Ajankohtaista

Talvikausi alkaa

Talvi tulee tänäkin vuonna!

Talvirengaskausi on aluillaan ja myös me olemme alkaneet vaihtaa autoihin talvirenkaita. Talvirenkaat voivat olla paikallaan jo nyt jos ajelet pitkää matkaa tai olet liikkeellä myöhään illalla jolloin saattaa olla liukkaampaa. Tarkista siis jo varausta tehdessäsi onko valitsemassasi autossa talvikumit alla.

valitse auto www.24rent.fi1. Valitse auto
Valitse itsellesi sopiva auto tuttuun tapaan verkossa www.24rent.fi. Klikkaa ”auton tiedot”.

 

 

tarkista talvirenkaat www.24rent.fi2. Tarkista rengastilanne
Katso lisätiedoista onko autossa talvirenkaat. Rengastilanne päivittyy verkkoon reaaliajassa.

 

 

Teitkö jo varauksen?

Meillä on monta sataa autoa, joten emme voi valitettavasti vastata puhelintiedusteluihin, tai luvata tiettyä rengastusta/auto. Voit olla yhteydessä meihin oma24Rent-sivusi kautta jos tarvitset talvirenkaat varaamaasi autoon esimerkiksi pitkää matkaa varten.


Premium-luokan Toyota Proacet liikkeellä

Uudet Toyota Proace-pakettiautot ovat nyt vuokrattavissa. Uutukainen Proace löytyy Espoosta, Helsingistä, Hämeenlinnasta, Lahdesta, Tampereelta, Turusta, Jyväskylästä ja Kuopiosta. Mikä uudesta Proacesta sitten tekee niin mahtavan?

Toyota Proace

– Kuuden kuution tavaratila erinomainen arkikäyttöön
– Ajotuntuma kuin henkilöautolla
– Nykyajan herkut vaativalle ajajalle: mm. navigaattori, bluetooth ja vakionopeudensäädin
– Peruutuskamera apuna ahtaissa tiloissa
– Kuolleen kulman vahti kuljettajan sivupeilissä


Valitse varaukseesi rajoittamattomat ajokilometrit

Saat nyt rajoittamattomat ajokilometrit varaukseesi vain 5 €/ vrk. Hyödynnä etusi valitsemalla ajokilometrimääräksi rajoittamattomat ajokilometrit tehdessäsi varausta.

vuokraa renault clioKompaktilla Cliolla laadukasta matkantekoa

Renault Clio on hyvin varusteltu ja taloudellinen auto, joka on saatavilla kahdessa kokoluokassa. Matkantekoa helpottaa navigaattori ja vakionopeudensäädin kaupunki – ja maantieajossakin. Start-stop auttaa ekologiseen ajoon.

Tarjous on voimassa elokuun 2017 mennessä kotimaassa tehdyissä ja ajettavissa vuokrauksissa. Tarjous koskee valikoituja autoja eikä se sisällä polttoainetta. Tarjous ei koske jo tehtyjä tai tarjousaikana peruutettuja varauksia.


24Rent valittu Tulevaisuuden Liikenne -Kasvupolulle

Yritysten kasvuohjelmaan Tulevaisuuden Liikenne -Kasvupolulle on valittu 15 kasvupotentiaalisinta yritystä 39 hakijan joukosta. Hakijoina oli yrityksiä, joiden liiketoiminta keskittyy esimerkiksi älykkääseen liikenteeseen, infraan tai uusiin liikennepalveluihin.

Yritysten liikeideat liittyvät esimerkiksi vedettömään katujenpuhdistukseen, ajo-opastukseen ja liukkaudentunnistukseen, älykkään liikenteen asiantuntijapalveluihin, julkisten kuljetusten tehostamiseen, sähkö- ja hybridiautojen lataamiseen, älyliikenteen informaatio- ja tukipalveluihin, joukkoliikenteen mobiililippuihin, infran kunnossapidon digitalisaatioon, keli- ja kitkamittausjärjestelmiin, älykkääseen pysäköintiin sekä yhteiskäyttöautoihin.

“Tuomaristo oli positiivisesti yllättänyt, että mukaan hakeneet yritykset olivat selkeästi tunnistaneet liikennealan tulevaisuuden trendejä. Digitaalisuus, asiakaskeskeisyys ja automaatio näkyivät useissa hakemuksissa,” toteaa tuomariston jäsen, ITS Finland ry:n toiminnanjohtaja Marko Forsblom.

Mukaan valittuja yrityksiä sparrataan 26.4. ja 17.5.2017. Tällöin eri alojen (liikenne, kasvu, kansainvälistyminen, myynti, rahoitus, markkinointi, johtaminen) asiantuntijat eli myllärit haastavat ja auttavat yrityksiä pääsemään omiin kasvutavoitteisiinsa. Kukin yritys kohtaa mylläreitä 10×45 minuutin luottamuksellisissa tapaamisissa. Liikennealan ammattilaisista koostuva tuomaristo valitsee Kasvupolun semifinaalissa 14.6. kaksi parasta yritystä, jotka etenevät lokakuussa 2017 järjestettävään valtakunnalliseen finaaliin, Kasvu Open Karnevaaliin.

Lue lisää Kasvu Open -sparrausohjelmasta täältä.


Valitse keväällä rajoittamattomat ajokilometrit

Keväthanget kutsuvat pohjoiseen! Saat nyt rajoittamattomat ajokilometrit varaukseesi vain 5 €/ vrk. Hyödynnä etusi valitsemalla ajokilometrimääräksi rajoittamattomat ajokilometrit tehdessäsi varausta.

Toyota Avensis pitkälle ajomatkalle

Erinomainen valinta pidemmälle matkalle on esimerkiksi Toyota Avensis farmari, jonka reiluun tavaratilaan mahtuu suurempikin tavaramäärä kerralla. Matkanteko Avensiksella sujuu tyylikkäästi ja vailla huolenhäivää. Varaamalla autosi meiltä pääset aina nykyaikaisen ja huolletun yhteiskäyttöauton rattiin helposti ja vaivattomasti!

Tarjous on voimassa vain 21.4.2017 mennessä kotimaassa tehdyissä ja ajettavissa vuokrauksissa. Tarjous koskee valikoituja autoja eikä se sisällä polttoainetta. Tarjous ei koske jo tehtyjä tai tarjousaikana peruutettuja varauksia.