Pakettiauton vuokraus Kouvola

Vuokraa pakettiauto vain 5 minuutissa Kouvolasta! Katso lähelläsi olevat vapaat pakettiautot ja nappaa sopiva alle 24/7 vuoden ympäri.

Löydät suositut vuokra-autot Kouvolasta nopeasti parhailta paikoilta. Maksat vain käyttämästäsi ajasta. Vuokra-auto on edullinen ja helppo tapa autoilla Kouvolan ja Kuusankosken alueella!

Valitse neliveto, automaattivaihteinen tai esimerkiksi vetokoukullinen pakettiauto. Hinta on selkeä, etkä maksa lainkaan lisäpalveluista, ellet niitä erikseen tarvitse. Säästät selvää rahaa! Valitse ekologinen ja turvallinen 24Rent-pakettiauto jo tänään.

24Rent Pakettiautot Kouvola

alk. 19 € (sis. alv 24 %)

Pakettiauton vuokraus

Haluatko hoitaa viikon ruokaostokset kerralla? Onko edessä viikonloppureissu? Tarvitsetko pakettiautoa muuttopäivänä? 24Rent -pakettiauto on ihanteellinen ja edullinen ratkaisu Kouvolassa.

Vuokraa pakettiauto 24/7

Pakettiautonvuokraus Kouvola 24/7

Vuokraa pakettiauto verkosta milloin tahansa.

Pakettiauton vuokraus 5 minuutissa

Valmista 5 minuutissa

Pakettiauton vuokraus käy oikeasti nopeasti.

Vuokraa pakettiauto edullisesti

Edullinen hinta

Maksat vain tarvitsemastasi käyttöajasta ja kilometreistä.

Pakettiautot vuokralle maksuton parkkeeraus

Maksuton parkkeeraus alueesta riippuen

Kouvolassa pysäköinti on helppoa. Alueella on paljon ilmaisia parkkipaikkoja ja kiekolla varustettuja paikkoja.

 

Pakettiauton vuokraus Kouvolassa

Pakettiautonvuokraus on yhtä helppoa kuin ruoan tilaaminen kotiin. Nykypäivänä et tarvitse Kouvolassa välttämättä omaa pakettiautoa, sillä käytössäsi ovat helpot 24Rent-pakettiautot.

24Rent-pakettiautot ovat ihanteellinen ratkaisu Kouvolaan, sillä ne ovat aina käytettävissäsi – 24/7 vuoden jokaisena päivänä

Pakettiauto on ennen kaikkea ympäristöystävällinen valinta, sillä yksi pakettiauto palvelee joustavasti useampia käyttäjiä.

Arjessa mielekästä on myös se, että saat vuokra-auton valmiiksi tankattuna ja siistinä – onko parempaa tapaa lähteä liikkeelle tarvittaessa vaikka ad hocina?

Voit noutaa ja luovuttaa vuokra-auton helposti niille varatuille keskeisille paikoille. Vakuutukset, nokkakärryt sekä 24/7-tiepalvelu kuuluvat pakettiautonvuokrauksen hintaan.

Kokeile ja huomaa, miten vuokra-auto helpottaa elämää. Asiakkaidemme arvio 24Rent-pakettiautonvuokrauksesta on 4.3/5 ja kokemuksia on kaikkiaan yli 450 000.

Pakettiauton vuokraaminen Kouvolassa on nopeaa ja vaivatonta

1.Varaa pakettiauto

Valitse sopiva pakettiauto ja tee varaus puhelimella tai tietokoneella.

2. Nouda pakettiauto

Ota pakettiautosta kuvat. Avaa ovet puhelimellasi saamiesi ohjeiden mukaan. Avaimet löydät valmiina autosta!

3. Nauti ajosta!

Voit ajella vapaasti kuin omalla pakettiautollasi. Tarvittaessa apunasi on asiakaspalvelumme sekä 24/7 Redgo-tiepalvelu.

4. Palauta noutopaikkaan

Tankkaa tankki täyteen ja palauta pakettiauto noutopaikkaan. Siivoa roskat, jätä avaimet hanskakeroon ja lukitse ovet puhelimellasi saamiesi ohjeiden mukaan. Nappaa lopuksi kuvat.

Pakettiauton vuokraus Kouvola: katso video!

Pakettiautojen sijainnit Kouvolassa

24Rentin yhteiskäyttöiset pakettiautot sijaitsevat ajankohdasta riippuen useilla eri alueilla. Voit löytää automme esimerkiksi näiltä alueilta:

Kouvolan keskusta, Kuusankoski, juna-asema, linja-autoasema, Sarkola, Käpylä, Marjoniemi, Kaunisnurmi, Tommola, Saarela, Töröstinmäki, Rekola, Kankaronmäki, Vahteronmäki, Mielakanrinne, Ojaniitty, Mielakka, Viitakumpu, Palokangas, Ravikylä, Lehtomäki, Korjala, Puhjonmäki, Kytöaho, Tanttari, Koria, Hurjanhaka, Nappa, Hiivuri, Valkeala, Kukkuramäki, Peltola, Kasakkakallio, Kolarinmäki, takaharju, Rantakulma, Maunuksela, Valkama, Puistomaa, Tähteen, Lautaron, Myllykallion, Mäentaustan, Sairaalanmäen, Hirvelän ja Tykkimäki läheisyydestä, sekä monella muulla alueella Kouvolan ja Kuusankosken seudulla.

