Ajankohtaista

Valitse nyt uusi Renault Master

Asiakkaiden toiveita kuunnellen olemme jälleen laajentaneet pakettiautovalikoimaamme. Uusia Renault Mastereita on ilmestynyt kymmenelle eri paikkakunnalle:

Tampere
Helsinki
Joensuu
Jyväskylä
Seinäjoki
Kirkkonummi
Oulu
Rovaniemi
Turku
Vaasa

Tarkkaan valitut lisävarusteet siivittävät matkaasi

Peruutuskamera

Peilien käyttäminen pakettiautolla ajaessa on tärkeää, mutta oiva pikkuapuri onnistuneeseen pysäköintiin ja peruutukseen on peruutuskamera, joka kyllä kertoo jos sihtauksesi ei ole täysin kohdillaan. Peruutusvauriot ovat ikävän yleisiä, joten voit lisäksi pyytää kyytiläistäsi varmistamaan kuolleet kulmat ajaessasi ahtaissa tiloissa.

 

 

Navigaattori

Me suomalaiset olemme vähän kehnoja kysymään neuvoja ja ohjeita ohikulkijoilta. Voit olla niin epäsosiaalinen kuin haluat käyttäessäsi suunnistukseen navigaattoria.

 

 

 

Webasto (polttoainekäyttöinen lisälämmitin)

Tämä on varsinainen turhake näin kesäaikaan, mutta lupaamme sinun arvostavan helppokäyttöistä lisälämmitintä talven kovimmilla pakkasilla. Napsauta lämmitin vain päälle ja valitse siihen toivomasi aika.

 

 

 

Erinomainen kuljetustila

13-kuutioiseen pakettiautoon mahtuu muuttolaatikot, kodin ostokset, mökille matkaavat kuorikatteet tai remontointitarvikkeesi.

Vinkki: klikkaa autoa varatessasi ”Auton lisätiedot”, niin pääset tutustumaan mittoihin tarkemmin.


32 000 Lumo-kotia yhteiskäyttöautoilun piirissä

32 000 Lumo-kotia yhteiskäyttöautoilun piirissä

Lumo-kotien ensimmäiset yhteiskäyttöautot ilmestyivät katukuvaan vuonna 2015. Tänä päivänä lähes 32 000 Lumo-kodin asukkaalla on mahdollisuus ottaa auto käyttöön joko oman talon nurkilta tai eri puolilta Suomea. Automalleissakin riittää valinnanvaraa.

Lumo-kotien asukkailla on käytössään Kojamon ja 24Rentin yhdessä kehittämä yhteiskäyttöautokonsepti; ekotehokas autoilu osana asumista. Yhteiskäyttöautot täydentävät julkista liikennettä ja tuovat Lumo-asukkaille valinnanvaraa liikkumiseen.

Yhteiskäyttöautoilussa korostuu vapaus ja helppous

Lumo-asukkaiden käytössä on jo yhteensä 28 yhteiskäyttöautoa 24 osoitteessa ympäri Suomea. Yhteiskäyttöautot ovat kaikkien Lumo-kotien asukkaiden varattavissa, riippumatta autojen sijoittelusta. Käytettävissä on sekä henkilö- että pakettiautoja, ja uusimpana itselataavat hybrid-mallit jo kymmenellä eri paikkakunnalla; Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Tampereella, Turussa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Oulussa, Hämeenlinnassa ja Lahdessa. Eniten yhteiskäyttöautoilu on herättänyt Lumo-asukkaiden kiinnostusta ja ajoja on kertynyt Tampereella, Helsingissä ja Vantaalla.

Yhteiskäyttöautoilu on jo itsessään ekologista, mutta 24Rent ja Kojamo ovat kehittäneet asumisen palvelua pidemmälle. Helsingissä, Tampereella ja Hämeenlinnassa liikkuvien iloksi valikoimaan on tuotu uusia, entistä ympäristöystävällisempiä autoja; itselataavia Toyota Auris hybrid -malleja, joilla Lumo-kotien asukkaat voivat ajaa jopa puolet matkasta puhtaasti sähköllä.

Lue Kojamon tiedote yhteistyöstä tästä.

Toyota C-HR hybridi Lumo-kohteessa Lönnrotinkadulla Helsingissä.

 


Tiedote 29.5.2018 – Yhteiskäyttöauto Oulun Technopolikseen

Yhteiskäyttöautot ovat yleistyneet Suomessa nopeasti viime vuosien aikana. Kaupunkien ja taloyhtiöiden lisäksi myös yrityskeskittymät ovat innostuneet tarjoamaan yhteiskäyttöauton vuokralaistensa käyttöön. Oulun Technopolis valitsi 24Rentin yhteiskäyttöauton vuokralaistensa arjen avuksi. Uusi vähäpäästöinen itselataava hybridi-auto tuodaan kohteen vuokralaisten käyttöön toukokuussa.

Oman työpaikan parkkipaikalta löytyvällä yhteiskäyttöautolla hoituvat vaivattomasti arjen työ- ja palaverimatkat. Päivittäisen arjen avun lisäksi useampaa käyttäjää päivittäin palveleva yhteiskäyttöauto vapauttaa pysäköintitilaa, kun oma auto voidaan jättää työpäivän ajaksi kotiin ja hoitaa matkat yhteiskäyttöautolla.

