Etsimme TCO Manageria

9

helmikuu

24 Rental Network Oy on voimakkaassa kasvussa oleva autojen vuokrausta, yhteiskäyttöä ja leasingpalveluita maanlaajuisesti tarjoava yritys. Olemme digitalisoineet perinteisen henkilö- ja pakettiautojen vuokrauksen, jotta auton vuokraus olisi asiakkaillemme mahdollisimman nopeaa ja helppoa. Asiakkaillemme uudet tavat autoilla näkyvät 24Rent, 24Leasing ja 24Go -yhteiskäyttöautopalveluina. Tiimissämme voit siis olla mukana kehittämässä liikkumisen murrosta ja osaltasi mahdollistamassa puhtaampaa liikennettä Suomessa.

Etsimme nyt joukkoomme TCO manageria, joka ottaa käytännön vastuun autojemme elinkaaren ja erilaisten kumppaniemme kanssa toteutettavien hankkeiden ja hallinnasta. Vastaat myös varastonkierrosta, palvelu- ja tuotetarjoamasta sekä kuluseurannasta. Hoidat autojen ostohinnoittelua, seuraat päättyvää leasingkantaa sekä hinnoittelet eri palveluistamme poistuvat autot. Olet tärkeä kumppani operaatioiden suunnitteluun määritellessä yhdessä oikeita TCO-arvoja. Osana tehtävää on kalustoon liittyvien projektien suunnitteluun ja toteutukseen osallistuminen. Esimerkkeinä hankkeista joiden kanssa olisit tekemisissä ovat jäännösarvon ja elinkaarikustannusten optimointi, autojen käyttöönotto tai käytöstä poistaminen, tarjouslaskenta ja jäännösarvojen määrittäminen sekä niihin liittyvät neuvottelut.

Toivomme, että sinulla on kokemusta projektien läpiviennistä, olet tarkka aikataulujen suhteen ja osaat kommunikoida selkeästi ja rohkeasti sekä kumppanin että oman tiimimme suuntaan. Kokonaisuuden hahmotuskyky ja kyky tunnistaa kehityskohteita on projektiemme onnistumisen kannalta tärkeää. Autokaupan vaihtoautojen kanssa toimiminen auttaa tehtävän hoidossa, mutta kiinnostus ja oppimishalu auttaa pitkälle.

Toivomme sinulta:

 • palvelualttiutta ja hyviä kommunikointitaitoja
 • kiinnostusta digitaalisia palveluita kohtaan ja teknistä suuntautuneisuutta esim.VIS-Arviomies tai markkinamieskokemusta ja sujuvaa eri digitaalisten kanavien hyödyntämistä kuten Nettiauto, Autotalli, Tori jne.
 • oma-aloitteisuutta ja aikaansaavaa otetta
 • ratkaisukeskeisyyttä sekä tarkkuutta
 • kokemusta vaihtoautojen hinnoittelusta ja myynnistä, tai kiinnostusta autojen jäännösarvoihin ja hinnan kehitykseen.

Myös toimiminen esihenkilöasemassa tai vastuullisena vaihtoautopäällikkönä katsotaan eduksi.

Tiimiin jäsenenä saat:

 • antoisan tehtävän ja aidon mahdollisuuden vaikuttaa työtapoihisi sekä työn jälkeesi
 • pienen, mutta tehokkaan, porukan tuen vakituisen työsuhteen kasvavassa ja alati kehittyvässä yrityksessä
 • tuen nykyaikaiseen etätyöskentelyyn
 • mahdollisuus autoetuun osana palkkaa
 • Smartum-virikesetelit
 • mukavat toimistotilat Tampereen keskustassa sekä etätyömahdollisuuden.

Tehtävä on täysipäiväinen ja työsuhde solmitaan toistaiseksi voimassaolevaksi. Toivomme, että voit aloittaa tehtävään perehtymisen Tampereen toimistollamme maaliskuun aikana.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen, sekä CV sähköpostitse 21.02.2022 mennessä osoitteeseen TCO-hakemus@24rent.fi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Tässä rekrytoinnissa meitä auttaa #wpsm konsultti- ja hr-toimiston headcoach Kari Wikholm, jonka saat kiinni arkipäivisin numerosta 0400-884253 tai kari.wikholm@wpsm.fi.

Tutustu meihin verkossa www.24Rent.fi, www.24Go.fi ja www.24Leasing.fi