Ajankohtaista

Premium-luokan Toyota Proacet liikkeellä

Uudet Toyota Proace-pakettiautot ovat nyt vuokrattavissa. Uutukainen Proace löytyy Espoosta, Helsingistä, Hämeenlinnasta, Lahdesta, Tampereelta, Turusta, Jyväskylästä ja Kuopiosta. Mikä uudesta Proacesta sitten tekee niin mahtavan?

Toyota Proace

– Kuuden kuution tavaratila erinomainen arkikäyttöön
– Ajotuntuma kuin henkilöautolla
– Nykyajan herkut vaativalle ajajalle: mm. navigaattori, bluetooth ja vakionopeudensäädin
– Peruutuskamera apuna ahtaissa tiloissa
– Kuolleen kulman vahti kuljettajan sivupeilissä


Valitse varaukseesi rajoittamattomat ajokilometrit

Saat nyt rajoittamattomat ajokilometrit varaukseesi vain 5 €/ vrk. Hyödynnä etusi valitsemalla ajokilometrimääräksi rajoittamattomat ajokilometrit tehdessäsi varausta.

vuokraa renault clioKompaktilla Cliolla laadukasta matkantekoa

Renault Clio on hyvin varusteltu ja taloudellinen auto, joka on saatavilla kahdessa kokoluokassa. Matkantekoa helpottaa navigaattori ja vakionopeudensäädin kaupunki – ja maantieajossakin. Start-stop auttaa ekologiseen ajoon.

Tarjous on voimassa elokuun 2017 mennessä kotimaassa tehdyissä ja ajettavissa vuokrauksissa. Tarjous koskee valikoituja autoja eikä se sisällä polttoainetta. Tarjous ei koske jo tehtyjä tai tarjousaikana peruutettuja varauksia.


24Rent valittu Tulevaisuuden Liikenne -Kasvupolulle

Yritysten kasvuohjelmaan Tulevaisuuden Liikenne -Kasvupolulle on valittu 15 kasvupotentiaalisinta yritystä 39 hakijan joukosta. Hakijoina oli yrityksiä, joiden liiketoiminta keskittyy esimerkiksi älykkääseen liikenteeseen, infraan tai uusiin liikennepalveluihin.

Yritysten liikeideat liittyvät esimerkiksi vedettömään katujenpuhdistukseen, ajo-opastukseen ja liukkaudentunnistukseen, älykkään liikenteen asiantuntijapalveluihin, julkisten kuljetusten tehostamiseen, sähkö- ja hybridiautojen lataamiseen, älyliikenteen informaatio- ja tukipalveluihin, joukkoliikenteen mobiililippuihin, infran kunnossapidon digitalisaatioon, keli- ja kitkamittausjärjestelmiin, älykkääseen pysäköintiin sekä yhteiskäyttöautoihin.

“Tuomaristo oli positiivisesti yllättänyt, että mukaan hakeneet yritykset olivat selkeästi tunnistaneet liikennealan tulevaisuuden trendejä. Digitaalisuus, asiakaskeskeisyys ja automaatio näkyivät useissa hakemuksissa,” toteaa tuomariston jäsen, ITS Finland ry:n toiminnanjohtaja Marko Forsblom.

Mukaan valittuja yrityksiä sparrataan 26.4. ja 17.5.2017. Tällöin eri alojen (liikenne, kasvu, kansainvälistyminen, myynti, rahoitus, markkinointi, johtaminen) asiantuntijat eli myllärit haastavat ja auttavat yrityksiä pääsemään omiin kasvutavoitteisiinsa. Kukin yritys kohtaa mylläreitä 10×45 minuutin luottamuksellisissa tapaamisissa. Liikennealan ammattilaisista koostuva tuomaristo valitsee Kasvupolun semifinaalissa 14.6. kaksi parasta yritystä, jotka etenevät lokakuussa 2017 järjestettävään valtakunnalliseen finaaliin, Kasvu Open Karnevaaliin.

Lue lisää Kasvu Open -sparrausohjelmasta täältä.


