Autonvuokraus Levi ja Kittilä

Vuokraa henkilöauto vain 5 minuutissa Kittilästä! Katso lähelläsi olevat vapaat autot ja nappaa sopiva alle 24/7 vuoden ympäri.

Löydät suositut vuokra-autot Kittilästä ja Leviltä nopeasti parhailta paikoilta. Maksat vain käyttämästäsi ajasta. Vuokra-auto on edullinen ja helppo tapa autoilla Lapissa!

Valitse neliveto, automaattivaihteinen hybridi tai esimerkiksi vetokoukullinen auto. Hinta on selkeä, etkä maksa lainkaan lisäpalveluista, ellet niitä erikseen tarvitse. Säästät selvää rahaa myös parkkimaksuissa, jotka kuuluvat hintaan! Valitse ekologinen ja turvallinen 24Rent-yhteiskäyttöauto jo tänään.

Kaikki Lapin automme ovat huollettu ja ylläpidetty kestämään Lapin vaativia olosuhteita. 

24Rent Yhteiskäyttöautot – Levi ja Kittilä

alk. 19 € (sis. alv 24 %)

Vuokra-auto Levi-Kittilä lentoasema ja linja-autoasema

Tarvitsetko Lapin reissullesi autoa? Saavutpa sitten Kittilän lentokentälle, tai Kittilän linja-auto-asemalle on vuokra-automme odottamassa sinua lähellä! 24Rent-yhteiskäyttöauto on ihanteellinen ja edullinen ratkaisu Lapissa.

Yhteistyössä Visit Levi

Vuokraa auto 24/7 24Rent Levi ja Kittilä

Autonvuokraus Kittilässä ja Levillä 24/7

Vuokraa auto verkosta milloin tahansa ja ota käyttöösi kellon ympäri.

Vuokraa auto 5 minuutissa Leviltä

Valmista 5 minuutissa

Autonvuokraus sivustomme kautta on todella helppo ja nopea prosessi

Vuokraa auto edullisesti Kittilästä 24Rent

Edullinen hinta

Maksat vain tarvitsemastasi käyttöajasta ja kilometreistä.

Auton vuokraus Levi-Kittilä

Tuore ja laadukas kalusto

Lapin autokalustomme on pohjoisiin oloihin suunniteltu ja täten kestävät vaikeampiakin olosuhteita.

Autonvuokraus Levillä ja Kittilässä

Autonvuokraus on yhtä helppoa kuin ruoan tilaaminen kotiin. Nykypäivänä et tarvitse Lapissa välttämättä omaa autoa, sillä käytössäsi ovat helpot yhteiskäyttöautot.

24Rent-yhteiskäyttöautot ovat ihanteellinen ratkaisu Lappiin, sillä ne ovat aina käytettävissäsi 24/7. Saavutpa Lappiin linja-autolla, junalla tai lentäen, on vuokra-autot saatavilla helposti.

Yhteiskäyttöauto on ennen kaikkea ympäristöystävällinen valinta, sillä yksi auto palvelee joustavasti useampia käyttäjiä. Suosimme autoissamme ekologisia hybridejä, jolloin ympäristö- ja päästövaikutukset ovat maltillisia.

Arjessa mielekästä on myös se, että saat vuokra-auton valmiiksi tankattuna ja siistinä – onko parempaa tapaa lähteä liikkeelle tarvittaessa vaikka ad hocina?

Voit noutaa ja palauttaa vuokra-auton helposti niille varatuille keskeisille paikoille. Vakuutukset sekä 24/7-tiepalvelu kuuluvat autonvuokrauksen hintaan.

Kokeile ja huomaa, miten vuokra-auto helpottaa elämää. Asiakkaidemme arvio 24Rent-autonvuokrauksesta on 4.3/5 ja kokemuksia on kaikkiaan yli 450 000.

Oletko suunnittelemassa Lapin matkaa ja tarvitset autoa? Tsekkaa Jennin reissu Lappiin yhteiskäyttöautolla

Henkilöauton vuokraaminen Kittilästä ja Leviltä on nopeaa ja vaivatonta!

Henkilöauto vuokraaminen Levi

1.Varaa auto

Valitse sopiva auto ja tee varaus puhelimella tai tietokoneella.

Henkilöauto vuokraaminen Kittilä

2. Nouda auto

Ota autosta kuvat, jotka toimivat todisteenasi, jos autolle sattuu jotain. Avaa ovet puhelimellasi saamiesi ohjeiden mukaan. Avaimet löydät hanskalokerosta.

Henkilöauto vuokralle Leviltä

3. Nauti ajosta!

Voit ajella vapaasti kuin omalla autollasi. Tarvittaessa apunasi on 24/7 asiakaspalvelumme sekä Falck-tiepalvelu.

Auto Leviltä

4. Palauta noutopaikkaan

Tankkaa tankki täyteen ja palauta auto noutopaikkaan. Siivoa roskat, jätä avaimet hanskakeroon ja lukitse ovet puhelimellasi saamiesi ohjeiden mukaan. Nappaa lopuksi kuvat.

Autonvuokraus Levi-Kittilä: katso video!

