Ajankohtaista

Valitse keväällä rajoittamattomat ajokilometrit

Keväthanget kutsuvat pohjoiseen! Saat nyt rajoittamattomat ajokilometrit varaukseesi vain 5 €/ vrk. Hyödynnä etusi valitsemalla ajokilometrimääräksi rajoittamattomat ajokilometrit tehdessäsi varausta.

Toyota Avensis pitkälle ajomatkalle

Erinomainen valinta pidemmälle matkalle on esimerkiksi Toyota Avensis farmari, jonka reiluun tavaratilaan mahtuu suurempikin tavaramäärä kerralla. Matkanteko Avensiksella sujuu tyylikkäästi ja vailla huolenhäivää. Varaamalla autosi meiltä pääset aina nykyaikaisen ja huolletun yhteiskäyttöauton rattiin helposti ja vaivattomasti!

Tarjous on voimassa vain 21.4.2017 mennessä kotimaassa tehdyissä ja ajettavissa vuokrauksissa. Tarjous koskee valikoituja autoja eikä se sisällä polttoainetta. Tarjous ei koske jo tehtyjä tai tarjousaikana peruutettuja varauksia.


Pakettiautolla Eurooppaan ja Skandinaviaan

Tiesitkö, että autoillamme voi ajella myös kotimaan ulkopuolella ja voit lähteä pakettiautolla ulkomaille? Ulkomailla matkailu on mukavaa varsinkin jos valmistaudut huolella jo ennalta. Verkkosivumme näyttää sinulle millä autoilla voi lähteä ulkomaille ja myös matkaan tarvittavan maastavientiluvan ostaminen onnistuu autoa varatessa.

Muutama vanhempi pakettiautomme on valittavissasi esimerkiksi keväiselle Tallinnan matkalle. Suurimmassa osassa pakettiautoistamme on nastarenkaat näin talvisin, mutta valikoimista löytyy myös muutama kitkarenkainen pakettiauto siltä varalta, että lähdet pidemmälle Eurooppaan. Nastarenkaisella autolla saa nimittäin ajaa huoletta Pohjoismaissa sekä Baltiassa, mutta Saksaan suuntautuvalla matkalla kannattaa olla tarkkana, sillä siellä nastarenkaat eivät ole sallittuja.

Huomioi varausta tehdessäsi renkaiden lisäksi

  1. 1. Maastavientilupa

Tarvitset ulkomaille lähtiessäsi meiltä maastavientiluvan, joka on erikseen ostettava lisäpalvelu.  Valitse siis autoa varatessasi lisäpalveluista maastavientilupa ja kerro meille kohdemaa. Lähetämme sinulle maastavientiluvan ennen varauksesi alkua, joten muistathan tulostaa sen matkalle mukaan.

  1. 2.  Kohdemaan vaatimukset auton varustelun suhteen

Automme on varusteltu Suomen lainsäädännön mukaisesti. Joissakin maissa pakollisia lisävarusteita voivat olla huomioliivit tai sammuttimet.

  1. 3. Tietullit ja ruuhkamaksut

Euroopan teillä tietullit maksetaan pääasiassa portin läpi ajaessa eikä niitä laskuteta jälkikäteen. Tukholmassa taas on esimerkiksi käytössä ruuhkamaksu, joka laskutetaan usein vasta jonkin ajan kuluttua ajosta. Laskutamme asiakkaalta meille lähetetyn ruuhkamaksun varauksen päätyttyä sekä toimistokulun 10 €.

  1. 4. Omavastuu ulkomailla

Liikennevakuutuksen omavastuuosuus Eurooppaan (pl. Baltia) ja Skandinaviaan matkatessa on sama kuin kotimaassa. Liikennevakuutuksen omavastuuosuus on Baltiassa nelinkertainen ja varkaustapauksissa omavastuu on 25 % auton arvosta.

  1. 5. Tiepalvelu

Ympärivuorokautinen puhelinpalvelumme auttaa sinua tarvittaessa varauksesi aikana, mutta tiepalvelu (hinaus, pienet korjaustoimenpiteet) ei ole saatavilla ulkomailla.

