Nappaa auto alle Helsinki-Vantaan lentokentältä

7

tammikuu

Vuokra-auton nouto ja palautus lentokentältä on monelle tuttua huttua varsinkin lomamatkojen yhteydessä. Yhteiskäyttöauton varaamisessa on kuitenkin omat suuret etunsa verrattuna perinteiseen vuokrakärryyn!

Lukaise läpi listauksemme, miksi yhteiskäyttöauto on verraton kulkupeli silloin kun matkustat lomalle tai työmatkalle pääkaupunkiseudulle.

1. Varaat käyttöösi tietyn auton

Tiedät varmasti kuinka turhauttavaa on vuokrata auto perinteisestä vuokraamosta ja varaamasi auto on suuri mysteeri vuokraushetken alkuun asti. Arvo siinä sitten, että mahtuuko koko seurue matkalaukkuineen sika säkissä varattuun Economy 125B -luokan autoon joka voi olla vaikkapa Fiat 500, Volkswagen Passat tai jotain aivan muuta. Meiltä taas varaat aina tietyn tietystä noutopisteestä. Näet varausta tehdessäsi auton kokoluokan, vaihde- ja polttoainetyypin, matkustajamäärän sekä tarvittavat strategiset mitat. Jopa verkossa näkyvä auton väri pitää paikkansa!

2. Lähdet liikkeelle ja palautat auton oman lentoaikataulusi mukaan

Lentokoneet lentävät myös toimistoaikojen ulkopuolella ja harvassa ovat ne hetket, kun laskeudut kentälle ihanteelliseen aikaan. Usein näissä tapauksissa joutuu maksamaan mukavan extramaksun, jos haluat ottaa auton käyttösi vuokraamon aukioloaikojen ulkopuolella, ja henkilökunta joutuu odottelemaan lentosi laskeutumista. Meillä autojen varaukset, noudot ja palautukset toimivat arkena, iltaisin, viikonloppuisin ja pyhinä ilman erikseen valittavia extralisiä. Käytännössä yhteiskäyttöautopalvelu on auki aina ja voit valita varausta tehdessäsi sinulle sopivan nouto- ja palautusajan.

3. Pysäköit ilmaiseksi

Lentokentällä olevissa autoissa, ja itse asiassa lähes kaikissa muissakin pääkaupunkiseudun henkilöautoista, on erityinen pysäköintilupa jolla voi pysäköidä ilmaiseksi. Kyllä, luit täysin oikein, ilmaiseksi! Käytännössä tämä tarkoittaa Helsingin, Vantaan ja Espoon keskustoja. Jos siis teet ostoksia, yövyt tai käyt katsomassa keskustojen nähtävyyksiä, säästät reippaasti pysäköintimaksuissa, jotka ovat törkyisen korkeita pääkaupunkiseudulla. Lue lisää pysäköinnistä tästä >