Yhteiskäyttöautojen määrä taloyhtiöissä ja yritysten toiminnassa kasvaa

Yhteiskäyttöauto on yhä useamman asukkaan mielestä taloyhtiön peruspalvelu ja oman yhteisön kesken jaettava auto yleistyy nopeasti myös kaupunkien ydinkeskustojen ulkopuolella. Useilla alueilla julkinen liikenne ei aina pysty vastaamaan nykyaikaisen liikkumisen tarpeisiin ja yhteiskäyttöauto tuo joustavuutta työssä ja vapaa-ajalla liikkumiseen, kun auton saa käyttöön omasta kotipihasta aina tarpeen tullen.

24Rent on ollut viemässä eteenpäin yhteiskäyttöautojen sijoittamista uudiskohteisiin läheisessä yhteistyössä rakennuttajien, kaavoittajien ja kaupunkien edustajien kanssa. Pääkaupunkiseudulla, Hämeenlinnassa, Tampereella, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Oulussa on joko pilotoitu tai luotu jo normit sille, miten yhteiskäyttöauto uudiskohteessa hyödyttää alueen asukkaita ja miten rakennettavien parkkipaikkojen määrää voidaan yhteiskäyttöauton myötä vähentää.

 

”Yhteistyön syveneminen mahdollistaa ympäristöystävällisen yhteiskäyttöautoilun entistä laajemmalle asiakaskunnalle. Myös tavoitteemme kalustomme sähköistämiseksi ottaa jatkuvasti suuria harppauksia eteenpäin”, kertoo 24 Rental Network Oy:n toimitusjohtaja Matti Hänninen


2022 aikana mm. Helsinkiin, Tampereelle, Jyväskylään, Espooseen ja Kuopioon valmistuu kiihtyvällä tahdilla taloyhtiöitä, joihin on sijoitettu 24Rentin yhteiskäyttöauto. Lisäksi rakennusvaiheessa on kymmeniä uudiskohteita, joihin tullaan viemään ladattava yhteiskäyttöauto niiden valmistuttua.

 

Taloyhtiöiden asukkaat voivat halutessaan sijoittaa aikansa ja rahansa muuhun kuin 95 % ajasta maksullisella autopaikalla seisovan vanhan auton ylläpitoon. Näppärän palvelun lisäksi asukkaat saavat mahdollisuuden ekologiseen autoiluun, kun lyhyet matkat hoituvat ladattavalla autolla, toteaa Matti Hänninen


Myös monimuotoiset yritysyhteistyöt yhteiskäyttöautojen saralla kasvaa voimakkaasti. Jyväskylässä 24Rent jatkoi entistä tiiviimpää yhteistyötä Kielo Office Solutionsin kanssa, joka johti siihen että Lutakon aukiolle toimitettiin ladattava hybridiauto alueen yritysten ytimeen, myös Kielon Ylistönmäen toimipiste sai koko yhteisöä palvelevan pakettiautonsa. Näin kohteissa olevat yritykset ja alueen asukkaat voivat ottaa yhteiskäyttöauton helposti ja nopeasti käyttöönsä suoraan avoimelta parkkipaikalta. Vastaavat ratkaisut ovat entisestään yleistymässä erilaisten yrityskompleksien keskuudessa myös muualla Suomessa.

muutto

Tavaran kuljetus oman taloyhtiön, tai yrityksen pihassa olevalla autolla on erittäin helppoa ja kätevää


Tampereen Klingendahlin alueen yrityskeskittymällä on jo vuosia ollut käytössään 24Rentin tarjoama yhteiskäyttöauto. Turun Ylioppilassäätiön alueilla Ylioppilaskylässä on jaettuna useampi erilainen kulkine. Pääkaupunkialueella Kaapelitehtaalla, Pelican Storagen varastohotelleissa, kauppakeskus REDIssä ja Jumbossa on 24Rentin autot alueen yritysten ja asiakkaiden käytössä, jolloin autojen palvelutaso on entistä kattavampi. Yli kymmenessä kaupungissa sisustuskauppa RTV:n kanssa yritysyhteistyö on arkipäivää ja yhteiskäyttöautoa helpottaa sekä alueen yritysten, sekä asiakkaiden arkea.

24Rent toimii kätevästi verkossa ja mobiilisovelluksella

24Rent toimii kätevästi verkossa. Auton varaaminen ja käyttöönotto onnistuu helposti ja nopeasti puhelimella, tai tietokoneella


24 Rental Network Oy on liikkumispalveluiden kehittämiseen keskittyvä 100 % kotimaisessa omistuksessa oleva perheyritys. Yritys toimii yhteistyössä kaupunkien, liikennelaitosten sekä asumis- ja liikkumispalveluita tuottavien yritysten kanssa. 24Rent on alan markkinajohtaja Suomessa tarjoten yli 1000 yhteiskäytössä olevaa ajoneuvoa yli 30 paikkakunnalla. Palvelusta löytyy henkilöautoja, pakettiautoja ja minibusseja kaikissa kokoluokissa. Palvelusta voi varata auton minimillään 2h tarpeeseen ja pisimmillään peräti vuodeksi. Tulevina kuukausina käynnistetään myös asiakkaille läpinäkyvä ja rehti joustoleasing, jossa ei ole pitkiä irtisanomisaikoja ja ilmoitettu hinta ei pidä sisällään minkäänlaisia lisäkuluja, huoltokustannuksia tai muita erikoisempia kustannuslisiä. Tulevassa joustoleasingissa auton voi liisata itselleen lyhimmillään kuukaudeksi, jolloin palvelu on ennen kaikkea asiakkaalle helppo ja monikäyttöinen.

Tutustu lisää alleolevien linkkien kautta ja ota yhteyttä!

Taloyhtiöille ja rakennuttajille: https://www.24rent.fi/kiinteistoille/
Yrityksille: https://www.24rent.fi/autovuokraamo-yrityksille/

divider kuva

Uutiskirjeen tilaamalla pysyt mukana ajankohtaisissa tarjouksissamme!

24Rent tilaa uutiskirje (1)