Tutustu aina ennalta kohdemaan vaatimuksiin ja erityiskäytäntöihin, niin matkasi sujuu ongelmitta. Tiimimme toivottaa iloista ja turvallista ulkomaanmatkaa!

 


Rajoittamattomat ajokilometrit varaukseesi koko alkuvuoden

5 € vuorokausiUusi vuosi, uudet kujeet ja uudet menot pitävät sinut varmasti kiireisenä vuoden 2017  alussa. Paikasta paikkaan liikkumisen ei pitäisi olla suurin päänvaivasi, joten anna 24Rentin autojen kuljettaa sinut kohteeseesi täsmällisesti, nopeasti ja mukavasti. Edullisen hinnan lisäksi saat 24Rentin autoja käyttäessäsi:

  1. tiepalvelun turvan vuorokauden ympäri
  2. lisäkuljettajan veloituksetta varaukseesi
  3. vapauden päättää itse nouto- ja palautusajat varausvaiheessa
  4. huolletun ja nykyaikaisen auton käyttöösi

Nyt saat rajoittamattomat ajokilometrit varaukseesi koko alkuvuoden vain 5 €/ vrk. Hyödynnä etusi klikkaamalla varauskoneessamme rajoittamattomat ajokilometrit -tarjous aktiiviseksi lisäpalvelut-kohdasta.

 

Tarjous on voimassa vain 1.1.-28.2.2017 kotimaassa tehdyissä ja ajettavissa vuokrauksissa. Tarjous koskee valikoituja autoja eikä se sisällä polttoainetta. Tarjous ei koske  jo tehtyjä tai tarjousaikana peruutettuja varauksia.


Säästä neljäsosa hinnasta ennakoimalla

Säästä neljäsosa hinnasta ennakoimallaVaraa nyt ja aja vasta ensi vuonna! Ajoissaolo kannattaa, sillä saat auton käyttöösi 25 % edullisemmin ennakoimalla. Varaa jo nyt tammi- tai helmikuulle auto ja säästät neljäsosan auton vuokrahinnasta.

Käytä alennus verkossa syöttämällä koodi:
EARLYBIRD16

*Tarjous on voimassa ma-pe 1.1-28.2.2017 ajettavissa ja 31.12.2016 mennessä tehdyissä, max. 5 vrk kestävissä varauksissa eikä se sisällä ajokilometrejä, lisäpalveluita tai polttoainetta. Tarjous ei koske jo tehtyjä tai tarjousaikana peruutettuja varauksia.


Yhteiskäyttöautoja VVO:n uudiskohteeseen Rastilaan

Kuva: www.vvo.fi

Kuva: www.vvo.fi

Rakennusyhtiö Fira rakentaa VVO:lle kerrostalon Helsingin Rastilaan. Vuoden 2017 helmikuussa valmistuvan, uuden talon asukkaat saavat yhtenä asukasetunaan käyttöönsä yhteiskäyttöautot aivan oman kotitalon kupeesta.

Yhteiskäyttöautot täydentävät alueella olevaa erinomaista julkista liikennettä ja kannustavat alueella asuvia ekologisempaan ja kustannustehokkaampaan liikkumiseen.

24Rentin yhteiskäyttöautoilla korvataan 30 prosenttia alueen autopaikkatarpeesta

Omistusauto seisoo tutkimusten mukaan käyttämättömänä jopa 95 % ajasta. Yksi yhteiskäyttöauto taas voi palvella jopa 16:tta käyttäjää käyttötarpeiden vaihdellessa arjen asiointiajosta, työmatkoihin ja harrastuksissa kulkemiseen, jolloin yhden auton käyttöprosenttia saadaan kasvatettua merkittävästi. Omistusautojen matala käyttöaste sai VVO:n valitsemaan yhteiskäyttöautot omaan kohteeseensa, jolloin osa autopaikkatarpeesta saadaan korvattua.

Yhteiskäyttöauto taloyhtiössä tulee kestävän kehityksen mukaista liikennettä, lisää asumisviihtyvyyttä sekä antaa mahdollisuuden auton käyttöön aina tarvittaessa.