Valikoimassamme uudet ja edustavat Renault Megane Sport -hybridifarmarit!

17

helmikuu

Asiakkaiden toiveita kuunnellen olemme jälleen laajentaneet farmariauto valikoimaamme! Lähes kaikille paikkakunnille olemme lisänneet uusia Renault Megane lataushybridejä, jotka asettaa omassa luokassaan uudet standardit taloudellisuudelle, turvallisuudelle ja mukavuudelle.

Uusi Renault MEGANE Sport Tourer E-ETCH Plug-in hybrid on tehokas ja vastuullinen valinta, jolla saadaan hyödynnettyä sähköä, pienennettyä päästöjä, mutta pitää silti tutut polttomoottorin hyödyt. Kaikki uudet Renault Megane -hybridit on varustettu automaattivaihteistolla, joten ajomukavuus on erittäin vaikuttava. 

Polttomoottori takaa reilun toimintamatkan, sähkömoottori varmistaa polttoaineen säästön sekä sähköauton ajokokemuksen. Täysin uuden MEGANE E-TECH Plug-in hybridin käyttämä teknologiassa on hyödynnetty pitkää kokemusta Formula 1 -moottoreista. Tämä 160 hevosvoimainen konsepti nivoo yhteen hybridin mukautumiskyvyn ja sähköauton suorituskyvyn. Hybridiakun virta riittää WLTP-normin mukaan 50 kilometrin ajoon ja kaupungissa jopa 63 kilometriin, joten tarjolla on erittäin edullisia kilometrejä. Liikkeelle lähdetään aina sähkömoottorilla, jolloin liikkeelle lähdöt ovat aina tasaisen rivakat. 

Myös ohjaamoon on tehty paljon parannuksia, jotka tekevät Meganesta erittäin modernin ja nostavat laatutason entistä korkeammalle. Kaikissa E-TECH Plug-in hybrideissä on 10-tuumainen digitaalinen mittaristo ja 7- tai 9,3-tuumainen Easy Link -multimediajärjestelmän kosketusnäyttö. Verhoilumateriaalit ovat aiempaa korkeatasoisempia ja kuljettajaa avustavia edelleen kehitettyjä järjestelmiä on enemmän kuin koskaan ennen.

Erittäin ja edustavat sisätilat ovat omiaan tuomaan matkustus mukavuuden uudelle tasolle! Tavaratilan tilavuus on mittava 447 litraa ja penkit kaadettuna peräti 1408 litraa, joten tavarankuljetus tyylikkäästi on entistäkin helpompaa. Lisäksi etumatkustajan selkänojan voi taittaa eteen ja tämä muunneltavuus mahdollistaa jopa 2,7 metriä pitkien esineiden kuljettamisen autossa!

Varaa nyt uusi Renault Megane ja koe ajamisen mukavuus!

Tutustu meihin verkossa www.24Rent.fi, www.24Go.fi ja www.24Leasing.fi