Valitsimme vihreämmän tien ja sähköistyminen etenee myös pakettiautoissa

Voimme ilolla kertoa, että otimme jälleen entistä ekologisempia askeleita kohti puhtaampaa tulevaisuutta. Suomen suurimpana yhteiskäyttöautopalveluna haluamme viitoittaa tietä myös muille ja viedä kotimaista autoilua entistä vihreämpään suuntaan.

Asiakkaiden toiveita kuunnellen laajensimme sähköistettyjen autojen määrää valikoimassamme ja lisäsimme valikoimaamme yli 70 uutta ekologista Ford Transit hybridi -ja lataushybridipakettiautoa. Yhteistyö Fordin ja 24Rentin kanssa on lähtenyt sujumaan erinomaisesti.

Ford Transit on jo aiemmin palvelussamme hyvin toimivaksi havaittu ammattilaisten suosima pakettiautomalli. Hyvän tuotteen lisäksi tuotantokäytössä tärkeää on toimitusvarmuus, joka hankalasta markkinatilanteesta huolimatta toteutui täysin maahantuojan lupausten mukaisesti”,  iloitsee 24Rentin toimitusjohtaja Matti Hänninen

Uusi Transit on erinomainen ajettavuudeltaan

Uusi Transit on erinomainen ajettavuudeltaan


”Yhteistyö 24Rentin kanssa on ollut erittäin sujuvaa jo senkin ansiosta, että yhtiömme jakavat samat arvot ekologisuudessa matkalla kohti sähköistä, vihreämpää tulevaisuutta. On hienoa, että 24Rent on valinnut kalustokseen Fordin hyötyajoneuvot, sillä Fordin pakettiautot sähköistyvät nopealla tahdilla”, toteaa Jyri Simola, Oy Ford Ab:n yritysmyyntipäällikkö


24Rent
-palvelun pakettiautot ovat matkalla samaan vihreään muutokseen, joka henkilöautoissa on todettu kestäväksi viime vuosien aikana. Ajoneuvojen sähköistyminen ja tätä myötä ekologisuus jatkaa voimakasta kasvua palvelun kaikissa ajoneuvoissa ja samalla polttoaineen kulutus laskee. Kasvavan polttoainehinnan myötä vähän kuluttava ja sähköistetty pakettiauto palvelee asiakasta entistä laadukkaammin ja samalla pienentää asiakkaan lompakolle kohdistuvaa rasitusta.

Uudet Ford Transit ja Ford Transit Custom -pakettiautot ovat korkeasti varusteltuja ja ovat ajomukavuudeltaan, sekä kuljetuskapasiteetiltaan ensiluokkaisia. Uudet Ford -pakettiautot asettaa omassa luokassaan uudet standardit taloudellisuudelle, turvallisuudelle ja kuljettamisen helppoudelle. Samalla 24Rent voi noudattaa uniikkia ja entistä vihreämpää linjaa palvelussaan.

“Liikenteen aiheuttaman ympäristökuormituksen kannalta on tärkeää, että sähköistymistä edistetään myös hyötyajoneuvoissa. Ford Transitin myötä saamme mallistoomme laadukkaan ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon joka mahdollistaa kestävämmän liikkumisen myös isompia tavaramääriä kuljetettaessa”, tiivistää 24Rentin toimitusjohtaja Matti Hänninen

Transitilla muuttohommat onnistuu leikiten!

Transitilla muuttohommat onnistuu leikiten!


24Rentin
pakettiautot ovat keski-iältään alle kaksi vuotta vanhoja, joka antaa vahvan viestin autokannan tuoreudesta ja täten palvelee asiakkaita erittäin laadukkaasti. Kaiken kaikkiaan 24Rentillä on pakettiautoja tarjolla useassa kokoluokassa 5m3 – 16m3 väliltä. Kaikki pakettiautot on varusteltu yhteiskäyttöön ja niitä voi kuljettaa B-kortilla. Pakettiautoja on tarjolla kaikissa suurimmissa kaupungissa ympäri Suomea, yli 30:ssä eri kaupungissa. Merkki- ja mallivalikoima vaihtelevat kaupungista riippuen. 


24Rent ja kesä 2022
Aikaisemmin keväällä kerroimme artikkelissamme, että tuomme palveluumme 300 uutta ekologista autoa ympäri Suomea! Valtaosa uusista henkilö -ja pakettiautoista on hakukoneessamme jo nyt tarjolla, loput autoista tulevat varattavaksi myöhemmin kesä -ja heinäkuussa. 24Rentin kalustoon kuuluu pakettiautojen lisäksi henkilöautoja useissa kaikissa kokoluokissa. Perinteisen käyttövoiman lisäksi autoja on tarjolla ladattavina hybrideinä ja täyssähköautoina.

Palvelustamme löydät nyt yli 1000 autoa yli 30 paikkakunnalla. Kesän menoihin, loma-aikaan ja rientoihin kannattaa varautua jo nyt. Vuosien kokemuksella suositamme varaamaan tarpeisiisi sopivan auton meiltä mahdollisimman pian, sillä kesän kulkuneuvot varataan lähes poikkeuksetta loppuun.

24Rent toimii kätevästi verkossa. Auton varaaminen ja käyttöönotto onnistuu helposti ja nopeasti puhelimella, tai tietokoneella


24 Rental Network Oy on liikkumispalveluiden kehittämiseen keskittyvä 100 % kotimaisessa omistuksessa oleva perheyritys. Yritys toimii yhteistyössä kaupunkien, liikennelaitosten sekä asumis- ja liikkumispalveluita tuottavien yritysten kanssa. 24Rent on alan markkinajohtaja Suomessa tarjoten yli 1000 yhteiskäytössä olevaa ajoneuvoa yli 30 paikkakunnalla. Palvelusta löytyy henkilöautoja, pakettiautoja ja minibusseja kaikissa kokoluokissa. Palvelusta voi varata auton minimillään 2h tarpeeseen ja pisimmillään peräti vuodeksi. 

Varaa auto hakukoneestamme:
http://www.24rent.fi