Valitse keväällä rajoittamattomat ajokilometrit

Keväthanget kutsuvat pohjoiseen! Saat nyt rajoittamattomat ajokilometrit varaukseesi vain 5 €/ vrk. Hyödynnä etusi valitsemalla ajokilometrimääräksi rajoittamattomat ajokilometrit tehdessäsi varausta.

Toyota Avensis pitkälle ajomatkalle

Erinomainen valinta pidemmälle matkalle on esimerkiksi Toyota Avensis farmari, jonka reiluun tavaratilaan mahtuu suurempikin tavaramäärä kerralla. Matkanteko Avensiksella sujuu tyylikkäästi ja vailla huolenhäivää. Varaamalla autosi meiltä pääset aina nykyaikaisen ja huolletun yhteiskäyttöauton rattiin helposti ja vaivattomasti!

Tarjous on voimassa vain 21.4.2017 mennessä kotimaassa tehdyissä ja ajettavissa vuokrauksissa. Tarjous koskee valikoituja autoja eikä se sisällä polttoainetta. Tarjous ei koske jo tehtyjä tai tarjousaikana peruutettuja varauksia.


Pakettiautolla Eurooppaan ja Skandinaviaan

Tiesitkö, että autoillamme voi ajella myös kotimaan ulkopuolella ja voit lähteä pakettiautolla ulkomaille? Ulkomailla matkailu on mukavaa varsinkin jos valmistaudut huolella jo ennalta. Verkkosivumme näyttää sinulle millä autoilla voi lähteä ulkomaille ja myös matkaan tarvittavan maastavientiluvan ostaminen onnistuu autoa varatessa.

Muutama vanhempi pakettiautomme on valittavissasi esimerkiksi keväiselle Tallinnan matkalle. Suurimmassa osassa pakettiautoistamme on nastarenkaat näin talvisin, mutta valikoimista löytyy myös muutama kitkarenkainen pakettiauto siltä varalta, että lähdet pidemmälle Eurooppaan. Nastarenkaisella autolla saa nimittäin ajaa huoletta Pohjoismaissa sekä Baltiassa, mutta Saksaan suuntautuvalla matkalla kannattaa olla tarkkana, sillä siellä nastarenkaat eivät ole sallittuja.

Huomioi varausta tehdessäsi renkaiden lisäksi

  1. 1. Maastavientilupa

Tarvitset ulkomaille lähtiessäsi meiltä maastavientiluvan, joka on erikseen ostettava lisäpalvelu.  Valitse siis autoa varatessasi lisäpalveluista maastavientilupa ja kerro meille kohdemaa. Lähetämme sinulle maastavientiluvan ennen varauksesi alkua, joten muistathan tulostaa sen matkalle mukaan.

  1. 2.  Kohdemaan vaatimukset auton varustelun suhteen

Automme on varusteltu Suomen lainsäädännön mukaisesti. Joissakin maissa pakollisia lisävarusteita voivat olla huomioliivit tai sammuttimet.

  1. 3. Tietullit ja ruuhkamaksut

Euroopan teillä tietullit maksetaan pääasiassa portin läpi ajaessa eikä niitä laskuteta jälkikäteen. Tukholmassa taas on esimerkiksi käytössä ruuhkamaksu, joka laskutetaan usein vasta jonkin ajan kuluttua ajosta. Laskutamme asiakkaalta meille lähetetyn ruuhkamaksun varauksen päätyttyä sekä toimistokulun 10 €.

  1. 4. Omavastuu ulkomailla

Liikennevakuutuksen omavastuuosuus Eurooppaan (pl. Baltia) ja Skandinaviaan matkatessa on sama kuin kotimaassa. Liikennevakuutuksen omavastuuosuus on Baltiassa nelinkertainen ja varkaustapauksissa omavastuu on 25 % auton arvosta.

  1. 5. Tiepalvelu

Ympärivuorokautinen puhelinpalvelumme auttaa sinua tarvittaessa varauksesi aikana, mutta tiepalvelu (hinaus, pienet korjaustoimenpiteet) ei ole saatavilla ulkomailla.

Tutustu aina ennalta kohdemaan vaatimuksiin ja erityiskäytäntöihin, niin matkasi sujuu ongelmitta. Tiimimme toivottaa iloista ja turvallista ulkomaanmatkaa!