Kuopion Kruunan asukasyhtiö sai yhteiskäyttöautonsa

KUVASSA. 24Rentin Anna-Ilona Vainiomäki ja YIT:n Aleksi Vaakanainen tyytyväisinä projektin saattamisesta maaliin, kun Kuopion Kruunaan toimitettiin asukkaille uusi ladattava hybridiauto

22

huhtikuu

Yhteiskäyttöauto on yhä useamman asukkaan mielestä taloyhtiön peruspalvelu ja ne yleistyvät nopeasti koko maassa. YIT:n uudiskohteeseen Kuopion Kruunaan asukasyhtiöön tuli 24Rentin yhteiskäyttöauto huhtikuun lopussa. Yhteiskäyttöauto tuo joustavuutta työssä ja vapaa-ajalla liikkumiseen ja useassa perheessä yhteiskäyttö toimii esimerkiksi perheen kakkosautona. Auton saa käyttöön omasta parkkihallista aina tarpeen tullen.

Kuopion Kruunan taloyhtiön parkkihallista löytyvällä yhteiskäyttöautolla hoituvat arjen harrastus- ja asiointimatkat eikä tarvetta ykkös- tai kakkosautolle enää synny samoin kuin ennen. Näin yhteiskäyttöauto helpottaa taloyhtiötä pysäköintiongelmissa, sekä lisää asukasviihtyvyyttä ja asuntojen haluttavuutta. Uusi vähäpäästöinen lataushybridi myös osaltaan nuorentaa Suomen ikääntyvää autokantaa tarjoten ympäristöystävällisemmän ja turvallisemman vaihtoehdon perheiden liikkumiseen.

Nyt talon asukkaat voivat halutessaan sijoittaa aikansa ja rahansa muuhun kuin 95 % ajasta maksullisella autopaikalla seisovan vanhan auton ylläpitoon. Näppärän palvelun lisäksi asukkaat saavat mahdollisuuden ekologiseen autoiluun, kun lyhyet matkat hoituvat toimittamallamme sähköhybridillä, toteaa 24 Rental Network Oy:n toimitusjohtaja Matti Hänninen.

 

Taloyhtiölle vaivaton palvelu on käytettävissä vuorokauden ympäri

Verkon kautta varattavan auton saa käyttöönsä vuorokauden ympäri silloinkin kun muut liikkumispalvelut eivät ole käytettävissä. Ovet avautuvat omalla puhelimella ja avaimet odottavat käyttäjää suoraan autossa. 

Asukkaiden käytössä on nykyaikainen, turvallinen ja vähäpäästöinen ladattava hybridiauto. Taloyhtiö mahdollistaa pysäköinnin ja tiedottaa asukkaille uudesta liikkumismahdollisuudesta. Muita resursseja yhtiön ei tarvitse sitoa yhteiskäyttöautoon 24 Rental Networkin ylläpitäessä autoa sekä vuokraustoimintaa.

 

24 Rental Network Oy

24 Rental Network Oy on liikkumispalveluiden ja -tietojärjestelmien kehittämiseen keskittyvä 100 % kotimaisessa omistuksessa oleva yritys. Yritys toimii yhteistyössä kaupunkien, liikennelaitosten sekä asumis- ja liikkumispalveluita tuottavien yritysten kanssa. Yrityksen ensimmäinen yhteiskäyttöautopalvelu 24Rent on alan markkinajohtaja Suomessa tarjoten yli 1000 yhteiskäytössä olevaa ajoneuvoa jo yli 30 paikkakunnalla.

Tutustu meihin verkossa www.24Rent.fi, www.24Go.fi ja www.24Leasing.fi