Pakettiauton vuokraus Oulu

Vuokraa pakettiauto vain 5 minuutissa Oulusta! Katso lähelläsi olevat vapaat pakettiautot ja nappaa sopiva alle 24/7 vuoden ympäri.

Löydät suositut vuokra-autot Oulusta nopeasti parhailta paikoilta. Maksat vain käyttämästäsi ajasta. Vuokra-auto on edullinen ja helppo tapa autoilla Oulussa!

Valitse neliveto, automaattivaihteinen tai esimerkiksi vetokoukullinen pakettiauto. Hinta on selkeä, etkä maksa lainkaan lisäpalveluista, ellet niitä erikseen tarvitse. Säästät selvää rahaa! Valitse ekologinen ja turvallinen 24Rent-pakettiauto jo tänään.

24Rent Pakettiautot Oulu

alk. 19 € (sis. alv 24 %)

Pakettiauton vuokraus Oulu

Haluatko hoitaa viikon ruokaostokset kerralla? Onko edessä viikonloppureissu? Tarvitsetko pakettiautoa muuttopäivänä? 24Rent -pakettiauto on ihanteellinen ja edullinen ratkaisu Oulussa.

Pakettiauton vuokraus 24/7 Oulu

Pakettiautonvuokraus Oulu 24/7

Vuokraa pakettiauto verkosta milloin tahansa.

Pakettiauton vuokraaminen 5 minuutissa Oulusta

Valmista 5 minuutissa

Pakettiauton vuokraus käy oikeasti nopeasti.

Pakettiauton vuokraus edullisesti Oulusta

Edullinen hinta

Maksat vain tarvitsemastasi käyttöajasta ja kilometreistä.

Pakettiauton vuokraus Oulu

Maksuton parkkeeraus

Pysäköit vuokra-autolla maksutta pysäköintiluvallisille paikoille Oulussa.

Pakettiauton vuokraus oululaisittain

Pakettiautonvuokraus on yhtä helppoa kuin ruoan tilaaminen kotiin. Nykypäivänä et tarvitse Oulussa välttämättä omaa pakettiautoa, sillä käytössäsi ovat helpot pakettiautot.

24Rent-pakettiautot ovat ihanteellinen ratkaisu Ouluun, sillä ne ovat aina käytettävissäsi – 24/7 vuoden jokaisena päivänä

Pakettiauto on ennen kaikkea ympäristöystävällinen valinta, sillä yksi pakettiauto palvelee joustavasti useampia käyttäjiä.

Arjessa mielekästä on myös se, että saat vuokra-auton valmiiksi tankattuna ja siistinä – onko parempaa tapaa lähteä liikkeelle tarvittaessa vaikka ad hocina?

Voit noutaa ja luovuttaa vuokra-auton helposti niille varatuille keskeisille paikoille. Vakuutukset sekä 24/7-asiakaspalvelu kuuluvat pakettiautonvuokrauksen hintaan.

Kokeile ja huomaa, miten vuokra-auto helpottaa elämää. Asiakkaidemme arvio 24Rent-pakettiautonvuokrauksesta on 4.3/5 ja kokemuksia on kaikkiaan yli 250 000.

Pakettiauton vuokraaminen Oulussa on nopeaa ja vaivatonta

Pakettiauto Oulusta 24/7

1.Varaa pakettiauto

Valitse sopiva pakettiauto ja tee varaus puhelimella tai tietokoneella.

Paku vuokralle Oulu

2. Nouda pakettiauto

Ota pakettiautosta kuvat, jotka toimivat todisteenasi, jos autolle sattuu jotain. Avaa ovet puhelimellasi saamiesi ohjeiden mukaan. Avaimet löydät hanskalokerosta.

Paku vuokralle edullisesti Oulu

3. Nauti ajosta!

Voit ajella vapaasti kuin omalla pakettiautollasi. Tarvittaessa apunasi on 24/7 asiakaspalvelumme sekä Falck-tiepalvelu.

Oulu pakettiauto vuokraus

4. Palauta noutopaikkaan

Tankkaa tankki täyteen ja palauta pakettiauto noutopaikkaan. Siivoa roskat, jätä avaimet hanskakeroon ja lukitse ovet puhelimellasi saamiesi ohjeiden mukaan. Nappaa lopuksi kuvat.

Pakettiauton vuokraus Oulu: katso video!

Pakettiautojen sijainnit Oulussa

24Rentin pakettiautot sijaitsevat ajankohdasta riippuen useilla alueilla. Voit löytää pakettiautomme esimerkiksi näiltä alueilta:

 

Oulun keskusta, juna-asema, linja-autoasema, Oulun lentokenttä, yliopisto, Toppilansaari, Nuottasaari, Vaara, Taskila, Hollihaka, Puolivälinkangas, Toppila, Tuira, Koskela, Raksila, Välivainio, Kaukovainio, Lintula, Hönttämäki, Pateniemi, Haukipudas, Kello, Oulunsalo, Kempele, Kiiminki, Muhos, Tyrnävä, Liminka, Ii, Rajakylä, Kuivasjärvi, Heikkilänkangas, Maikkula, Hiironen, Hintta, Kaakkuri, Metsokangas, Pyykösjärvi, Heikinharju, Korvensuora, Sanginsuu, Herukka, Ritaharju, Talvikangas, Jääli, Kastelli, Kiviniemi, Tuiranranta, Alppila ja monella muulla alueella Oulun seudulla.

