Autonvuokraus Rovaniemi lentokenttä

Vuokraa henkilöauto vain 5 minuutissa Rovaniemen lentokentältä! Katso lähelläsi olevat vapaat autot ja nappaa sopiva alle 24/7 vuoden ympäri.

Löydät suositut vuokra-autot Rovaniemi lentokentältä nopeasti parhailta paikoilta. Maksat vain käyttämästäsi ajasta. Vuokra-auto on edullinen ja helppo tapa autoilla Rovaniemellä!

Valitse neliveto, automaattivaihteinen hybridi tai esimerkiksi vetokoukullinen auto. Hinta on selkeä, etkä maksa lainkaan lisäpalveluista, ellet niitä erikseen tarvitse. Säästät selvää rahaa myös parkkimaksuissa, jotka kuuluvat hintaan! Valitse ekologinen ja turvallinen 24Rent-yhteiskäyttöauto jo tänään.

24Rent Yhteiskäyttöautot Rovaniemi lentokenttä

alk. 19 € (sis. alv 24 %)

Vuokraa auto 5 minuutissa 24Rent

Haluatko hoitaa viikon ruokaostokset kerralla? Onko edessä viikonloppureissu? Tarvitsetko autoa muuttopäivänä? 24Rent -yhteiskäyttöauto on ihanteellinen ja edullinen ratkaisu Rovaniemellä.

Vuokraa auto 24/7 24Rent

Autonvuokraus Rovaniemi lentokenttä 24/7

Vuokraa auto verkosta milloin tahansa.

Vuokraa auto 5 minuutissa 24Rent

Valmista 5 minuutissa

Autonvuokraus käy oikeasti nopeasti.

Vuokraa auto edullisesti 24Rent

Edullinen hinta

Maksat vain tarvitsemastasi käyttöajasta ja kilometreistä.

Maksuton parkkeeraus 24Rent Rovaniemi

Maksuton parkkeeraus

Pysäköit vuokra-autolla maksutta Rovaniemen lentokentällä pysäköintiluvallisille paikoille.

Autonvuokraus rovaniemiläisittäin

Autonvuokraus on yhtä helppoa kuin ruoan tilaaminen kotiin. Nykypäivänä et tarvitse Rovaniemellä välttämättä omaa autoa, sillä käytössäsi ovat helpot yhteiskäyttöautot.

24Rent-yhteiskäyttöautot ovat ihanteellinen ratkaisu Rovaniemelle, sillä ne ovat aina käytettävissäsi – 24/7 vuoden jokaisena päivänä

Yhteiskäyttöauto on ennen kaikkea ympäristöystävällinen valinta, sillä yksi auto palvelee joustavasti useampia käyttäjiä. Suosimme autoissamme ekologisia hybridejä, jolloin ympäristö- ja päästövaikutukset ovat maltillisia.

Arjessa mielekästä on myös se, että saat vuokra-auton valmiiksi tankattuna ja siistinä – onko parempaa tapaa lähteä liikkeelle tarvittaessa vaikka ad hocina?

Voit noutaa ja luovuttaa vuokra-auton helposti niille varatuille keskeisille paikoille. Vakuutukset sekä 24/7-asiakaspalvelu kuuluvat autonvuokrauksen hintaan.

Kokeile ja huomaa, miten vuokra-auto helpottaa elämää. Asiakkaidemme arvio 24Rent-autonvuokrauksesta on 4.3/5 ja kokemuksia on kaikkiaan yli 250 000.

Henkilöauton vuokraaminen Rovaniemi lentokentällä on nopeaa ja vaivatonta

1.Varaa auto

Valitse sopiva auto ja tee varaus puhelimella tai tietokoneella.

2. Nouda auto

Ota autosta kuvat, jotka toimivat todisteenasi, jos autolle sattuu jotain. Avaa ovet puhelimellasi saamiesi ohjeiden mukaan. Avaimet löydät hanskalokerosta.

3. Nauti ajosta!

Voit ajella vapaasti kuin omalla autollasi. Tarvittaessa apunasi on 24/7 asiakaspalvelumme sekä Falck-tiepalvelu.

4. Palauta noutopaikkaan

Tankkaa tankki täyteen ja palauta auto noutopaikkaan. Siivoa roskat, jätä avaimet hanskakeroon ja lukitse ovet puhelimellasi saamiesi ohjeiden mukaan. Nappaa lopuksi kuvat.

Autonvuokraus Rovaniemi lentokenttä: katso video!

Vuokra-autojen sijainnit Rovaniemellä

24Rentin yhteiskäyttöautot sijaitsevat ajankohdasta riippuen useilla alueilla. Voit löytää automme esimerkiksi näiltä alueilta:

 

Rovaniemen keskusta, juna-asema, linja-autoasema, Rovaniemen lentokenttä, yliopisto, Korkalovaara, Ounasrinne, Rautiosaari, Saarenkylä, Viirinkangas, Korkalovaara, Lapinrinne, Meltaus, Pöykkölä, Nivankylä, Muurola, Pulkki, Syväsenvaara, Vennivaara, Rovakylä, Ylikylä, Alakylä, Pöykkölä, Patokangas, Napapiiri, Misi, Nivankylä, Kariniemi, Kivitaipale, Mäntyvaara, Kivalot, Lainaanranta, Ruokasenkylä, Pello, Autti, Juotas, Lohiniva, Norvajärvi, Tapionniemi, Viirinkylä, Käylä, Pajala, Sirkka, Pirttikoski, Käylä, Korva, Käyrämö ja monella muulla alueella Rovaniemen seudulla.

