Kesän autot varataan jo nyt! 24Rent tuo palveluun 300 uutta autoa ympäri Suomea

7

maaliskuu

Suomen suurin yhteiskäyttöautopalvelu 24Rent haluaa vastata entistä paremmin asiakkaiden toiveisiin ja tuo kesään mennessä palveluun 300 uutta autoa ympäri Suomea. Uunituoretta kalustoa tuodaan kaikkiin suuriin kaupunkeihin, mutta autoja on tarjolla myös pienemmissä kaupungeissa.

Kesän festivaaleille, loma-aikaan ja rientoihin kannattaakin siis varautua ajoissa! Vuosien kokemuksella suositamme varaamaan tarpeisiisi sopivan auton meiltä mahdollisimman pian. Osa uusista autoista on 24Rent -palvelussa tarjolla jo nyt, loput autot tulevat varattavaksi myöhemmin keväällä.

Suomen suurimpana yhteiskäyttöautopalveluna tunnetulla 24Rentillä on kesään mennessä yli 1000 auton valikoima ympäri Suomea yli 30 kaupungissa. Valikoimasta löytyy kattavasti eri kokoisia henkilöautoja, farmariautoja, pakettiautoja ja pikkubusseja. Palvelussa tarjolla olevista autoista voi valita itselleen sopivan automaatti -tai manuaalivaihteisen auton. Valikoimasta löytyy myös ekologiset ja taloudelliset hybridit.

24Rentin uuteen kalustoon kuuluu erilaisia bensiinihenkilöautoja kaikissa kokoluokissa, bensiinihybridejä, lataushybridejä, farmareita ja eri kokoisia pakettiautoja.

 

Kesän autoja varataan jo nyt! 24Rent tuo palveluun 300 uutta autoa ympäri Suomea

HENKILÖAUTOT

Volkswagen Passat
Toyota Corolla
Toyota Yaris
Renault Captur
Renault Megane
Peugeot 208
Peugeot e-208
Peugeot 308
Citroen C4
Citroen C5

PAKETTIAUTOT
Ford Transit
Ford Transit Custom
Renault Trafic
Toyota Proace

Kesän autot varataan jo nyt, joten varaa sinäkin omasi!