vähemmän hiilidioksidia on ajanjaksolla tullut taivaalle tupruteltua. Samalla jouluna voit kertoa muillekin, että teinpä minäkin nyt ainakin jotain ilmaston eteen!

 

Lähteet:

Sitra:  https://www.sitra.fi/caset/yhteiskayttoauto-lahelta-viidessa-minuutissa/
IS.fi: https://www.is.fi/autot/art-2000005268210.html
OP: https://op.media/talous/autot-ja-liikenne/oletko-koskaan-laskenut-mita-autolla-ajaminen-oikeasti-maksaa-194e64b63b5d4cc8b8ca9c653f8d6b49


Valitse auto, jossa on talvirenkaat alla

Valitse auto, jossa on talvirenkaat alla

Olisiko kiva tehdä pikku reissu ja lähteä nauttimaan viimeisistä ruskapäivistä, mutta se uhkaa tyssätä alkuunsa rengasliikkeiden ruuhkautuessa talven yllättäessä autoilijat? Haluamme pelastaa matkasi, sillä mekin olemme jo aloittaneet talvirenkaiden vaihdon! Voit varata meiltä auton, tarkistaa varausta tehdessäsi, että autossa on haluamasi rengastus, ja tehdä pitkän tai lyhyen reissun huoletta!

Näin tarkistat rengastyypin varatessasi autoa

1. Etsi auto

Valitse itsellesi sopiva auto verkossa www.24rent.fi. Voit tarkistaa talvirengastyypin klikkaamalla ”Auton lisätiedot”.

 

 

 

 

 

 

2. Tarkista lisätiedot

Rengastyyppi näkyy lisätiedoissa. Täältä löytyy myös paljon muuta hyödyllistä tietoa valitsemastasi autosta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Teitkö jo varauksen?
Meillä on monta sataa autoa ja lain mukaan nastarenkaat saa vaihtaa autoihin 1.11. alkaen, tai kelien niin vaatiessa, joten emme valitettavasti voi luvata tiettyä rengastusta/auto. Voit olla tarpeen tullen meihin yhteydessä oma24Rent-sivusi kautta, jos tarvitset talvirenkaat varaamaasi autoon esimerkiksi pitkää matkaa varten.


Valitse nyt uusi Renault Master

Asiakkaiden toiveita kuunnellen olemme jälleen laajentaneet pakettiautovalikoimaamme. Uusia Renault Mastereita on ilmestynyt kymmenelle eri paikkakunnalle:

Tampere
Helsinki
Joensuu
Jyväskylä
Seinäjoki
Kirkkonummi
Oulu
Rovaniemi
Turku
Vaasa

Tarkkaan valitut lisävarusteet siivittävät matkaasi

Peruutuskamera

Peilien käyttäminen pakettiautolla ajaessa on tärkeää, mutta oiva pikkuapuri onnistuneeseen pysäköintiin ja peruutukseen on peruutuskamera, joka kyllä kertoo jos sihtauksesi ei ole täysin kohdillaan. Peruutusvauriot ovat ikävän yleisiä, joten voit lisäksi pyytää kyytiläistäsi varmistamaan kuolleet kulmat ajaessasi ahtaissa tiloissa.

 

 

Navigaattori

Me suomalaiset olemme vähän kehnoja kysymään neuvoja ja ohjeita ohikulkijoilta. Voit olla niin epäsosiaalinen kuin haluat käyttäessäsi suunnistukseen navigaattoria.

 

 

 

Webasto (polttoainekäyttöinen lisälämmitin)

Tämä on varsinainen turhake näin kesäaikaan, mutta lupaamme sinun arvostavan helppokäyttöistä lisälämmitintä talven kovimmilla pakkasilla. Napsauta lämmitin vain päälle ja valitse siihen toivomasi aika.

 

 

 

Erinomainen kuljetustila

13-kuutioiseen pakettiautoon mahtuu muuttolaatikot, kodin ostokset, mökille matkaavat kuorikatteet tai remontointitarvikkeesi.

Vinkki: klikkaa autoa varatessasi ”Auton lisätiedot”, niin pääset tutustumaan mittoihin tarkemmin.


32 000 Lumo-kotia yhteiskäyttöautoilun piirissä

32 000 Lumo-kotia yhteiskäyttöautoilun piirissä

Lumo-kotien ensimmäiset yhteiskäyttöautot ilmestyivät katukuvaan vuonna 2015. Tänä päivänä lähes 32 000 Lumo-kodin asukkaalla on mahdollisuus ottaa auto käyttöön joko oman talon nurkilta tai eri puolilta Suomea. Automalleissakin riittää valinnanvaraa.

