Uutiskirjeet

Vielä ehdit varata auton juhannukseksi!

Juhannussää yllättää aina. Välillä tämä yllätys ilahduttaa ja toisinaan taas ei. Millainen säätila tuleekaan olemaan, niin matkusta rakkaasi luo ja koe parhaat juhannushetket hänen kanssaan yhdessä. Vielä löytyy vapaita autoja pitkään juhannusviikonloppuun tai nopeisiin pyrähdyksiin! Muista myös varata ajoissa oma kulkupelisi kesäloman rientoihin tai mökkitalkoiden työjuhdaksi! Lue koko kesäkuun uutiskirje tästä.


Jopa 50 % matkasta taittuu sähköllä uudella kaupunkiautolla

Uusi palvelumme go now! lanseerattiin viime torstaina Narinkkatorilla. Tapahtuman aikana 30 uutta kaupunkiautoa lähtivät valloittamaan Helsinkiä. Palveluun valikoituneet Toyota Yaris Hybridit ovat oiva menopeli jokaiselle kaupunkilaiselle, joka arvostaa helppoa matkantekoa ekologisesti ja äänettömästi.Uusien kaupunkiautojen TOP 3 ominaisuudet ovat:

1. Automaattivaihteisto vaivattomaan matkaan.
2. Pysäköintitutka auttamassa pieniin väleihin pysäköimistä.
3. Autojen erinomainen löydettävyys, sillä ne erottuvat katukuvasta edukseen.

Lue koko toukokuun uutiskirje tästä.


Voita sähköauto viikoksi käyttöösi

Nyt voit voittaa täyssähköisen Volkswagen e-Golfin viikoksi käyttöösi! e-Golf on muikean komeannäköinen auto ja valmistaja lupaa sille jopa 190 kilometrin reissun yhdellä latauksella optimaaliolosuhteissa. Tämän lisäksi ajomukavuus on ihan omaa luokkaansa – puhumattakaan siitä, että matkaa pääsee taittamaan ekologisesti täydessä hiljaisuudessa. Lue koko helmikuun uutiskirje tästä.


Yllätä talvi talviautoilemalla taitavasti

Talviautoilu on haaste ja se saattaa yllättää kokeneenkin autoilijan. Kaikki pakettiautomme käyvät dieselillä ja erityisesti diesel-autoa ajaessa kovalla pakkasella kannattaa muistaa muutama tärkeä asia. Ohjeistamme sinua talviajoon ennen varauksesi alkua, mutta kokosimme vinkkejä talviajoon myös verkkoon. Lue koko tammikuun uutiskirje tästä.


Vuokraa auto ensi vuodelle ja säästä 25 %!

Vuosi 2015 on lähestulkoon purkissa. Vielä ehdit kuitenkin hyödyntää tarjouksemme ennakkovaraajille. Ajoissaolo kannattaa, sillä säästät vuokrahinnasta 25 % kun varaat auton jo nyt tammi- tai helmikuulle. Käytä alla oleva alennuskoodi ja varaa ensi vuoden menopelisi heti! Lue koko joulukuun uutiskirje tästä.