Vuokra-autojen sijainnit Kittilässä ja Levillä

24Rentin yhteiskäyttöautot sijaitsevat ajankohdasta riippuen useilla eri alueilla Kittilässä ja Levillä. Tarkista ajankohtainen saatavuus hakukoneestamme. Alueina esimerkiksi:

Kittilän lentoasema, Kittilän keskusta, Kittilän linja-autoasema, Aholanperä, Toivola, Narikka, Yli-Kittilä, Ala-Kittilä, Levi, Levin etelärinne, Kouta, Immel, Vielma, Kätkänranta, Kätkö, Levin keskusta, itä-Levi, Länsi-Levi ja Pohjois-Levi. Lisäksi autojamme löytyy ajankohdasta riippuen myös: Petsukka, Nuotirakka, Kelorakka, Kalliorakka, Vähärakka, Etelärakka, Isorakka, Välirakka, Hossa ja Kaakkurijärvi.

Toimitamme uusia yhteiskäyttöautoja alueelle jatkuvasti kysynnän mukaan.

Vuokra-autojen ja yhteiskäyttöautojen sijainnit Levillä ja Kittilässä - 24Rent

Autonvuokraus Levi-Kittilä: turvallisuus edellä

24Rent-yhteiskäyttöautot ovat huoleton valinta. Moderneissa autoissamme turvallisuus on erinomaisella tasolla. Varmistamme autojen kunnon säännöllisillä merkkihuolloilla ja renkaiden vaihdoilla, jolloin sinun ei tarvitse murehtia auton kunnosta. Mikäli matkasi varrelle sattuisi ikävä yllätys kesken vuokra-ajan, tavoitat asiakaspalvelumme sekä päivystävän tiepalvelun kellonympäri. Vakuutusturva normaalilla omavastuulla kuuluu aina vuokraushintaan.

Huoleton autonvuokraus Kittilä ja Levi:

  • modernit hyväkuntoiset yhteiskäyttöautot
  • autot tarkastetaan ja huolletaan säännöllisesti
  • autojen nouto- ja luovutuspisteet sijaitsevat keskeisellä sijainnilla
  • vakuutusturva sisältyy hintaan
  • tiepalvelu ja asiakaspalvelu tavoitettavissasi 24/7

”Yhteiskäyttöauton varaaminen ja käyttö on nopeaa, helppoa ja turvallista! Kokeile ja ihastu.”

Usein kysyttyjä kysymyksiä auton vuokraamisesta Kittilästä ja Leviltä

Mitä autonvuokraus maksaa kohteessa Levi-Kittilä?

Ajantasaisen hinnan näet varauskoneestamme www.24Rent.fi. Syötä sinne paikkakunta ja aika jolloin tarvitset autoa, hae ja näet kaikki saatavilla olevat autot ja niiden hinnan ko. ajankohdalle.

Mitkä ovat vuokraamon aukioloajat kohteessa Levi-Kittilä?

Meiltä saa auton käyttöön joka päivä kellon ympäri. Ensimmäistä kertaa vuokraavien varauksen tulee alkaa klo 08-21 välillä.

Mitä autoja teillä on kohteessa Levi ja Kittilä?

Meillä on Lapissa erikokoisia henkilöautoja. Ajantasainen saatavuustilanne paikkakunnallasi löytyy www.24Rent.fi. Syötä sinne paikkakunta ja aika jolloin tarvitset autoa, hae ja näet kaikki saatavilla olevat autot ja niiden hinnan ko. ajankohdalle.

Onko teillä vapaita autoja saatavilla Leviltä ja Kittilästä?

Ajantasaisen saatavuustilanteent näet varauskoneestamme  www.24Rent.fi. Syötä sinne paikkakunta ja aika jolloin tarvitset autoa, hae ja näet kaikki saatavilla olevat autot ja niiden hinnan ko. ajankohdalle.

Saako Leviltä ja Kittilästä viedä autoja viedä ulkomaille?

Pääosalla kalustostamme saa matkustaa yleisimpiin Euroopan maihin kun ostaa autolle maastavientiluvan. Luvan saatavuus ja tarkat kohdemaat selviävät varauskoneestamme www.24Rent.fi. Valitse ”Rajaa tuloksia” kohdasta ”lisäasetukset” ja sieltä maa/alue jonne haluat autolla matkustaa, niin tulokset rajataan valintasi mukaisesti.

Tarvitseeko vuokraukseen luottokortin?

Et tarvitse. Voit maksaa myös nettipankilla, mobiilimaksulla tai laskulla (eräpäivä ennen varauksen alkua).

Joudunko maksamaan vakuusmaksun?

Vakuusmaksu ja sen suuruus määräytyy tapauskohtaisesti asiakkaan ja varauksen tietojen perusteella. Yli 95% varauksistamme onnistuu ilman vakuusmaksua.

Millainen vakuutusturva autoissanne on Kittilän ja Levin autoissa?

Lähtökohtaisesti kaikki automme sisältävät laajat vakuutukset, mutta jos olet tarkemmin kiinnostunut asiasta, voit katso tarkat autokohtaiset vakuutukset ja lisävakuutukset varauskoneestamme www.24Rent.fi. Syötä sinne paikkakunta ja aika jolloin tarvitset autoa, hae ja näet kaikki saatavilla olevat autot ja valitsemalla auton löydät siihen liittyvät vakuutukset ja lisävakuutukset.