Lumo-kotien asukkailla on käytössään Kojamon ja 24Rentin yhdessä kehittämä yhteiskäyttöautokonsepti; ekotehokas autoilu osana asumista. Yhteiskäyttöautot täydentävät julkista liikennettä ja tuovat Lumo-asukkaille valinnanvaraa liikkumiseen.

Yhteiskäyttöautoilussa korostuu vapaus ja helppous

Lumo-asukkaiden käytössä on jo yhteensä 28 yhteiskäyttöautoa 24 osoitteessa ympäri Suomea. Yhteiskäyttöautot ovat kaikkien Lumo-kotien asukkaiden varattavissa, riippumatta autojen sijoittelusta. Käytettävissä on sekä henkilö- että pakettiautoja, ja uusimpana itselataavat hybrid-mallit jo kymmenellä eri paikkakunnalla; Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Tampereella, Turussa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Oulussa, Hämeenlinnassa ja Lahdessa. Eniten yhteiskäyttöautoilu on herättänyt Lumo-asukkaiden kiinnostusta ja ajoja on kertynyt Tampereella, Helsingissä ja Vantaalla.

Yhteiskäyttöautoilu on jo itsessään ekologista, mutta 24Rent ja Kojamo ovat kehittäneet asumisen palvelua pidemmälle. Helsingissä, Tampereella ja Hämeenlinnassa liikkuvien iloksi valikoimaan on tuotu uusia, entistä ympäristöystävällisempiä autoja; itselataavia Toyota Auris hybrid -malleja, joilla Lumo-kotien asukkaat voivat ajaa jopa puolet matkasta puhtaasti sähköllä.

Lue Kojamon tiedote yhteistyöstä tästä.

Toyota C-HR hybridi Lumo-kohteessa Lönnrotinkadulla Helsingissä.

 


Tiedote 29.5.2018 – Yhteiskäyttöauto Oulun Technopolikseen

Yhteiskäyttöautot ovat yleistyneet Suomessa nopeasti viime vuosien aikana. Kaupunkien ja taloyhtiöiden lisäksi myös yrityskeskittymät ovat innostuneet tarjoamaan yhteiskäyttöauton vuokralaistensa käyttöön. Oulun Technopolis valitsi 24Rentin yhteiskäyttöauton vuokralaistensa arjen avuksi. Uusi vähäpäästöinen itselataava hybridi-auto tuodaan kohteen vuokralaisten käyttöön toukokuussa.

Oman työpaikan parkkipaikalta löytyvällä yhteiskäyttöautolla hoituvat vaivattomasti arjen työ- ja palaverimatkat. Päivittäisen arjen avun lisäksi useampaa käyttäjää päivittäin palveleva yhteiskäyttöauto vapauttaa pysäköintitilaa, kun oma auto voidaan jättää työpäivän ajaksi kotiin ja hoitaa matkat yhteiskäyttöautolla.

– Technopolis pyrkii tarjoamaan jatkuvasti ympäristöystävällisempiä toimintaympäristöjä. Ekotehokkuus on kasvavassa määrin yhä tärkeämpi kriteeri asiakkaillemme tilojen valinnassa. Uuden yhteiskäyttöauton myötä tuemme vuokralaistemme ekotehokkaampia liikkumisratkaisuja työpäivän aikana, kertoo Technopolis Oyj:n Service Manager Mikko Korkala.

Yhteiskäyttöautopalvelu on yrityskeskittymille maksuton eikä se edellytä pitkiä sopimuksia. 24Rent tarjoaa yrityksille kiinteät hinnat työpäivän aikaisiin automatkoihin ja kustannukset syntyvät aina pelkästään käytön perusteella. Oulun Technopoliksen Ydinkeskustan kampuksella olevan itselataavan hybridin saa työpäiväksi käyttöön 25 eurolla.

– Matkapuhelimella käytettävä palvelumme on ollut Technopoliksen asiakkaiden käytössä Vantaalla jo kahden vuoden ajan. Olemme todella iloisia, että pääsemme laajentamaan yhteistyötä myös Ouluun, kertoo 24 Rental Network Oy:n toimitusjohtaja Matti Hänninen.

 

Lisätiedot sekä palvelun kokeilu- ja kuvapyynnöt:

viestinta@24rent.fi

Kotisivu:

www.24rent.fi

Yritysinfo:

Lataa tästä (koko 1Mb)