Kehitimme rakentajille sopivan lyhytaikaisen pakettiautoleasingin

28

huhtikuu

Asiakkaiden toiveita kuunnellen laajennamme pitkin kevättä ja kesää pakettiautoleasing mahdollisuuksiamme. Lähes 30 paikkakunnille lisäämme uusia leasing-pakettiautoja, jotka asettaa omassa luokassaan uudet standardit taloudellisuudelle, turvallisuudelle ja kuljettamisen helppoudelle. Samalla tuomme esille helpomman leasingin mahdollisuuksiamme.

Rakennusprojekteissa on hyvin tärkeää rakennusmateriaalien helppo kuljetettavuus ja aikataulun joustavuus. Rakentamisen perinteisiä tunnusmerkkejä on yhtäkkiset ostosreissut tarvikeliikkeisiin ja aikataulujen jatkuva muuttuminen. Materiaalien helppo kuljettaminen ja kuljetustilan tarve on jatkuvasti kysymysmerkkinä. Perinteinen rakentajan pakettiauto on useasti elinkaarensa loppua lähestyvä lisämurheita aiheuttava kulkine, joka ei aina pysty palvelemaan suunnitellusti. Moderni ja vähäpäästöinen leasingpakettiauto ratkaisee monta murhetta, joka rakentajalla on edessään. Useassa tilanteessa leasingpakettiauto tulee halvemmaksi ja helpommaksi ratkaisuksi kuin omassa omistuksessa oleva pakettiauto.

Suomen suurin yhteiskäyttöautopalvelu 24Rent on nyt kehittänyt rakentajia paremmin palvelevan lyhytaikaisen pakettiautoleasingin vastaamaan rakentajan liikkumistarpeisiin. 24Rentillä on nyt tarjolla leasingsopimuksia minimillään kuukaudeksi ja pisimmillään 12 kuukauden ajalle. Leasingsopimus on myös todella joustava, sillä voit solmia sen haluamasi 1kk – 12kk mittaiseksi, ilman pitkiä irtisanomisaikoja. Sopimuksen jatkaminen onnistuu joustavasti asiakkaan toiveiden mukaan määräaikaisuuden jälkeen.

Pakettiautoleasing ympäri Suomea  

Tänä keväänä ja kesällä palveluumme tuodaan peräti 150 uutta pakettiautoa, josta iso osa suunnataan leasingiin. Mallistoon lisätään uusia Ford Transit, Ford Transit Custom, Renault Trafic ja Toyota Proace -pakettiautoja. Uusia malleja löytyy perinteisenä diesel-versiona, sekä hybrideinä, että ladattavina hybrideinä.

Kaiken kaikkiaan 24Rentillä on pakettiautoja tarjolla useassa kokoluokassa 6m3 – 16m3 väliltä. Kaikki pakettiautot ovat uusia, ekologisia ja niitä voi kuljettaa B-kortilla. Pakettiautoja on tarjolla kaikissa suurimmissa kaupungissa ympäri Suomea, yli 30:ssä eri kaupungissa. Valikoima ja pakettiautojen mallit voivat hieman vaihdella kaupungista riippuen.

Tutustu leasingiin sivullamme:
https://www.24leasing.fi/yksityisleasing/