Onko verkkovaraus luotettava tapa varata auto?

7
tammikuu

Kyllä on! Meille on kerääntynyt huikeat 304 576 varausta vuoden 2022 alkuun mennessä ja kotimainen yrityksemme on kehittänyt sinulle helppoa ja vaivatonta palvelua jo 10 vuotta. Tällä hetkellä 2000-5000 ihmistä kuukausittain valitsee näppärän palvelumme, varaa auton ja lähtee onnistuneesti matkaan.

Lyhykäisyydessään tarvitset varauksen tekoa varten joko puhelimen tai tietokoneen, selaimen sekä toimivan verkkoyhteyden. Verkkosivumme opastaa sinut varauksen teon läpi nopeasti ja jos haluamasi auto on heti vapaana, voit päästä matkaan jopa viidessä minuutissa.

Käytämme ainoastaan luotettavia maksupalvelun välittäjiä (Paytrail ja Stripe) verkkomaksamiseen, joten tietosi ovat turvattuina myös varausta maksaessa ja voit valita maksutavaksi pankki-tai luottokortin. Kumpikin maksutapa on helppo ja nopea. Tietojasi käsitellään luonnollisesti nykyaikaisimpien tietoturvamääräysten mukaisesti ja voit tutustua yksityisyydensuojaan sekä rekisteriselosteeseemme tästä.

Jopa yli 5000 asiakasta lähtee autoillamme kuukausittain matkaan ja verkkovaraus on luotettava tapa vuokrata auto. Nykyaikainen, digitaalinen, tapamme ottaa auto käyttöön puhelinta hyödyntäen on siis varsin varmatoiminen ja helppo. Puhelimen, selaimen ja verkkoyhteyden avulla myös hallinnoit varaustasi eli aloitat ja lopetat varauksen sekä ohjaat auton ovia. Palvelumme käyttö ei vaadi puhelimeen erikseen ladattavaa sovellusta. Ellei puhelimessasi ole mahdollisuutta verkkoyhteyteen, voit aloittaa ja lopettaa varauksen myös tekstiviestitse. Saat meiltä varauksen tehtyäsi selkeät ohjeet sähköpostiin.

Moderneissa autoissamme turvallisuus on erinomaisella tasolla. Varmistamme autojen kunnon säännöllisillä merkkihuolloilla ja renkaiden vaihdoilla, jolloin sinun ei tarvitse murehtia auton kunnosta. Mikäli matkasi varrelle sattuisi ikävä yllätys kesken vuokra-ajan, tavoitat asiakaspalvelumme sekä päivystävän tiepalvelun kellon ympäri. Vakuutusturva normaalilla omavastuulla kuuluu aina vuokraushintaan.

Autovuokraamo, pakettiauton vuokraus

Katso tämä lyhyt video, niin opit hetkessä miten palvelumme toimii.