Mikäli omalta alueeltasi puuttuu vielä 24Rent-yhteiskäyttöauto, ei hätää! Toimitamme uusia yhteiskäyttöautoja jatkuvasti kysynnän mukaan.

Vuokra-autojen sijainnit Rovaniemellä - 24Rent

Ensikertalaisen tutustumisalennus 50%!

Tarjoamme uusille asiakkaillemme ensimmäisen henkilöautovarauksen puoleen hintaan! Alennus koskee arkipäiville tehtyjä maksimissaan 4h mittaisia henkilöauton varauksia. Alennus ei koske polttoainetta, tai lisäpalveluita. Täytä alla olevaan lomakkeeseen yhteystietosi ja kohta saat sähköpostiisi henkilökohtaisen alekoodin!

Autonvuokraus Rovaniemi lentokenttä: turvallisuus edellä

24Rent-yhteiskäyttöautot ovat huoleton valinta. Moderneissa autoissamme turvallisuus on erinomaisella tasolla. Varmistamme autojen kunnon säännöllisillä merkkihuolloilla ja renkaiden vaihdoilla, jolloin sinun ei tarvitse murehtia auton kunnosta. Mikäli matkasi varrelle sattuisi ikävä yllätys kesken vuokra-ajan, tavoitat asiakaspalvelumme sekä päivystävän tiepalvelun kellonympäri. Vakuutusturva normaalilla omavastuulla kuuluu aina vuokraushintaan.

Huoleton autonvuokraus Rovaniemi lentokenttä:

  • modernit hyväkuntoiset yhteiskäyttöautot
  • autot tarkastetaan ja huolletaan säännöllisesti
  • autojen nouto- ja luovutuspisteet sijaitsevat vilkkailla näkyvillä paikoilla
  • vakuutusturva sisältyy hintaan
  • tiepalvelu ja asiakaspalvelu tavoitettavissasi 24/7

”Yhteiskäyttöauton varaaminen ja käyttö on nopeaa, helppoa ja turvallista! Kokeile ja ihastu.”

Usein kysyttyjä kysymyksiä auton vuokraamisesta Rovaniemi lentokentällä

Mitä autonvuokraus maksaa kohteessa Rovaniemi lentokenttä?

Ajantasaisen hinnan näet varauskoneestamme www.24Rent.fi. Syötä sinne paikkakunta ja aika jolloin tarvitset autoa, hae ja näet kaikki saatavilla olevat autot ja niiden hinnan ko. ajankohdalle.

Mitkä ovat vuokraamon aukioloajat kohteessa Rovaniemi lentokenttä?

Meiltä saa auton käyttöön joka päivä kellon ympäri. Ensimmäistä kertaa vuokraavien varauksen tulee alkaa klo 08-21 välillä.

Mitä autoja teillä on kohteessa Rovaniemi lentokenttä?

Meillä on erikokoisia henkilöautoja, pakettiautoja ja minibusseja. Ajantasainen saatavuustilanne paikkakunnallasi löytyy www.24Rent.fiSyötä sinne paikkakunta ja aika jolloin tarvitset autoa, hae ja näet kaikki saatavilla olevat autot ja niiden hinnan ko. ajankohdalle.

Onko teillä vapaita autoja saatavilla kohteessa Rovaniemi lentokenttä?

Ajantasaisen saatavuustilanteent näet varauskoneestamme  www.24Rent.fiSyötä sinne paikkakunta ja aika jolloin tarvitset autoa, hae ja näet kaikki saatavilla olevat autot ja niiden hinnan ko. ajankohdalle.

Saako autoja viedä ulkomaille kohteesta Rovaniemi lentokenttä?

Pääosalla kalustostamme saa matkustaa yleisimpiin Euroopan maihin kun ostaa autolle maastavientiluvan. Luvan saatavuus ja tarkat kohdemaat selviävät varauskoneestamme www.24Rent.fi. Valitse ”Rajaa tuloksia” kohdasta ”lisäasetukset” ja sieltä maa/alue jonne haluat autolla matkustaa, niin tulokset rajataan valintasi mukaisesti.

Tarvitseeko vuokraukseen luottokortin?

Et tarvitse. Voit maksaa myös nettipankilla, mobiilimaksulla tai laskulla (eräpäivä ennen varauksen alkua).

Joudunko maksamaan vakuusmaksun?

Vakuusmaksu ja sen suuruus määräytyy tapauskohtaisesti asiakkaan ja varauksen tietojen perusteella. Yli 95% varauksistamme onnistuuu ilman vakuusmaksua.

Millainen vakuutusturva autoissanne on kohteessa Rovaniemi lentokenttä?

Katso tarkat autokohtaiset vakuutukset ja lisävakuutukset varauskoneestamme www.24Rent.fi. Syötä sinne paikkakunta ja aika jolloin tarvitset autoa, hae ja näet kaikki saatavilla olevat autot ja valitsemalla auton löydät siihen liittyvät vakuutukset ja lisävakuutukset.