Mikäli omalta alueeltasi puuttuu vielä 24Rent-yhteiskäyttöauto, ei hätää! Toimitamme uusia yhteiskäyttöautoja jatkuvasti kysynnän mukaan.

Pakettiautojen sijainnit Oulussa - 24Rent

Pakettiauton vuokraus Oulu: turvallisuus edellä

24Rent-pakettiautot ovat huoleton valinta. Moderneissa autoissamme turvallisuus on erinomaisella tasolla. Varmistamme autojen kunnon säännöllisillä merkkihuolloilla ja renkaiden vaihdoilla, jolloin sinun ei tarvitse murehtia pakettiauton kunnosta. Mikäli matkasi varrelle sattuisi ikävä yllätys kesken vuokra-ajan, tavoitat asiakaspalvelumme sekä päivystävän tiepalvelun kellonympäri. Vakuutusturva normaalilla omavastuulla kuuluu aina vuokraushintaan.

Huoleton pakettiautonvuokraus Oulu:

  • modernit hyväkuntoiset pakettiautot
  • pakettiautot tarkastetaan ja huolletaan säännöllisesti
  • pakettiautojen nouto- ja luovutuspisteet sijaitsevat vilkkailla näkyvillä paikoilla
  • vakuutusturva sisältyy hintaan
  • tiepalvelu ja asiakaspalvelu tavoitettavissasi 24/7

”Pakettiauton varaaminen ja käyttö on nopeaa, helppoa ja turvallista! Kokeile ja ihastu.”

Usein kysyttyjä kysymyksiä pakettiauton vuokraamisesta Oulussa

Mitä pakettiauton vuokraus maksaa kohteessa Oulu?

Ajantasaisen hinnan näet varauskoneestamme www.24Rent.fi. Syötä sinne paikkakunta ja aika jolloin tarvitset pakettiautoa, hae ja näet kaikki saatavilla olevat pakettiautot ja niiden hinnan ko. ajankohdalle.

Mitkä ovat vuokraamon aukioloajat kohteessa Oulu?

Meiltä saa pakettiauton käyttöön joka päivä kellon ympäri. Ensimmäistä kertaa vuokraavien varauksen tulee alkaa klo 08-21 välillä.

Mitä pakettiautoja teillä on kohteessa Oulu?

Meillä on erikokoisia henkilöautoja, pakettiautoja ja minibusseja. Ajantasainen saatavuustilanne paikkakunnallasi löytyy www.24Rent.fiSyötä sinne paikkakunta ja aika jolloin tarvitset pakettiautoa, hae ja näet kaikki saatavilla olevat pakettiautot ja niiden hinnan ko. ajankohdalle.

Onko teillä vapaita pakettiautoja saatavilla kohteessa Oulu?

Ajantasaisen saatavuustilanteent näet varauskoneestamme  www.24Rent.fiSyötä sinne paikkakunta ja aika jolloin tarvitset autoa, hae ja näet kaikki saatavilla olevat pakettiautot ja niiden hinnan ko. ajankohdalle.

Saako pakettiautoja viedä ulkomaille kohteesta Oulu?

Pääosalla kalustostamme saa matkustaa yleisimpiin Euroopan maihin kun ostaa pakettiautolle maastavientiluvan. Luvan saatavuus ja tarkat kohdemaat selviävät varauskoneestamme www.24Rent.fi. Valitse ”Rajaa tuloksia” kohdasta ”lisäasetukset” ja sieltä maa/alue jonne haluat pakettiautolla matkustaa, niin tulokset rajataan valintasi mukaisesti.

Tarvitseeko vuokraukseen luottokortin?

Et tarvitse. Voit maksaa myös nettipankilla, mobiilimaksulla tai laskulla (eräpäivä ennen varauksen alkua).

Joudunko maksamaan vakuusmaksun?

Vakuusmaksu ja sen suuruus määräytyy tapauskohtaisesti asiakkaan ja varauksen tietojen perusteella. Yli 95% varauksistamme onnistuuu ilman vakuusmaksua.

Millainen vakuutusturva pakettiautoissanne on kohteessa Oulu?

Katso tarkat pakettiautokohtaiset vakuutukset ja lisävakuutukset varauskoneestamme www.24Rent.fi. Syötä sinne paikkakunta ja aika jolloin tarvitset pakettiautoa, hae ja näet kaikki saatavilla olevat pakettiautot ja valitsemalla pakettiauton löydät siihen liittyvät vakuutukset ja lisävakuutukset.