Mikäli omalta alueeltasi puuttuu vielä 24Rent-yhteiskäyttöauto, ei hätää! Toimitamme uusia yhteiskäyttöautoja jatkuvasti kysynnän mukaan.

24Rent pakettiautot Kouvolassa

Pakettiauton vuokraus Kouvola: turvallisuus edellä

24Rent-pakettiautot ovat huoleton valinta. Moderneissa autoissamme turvallisuus on erinomaisella tasolla. Varmistamme autojen kunnon säännöllisillä merkkihuolloilla ja renkaiden vaihdoilla, jolloin sinun ei tarvitse murehtia pakettiauton kunnosta. Mikäli matkasi varrelle sattuisi ikävä yllätys kesken vuokra-ajan, tavoitat päivystävän tiepalvelun kellon ympäri. Vakuutusturva normaalilla omavastuulla kuuluu aina vuokraushintaan.

Huoleton pakettiautonvuokraus Kouvola:

  • modernit hyväkuntoiset pakettiautot
  • pakettiautot tarkastetaan ja huolletaan säännöllisesti
  • pakettiautojen nouto- ja luovutuspisteet sijaitsevat vilkkailla näkyvillä paikoilla
  • vakuutusturva sisältyy hintaan
  • tiepalvelu ja asiakaspalvelu tavoitettavissasi 24/7

”Pakettiauton varaaminen ja käyttö on nopeaa, helppoa ja turvallista! Kokeile ja ihastu.”

Usein kysyttyjä kysymyksiä pakettiauton vuokraamisesta Kouvolassa

Mitä pakettiauton vuokraus maksaa kohteessa Kouvola?

Ajantasaisen hinnan näet varauskoneestamme www.24Rent.fi. Syötä sinne paikkakunta ja aika jolloin tarvitset pakettiautoa, hae ja näet kaikki saatavilla olevat pakettiautot ja niiden hinnan ko. ajankohdalle.

Mitkä ovat vuokraamon aukioloajat kohteessa Kouvola?

Meiltä saa pakettiauton käyttöön joka päivä kellon ympäri. Ensimmäistä kertaa vuokraavien varauksen tulee alkaa klo 08-21 välillä.

Mitä pakettiautoja teillä on kohteessa Kouvola?

Meillä on erikokoisia ja eri merkkisiä pakettiautoja Kouvolassa, ajantasaisen saatavuustilanteen paikkakunnallasi löytyy www.24Rent.fi. Syötä sinne paikkakunta ja aika jolloin tarvitset pakettiautoa, hae ja näet kaikki saatavilla olevat pakettiautot ja niiden hinnan ko. ajankohdalle.

Onko teillä vapaita pakettiautoja saatavilla kohteessa Kouvola?

Ajantasaisen saatavuustilanteen näet varauskoneestamme www.24Rent.fi. Syötä sinne paikkakunta ja aika jolloin tarvitset autoa, hae ja näet kaikki saatavilla olevat pakettiautot ja niiden hinnan ko. ajankohdalle.

Saako pakettiautoja viedä ulkomaille kohteesta Kouvola?

Pääosalla kalustostamme saa matkustaa yleisimpiin Euroopan maihin kun ostaa pakettiautolle maastavientiluvan. Luvan saatavuus ja tarkat kohdemaat selviävät varauskoneestamme www.24Rent.fi. Valitse ”Rajaa tuloksia” kohdasta ”lisäasetukset” ja sieltä maa/alue jonne haluat pakettiautolla matkustaa, niin tulokset rajataan valintasi mukaisesti.

Lue lisää maastavientiluvasta tästä

Tarvitseeko vuokraukseen luottokortin?

Et tarvitse. Voit maksaa myös nettipankilla tai Mobilepaylla. Yrityskäyttäjille on valittavissa myös laskutus (eräpäivä ennen varauksen alkua).

Joudunko maksamaan vakuusmaksun?

Vakuusmaksu ja sen suuruus määräytyy tapauskohtaisesti asiakkaan ja varauksen tietojen perusteella. Yli 95% varauksistamme onnistuu ilman vakuusmaksua.

Millainen vakuutusturva pakettiautoissanne on kohteessa Kouvola?

Katso tarkat pakettiautokohtaiset vakuutukset ja lisävakuutukset varauskoneestamme www.24Rent.fi. Syötä sinne paikkakunta ja aika jolloin tarvitset pakettiautoa, hae ja näet kaikki saatavilla olevat pakettiautot ja valitsemalla pakettiauton löydät siihen liittyvät vakuutukset ja lisävakuutukset.

Lue lisää vakuutuksesta ja omavastuusta tästä.