Onnistunut ensimmäinen varaus

Ensimmäinen varauksesi on nyt viety päätökseen - 24Rent

Onnittelut! Ensimmäinen varauksesi on nyt viety päätökseen!

Toivottavasti matkasi sujui juuri niin sujuvasti ja mukavasti kuin pitikin. Me 24Rentillä pyrimme tarjoamaan helppokäyttöisen, luotettavan ja ympäristöystävällisen tavan liikkua paikasta toiseen, ja olemme iloisia, että olet nyt osa tätä matkaa.

Tämä sivu on tehty sinua varten, jotta voit hyötyä palvelumme monipuolisuudesta ja erilaisista käyttömahdollisuuksista tulevaisuudessa entistä paremmin!

Kuinka voin käyttää palvelua helpommin ja nopeammin seuraavalla kerralla?

Et varmaan tiennyt, että m.24rent.fi-palveluportaalissa voit tehdä myös uusia auton varauksia! Sinun ei siis tarvitse mennä enää kotisivuillemme, vaan pystyt varaamaan auton nopeasti myös siellä!

Kirjaudu sisään omalla puhelinnumerollasi ja uusi varaus onnistuu muutamassa minuutissa!

m.24rent.fi palveluportaalista voit myös varata autoja - 24Rent
Autoja yli 30 kaupungissa ympäri Suomea - 24Rent

Autojamme on tarjolla yli 30 kaupungissa ympäri Suomea!

Palvelustamme löydät lähes tuhat yhteiskäyttöistä henkilö -ja pakettiautoa, sekä minibusseja ympäri Suomea! Voit siis matkata toiseen kaupunkiin ja ottaa yhteiskäyttöauton yhtä helposti käyttöösi myös siellä! Laajennumme uusiin kaupunkeihin jatkuvasti, joten tarkista ajankohtainen saatavuus suoraan hakukoneessamme!

Oneway eli yhdensuuntainen auton vuokraus

Tarvitseeko sinun matkata jonnekin, mutta et haluaisi palauttaa autoa enää sinne mistä lähdit? Oneway-palvelumme on ratkaisu sinulle! Oneway sopii erinomaisesti esimerkiksi kaupungista toiseen muuttoon, tai pitempiin reissuihin toisiin kaupunkeihin. Oneway-palvelustamme löydät henkilö- ja pakettiautoja. Lue lisää aiheesta tästä.

Oneway sopii muuttoon ja pitempiin reissuihin - 24Rent

Tarvitsetko henkilö- tai pakettiautoa 2kk – 12kk ajalle?

Meillä on autoja varattavaksi myös pitemmäksi aikaa! Minileasing-palvelussamme voit ottaa auton käyttöösi edullisella kuukausihinnalla. Selkeä kuukausihinta sisältää kaiken mitä tarvitset, kuten auton käytön, kilometrit, vakuutukset, verot ja huollot. Ei pitkiä sitoutumisia tai piilokuluja!

Tsekkaa hinta helposti leasinglaskurissamme ja liity tuhansien onnellisten minileasingasiakkaidemme joukkoon osoitteessa www.24leasing.fi 

Muista tsekata tarjoukset ja muut edut!

Etuja ja tarjouksia löydät TARJOUKSET-sivultamme, mutta tuoreimmat ja nopeimmat edut löydät kuitenkin sosiaalisen median kanavistamme FacebookistaInstagramista ja TikTokista.

Muista tsekata tarjoukset sivumme - 24Rent