– Technopolis pyrkii tarjoamaan jatkuvasti ympäristöystävällisempiä toimintaympäristöjä. Ekotehokkuus on kasvavassa määrin yhä tärkeämpi kriteeri asiakkaillemme tilojen valinnassa. Uuden yhteiskäyttöauton myötä tuemme vuokralaistemme ekotehokkaampia liikkumisratkaisuja työpäivän aikana, kertoo Technopolis Oyj:n Service Manager Mikko Korkala.

Yhteiskäyttöautopalvelu on yrityskeskittymille maksuton eikä se edellytä pitkiä sopimuksia. 24Rent tarjoaa yrityksille kiinteät hinnat työpäivän aikaisiin automatkoihin ja kustannukset syntyvät aina pelkästään käytön perusteella. Oulun Technopoliksen Ydinkeskustan kampuksella olevan itselataavan hybridin saa työpäiväksi käyttöön 25 eurolla.

– Matkapuhelimella käytettävä palvelumme on ollut Technopoliksen asiakkaiden käytössä Vantaalla jo kahden vuoden ajan. Olemme todella iloisia, että pääsemme laajentamaan yhteistyötä myös Ouluun, kertoo 24 Rental Network Oy:n toimitusjohtaja Matti Hänninen.

 

Lisätiedot sekä palvelun kokeilu- ja kuvapyynnöt:

viestinta@24rent.fi

Kotisivu:

www.24rent.fi

Yritysinfo:

Lataa tästä (koko 1Mb)


Tarkista onko varaamassasi autossa kesärenkaat

Viime viikkoina on ollut ihanan keväisiä kelejä ja mekin olemme jo käärineet hihat ja ryhtyneet renkaanvaihtopuuhiin. Ajankohtainen rengastilanne päivittyy verkkoon, joten voit tarkistaa jo varausta tehdessäsi millaisilla renkailla valitsemasi auto on varustettu.

Pohjoisessa on kuitenkin vielä melko talviset maisemat. Laita meille viestiä oma24Rent-sivusi kautta tehtyäsi varauksen talvirenkaiselle autolle, jos ajat pidempää matkaa etelästä pohjoiseen ja haluat ajaa talvikumeilla.

1. Valitse auto

Valitse itsellesi sopiva auto tuttuun tapaan verkossa www.24rent.fi. Klikkaa ”auton tiedot”.

 

2. Tarkista rengastilanne

Katso lisätiedoista kummat renkaat autossa on. Rengastilanne päivittyy verkkoon reaaliajassa.


Avoimet työtehtävät: Asiakasneuvoja, 2 paikkaa

Etsitkö juuri nyt mielenkiintoista osa-aikaista tai kesätyötä, jossa voit kerryttää kallisarvoista kokemusta asiakaspalvelutehtävistä? Tarjoamme tällä hetkellä tiimissämme kahta eri paikkaa asiakaspalvelutehtäviin sekä viestinnän tukitehtäviin Tampereella. Työ voi perehdytyksen jälkeen olla myös pitkälti etätyötä jopa eri paikkakunnalta käsin, sekä iltaisin tai viikonloppuisin tapahtuvaa varallaoloa ja päivystämistä.

24 Rental Network on voimakkaassa kasvussa oleva autojen vuokrausta ja yhteiskäyttöä maanlaajuisesti tarjoava yritys. Olemme digitalisoineet perinteisen henkilö- ja pakettiautojen vuokrauksen täysin, jotta auton vuokraus olisi asiakkaillemme mahdollisimman nopeaa ja helppoa. Asiakkaillemme uudet tavat autoilla näkyvät 24Rent ja go now! -yhteiskäyttöautopalveluina.

Toivomme, että sinulla on jo entuudestaan kokemusta asiakaspalvelutyöstä. Kielinero ei tarvitse olla, mutta odotamme sinulta hyvää suomen ja englannin kielitaitoa viestiessäsi asiakkaiden kanssa sekä kirjallisesti, että puhelimitse. Sujuvaa kirjoitustaitoa tarvitset myös viestinnän tukitehtävissä luodessasi uutta tekstisisältöä eri kanaviin. Työssä apunasi on erilaisia teknisiä järjestelmiä ja ohjelmia, joiden käyttöön opastamme kyllä kunhan sinulla riittää intoa opiskella uutta.

Arvostamme tiimikaveria, joka on oma-aloitteinen, rohkea ja osaa käyttää maalaisjärkeä nopeastikin muuttuvissa asiakaspalvelutilanteissa. Asiakkailla voi joskus olla huonoja päiviä, mutta pystythän palvelemaan heitä iloisella asenteella siitäkin huolimatta.

Onhan sinulla ajokortti? Yleiset liikennessäännöt ja autoilun peruskäytänteet pitäisi olla hanskassa, mutta tiimikaverisi hoitavat mekaniikkahommat ja muut tekniset tehtävät.

Kerro meille millaisessa elämäntilanteessa olet ja millaisia tehtäviä etsit. Meillä on suurin tarve kiireisen kesäsesongin apukäsiksi sekä asiakaspalvelumme ilta- ja viikonloppupäivitystyksiin.

Toivomme, että voit osallistua osa-aikaiseen perehdytykseen jo huhtikuussa. Palkkaus sopimuksen mukaan ja voit halutessasi laskuttaa työsi myös vaikkapa osuuskunnan kautta.

Lisätietoja saat markkinointi- ja myyntikoordinaattorilta Elina Toimiselta sähköpostitse hakemukset@24rent.fi. Lähetä hakemuksesi ja cv sähköpostitse 30.3.2018 mennessä osoitteeseen hakemukset@24rent.fi.

Tutustu meihin verkossa www.24rent.fi ja www.gonow.fi